welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 40 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 40 Гости :: 2 BotsНула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
➜ Dear diary
+3
Кристин Рейнс
Сорша Хейл
Tayllor Le'roux.
7 posters
Страница 1 от 3
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
➜ Dear diary
Последната промяна е направена от Tayllor Le'roux. на Пон Ное 19, 2012 5:33 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти
Tayllor Le'roux.- original
- Брой мнения : 14018
Re: ➜ Dear diary
Какво мога да кажа за Февруари, не го приемам така сериозно като останалите момичета. Месец на влюбените. СПОРЕД мен, любовта не трябва да се изразява на точна дата, а всеки един момент, когато имаш нужда от нея.
Това е точната формула, по която мисля да работа оттук насетне
Историческа пиеса, из живота на Хан Крум.
Първо действие.
Нощ над Онгъла, конски тропот, конник спира пред крепостта.Стражата се провиква:
- Кой си ти бе, да ти е*а майката?
- Вестоносеца бе, да ти е*а майката.
- Какво искаш, да си е*еш майката?
- Нося вести за хана, да му е*еш майката.
Влиза вестоносеца и застава пред хана, който го пита:
- Какво искаш, да ти е*а майката?
- Да си е*еш майката, нося новини.
- Какви новини, да му е*еш майката?
Вестоносеца му подава писмото и ханът промълвява:
- Е*ало си е майката.
Завесата пада.
Второ действие.
Хан Крум дъжи главата на Никифор и му дума:
- Е*ахме ли ви майката, Никифоре?
- Е*ахте ни я, Круме.
Завесата пада. Публиката възкликва:
- Е*аси майката!
Първо действие.
Нощ над Онгъла, конски тропот, конник спира пред крепостта.Стражата се провиква:
- Кой си ти бе, да ти е*а майката?
- Вестоносеца бе, да ти е*а майката.
- Какво искаш, да си е*еш майката?
- Нося вести за хана, да му е*еш майката.
Влиза вестоносеца и застава пред хана, който го пита:
- Какво искаш, да ти е*а майката?
- Да си е*еш майката, нося новини.
- Какви новини, да му е*еш майката?
Вестоносеца му подава писмото и ханът промълвява:
- Е*ало си е майката.
Завесата пада.
Второ действие.
Хан Крум дъжи главата на Никифор и му дума:
- Е*ахме ли ви майката, Никифоре?
- Е*ахте ни я, Круме.
Завесата пада. Публиката възкликва:
- Е*аси майката!
Честно възмутена съм от хората, които съществуват по тези форуми. НЯМАТЕ ли си въображение да си измисляте свои неща, а копирате моите..
Това е пряко към към г-жа Амелия Понг. Изобщо не ме интересува, колко от вас ще ми скочат, защото я харесват. Но това да копираш неща измислени от друг, те поставя доста ниско. Дори не мога да го опиша. Направо ме отчайваш.
Това е пряко към към г-жа Амелия Понг. Изобщо не ме интересува, колко от вас ще ми скочат, защото я харесват. Но това да копираш неща измислени от друг, те поставя доста ниско. Дори не мога да го опиша. Направо ме отчайваш.
Чак сега коментирам, защото го видях вчера.Тейлър Леро. написа:Честно възмутена съм от хората, които съществуват по тези форуми. НЯМАТЕ ли си въображение да си измисляте свои неща, а копирате моите..
И така..
Първо: Фамилията е Понд, не Понг. (:
Второ: Не съм госпожа, а госпожица. Все пак не помня да съм се омъжвала.
Трето и най-съществено: И какво по-точно съм копирала от теб? Може би дарбата в другия форум. Естествено, че е тя. Но доколкото помня съвсем ясно ти казах по скайпа и ти каза, че нямаш нищо против. Не съм се крила като мишка, когато ме пита, от кого съм я видяла, нали?
И все пак.. Не мисля, че е много правилно да говориш така, при положение, че ти едва ли си най-оригиналния човек на земята. И определено не ми стана хубаво, че говориш за мен.. без въобще да ме познаваш. През живота ми, не са ме наричали копирачка и човек без въображение, така че.. Не мисля, че имаш основание въобще да ме обвиняваш за нещо.
Както и да е, това са стари работи (както виждам), но.. Как се очаква да го видя, като не ти чета дневника? Защо не ми писа някъде.. Ако ще и лично, за да се разберем? Вместо тук. Хубаво, станалото станало. Не започвам война или нещо такова, просто реших да споделя с теб, че съм видяла това.
Това е единствения ми пост по тази тема. Ако имаш нещо към мен, нека да е лично.
Peace. (:
Амелия Понд- Брой мнения : 5401
Рожден Ден : 04.10.1996
Този въпрос може би не е за тук, но от доста дълго време искам да те попитам, защо толкова ме мразиш?
Savannah.- admin
- Брой мнения : 9860
Рожден Ден : 12.08.1999
Ася МакАдамс написа:Този въпрос може би не е за тук, но от доста дълго време искам да те попитам, защо толкова ме мразиш?
Ади защо постоянно питаш дали хората те мразят? Мразя е много силна дума, не знам дали го знаеш това. Хората във форуми могат да се харесват и да не се харесват. Пък и ако някой не те харесва, просто не те харесва. Приемаш го и продължаваш да си пишеш. Не мога да разбера защо толкова те вълнува мнението на другите. Състави си свое собствено мнение за себе си, бъди себе си.
София Уайлд- Брой мнения : 3371
не просто да се изасня с някои хора..незнам за тебб, но си припомних някои неща и не ми е приятно някой да ме нарича повърхностна и неграмотнаСофия Уайлд написа:Ася МакАдамс написа:Този въпрос може би не е за тук, но от доста дълго време искам да те попитам, защо толкова ме мразиш?
Ади защо постоянно питаш дали хората те мразят? Мразя е много силна дума, не знам дали го знаеш това. Хората във форуми могат да се харесват и да не се харесват. Пък и ако някой не те харесва, просто не те харесва. Приемаш го и продължаваш да си пишеш. Не мога да разбера защо толкова те вълнува мнението на другите. Състави си свое собствено мнение за себе си, бъди себе си.
Savannah.- admin
- Брой мнения : 9860
Рожден Ден : 12.08.1999
Ася МакАдамс написа:не просто да се изасня с някои хора..незнам за тебб, но си припомних някои неща и не ми е приятно някой да ме нарича повърхностна и неграмотнаСофия Уайлд написа:Ася МакАдамс написа:Този въпрос може би не е за тук, но от доста дълго време искам да те попитам, защо толкова ме мразиш?
окей както си решиш. Но има лични съобщения за тая цел. Тази тема изобщо не е подходяща. Пък и не виждам що целия форум трябва да разбира, ако искаш да попиташ някого защо те е обидили по даден начин.
София Уайлд- Брой мнения : 3371
Абе ей спамери, оставете ми темичката. Аз не мразя някой
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Dear diary. Pxah i'm kidding. Hello poor notebook
» Оцени Dear John от 1 до 10.
» Club: Dear Karma...
» Dear FlapJack, ЩЕ ТЕ ОБИЧАМ ДОРИ КОГАТО СЪМ НА 100 <3
» we're holding on and letting go| Anastasia's diary :3
» Оцени Dear John от 1 до 10.
» Club: Dear Karma...
» Dear FlapJack, ЩЕ ТЕ ОБИЧАМ ДОРИ КОГАТО СЪМ НА 100 <3
» we're holding on and letting go| Anastasia's diary :3
Страница 1 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс