welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 43 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 43 Гости :: 1 BotНула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Bye, bye love...
+14
Кардам
Майкъл Крайтън
Rose Hathaway
Christina.
Tayllor McQueen.
Уил Бекет
Доун МагКуин-Нортман
Alice Conrad
Damon Salvatore
Дийн Уинчестър
Ана Валериус
Blair Waldorf ♥
Chaos.
Клюкарче
18 posters
The Vampire Diaries RPG Forum :: Необичайните посетители в Мистик Фолс :: Лъжците на форума :: Клюкарчето
Страница 2 от 5
Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Bye, bye love...
First topic message reminder :
Къде избяга любимата ми двойка? Майкъл подви опашка след убийството на Дийн, а аз толкова исках да продължат с Мая. Поне Сам можеше да му отмъсти. Уил няма ли да се развихриш, за да напиша нещо и за теб? Колко си добричък, че не искаш да ревнувам. Аз толкова те обичам! Братята Салваторе се събраха, за да дадът урок на Катрин. Доста подла постъпка от тяхна страна, но ще чакам с нетърпение крайния резултата. Усещам, че ще бъде наистина скандално! Деймън завъртя главата на малката Алварадо, поне така спомена Стефан, а Деймън препоръча Бела на брат си. Каква ирония! Дийн се яви и на Адриана, а мен изобщо не ме зачита. Ще се обидя. Той веднага се поинтересува за семейство Спенсър, които ще гледат звездите над Френската ривиера. Колко романтично! Това ми напомня, че Валериус отказа романтичната среща на Дийн, но веднага се съгласи на предложението на съпруга си. Накрая всички се влюбват. За жалост на всички фенове – Кристин и Алекс не могат да намерят правилния път към общата им любов. Всички искаме да видим най-големия женкар влюбен, два пъти не стана, нека третия е на късмет. Жалко, много жалко...
You Know You Love Me,
x.o.x.o Gossip Girl.
Къде избяга любимата ми двойка? Майкъл подви опашка след убийството на Дийн, а аз толкова исках да продължат с Мая. Поне Сам можеше да му отмъсти. Уил няма ли да се развихриш, за да напиша нещо и за теб? Колко си добричък, че не искаш да ревнувам. Аз толкова те обичам! Братята Салваторе се събраха, за да дадът урок на Катрин. Доста подла постъпка от тяхна страна, но ще чакам с нетърпение крайния резултата. Усещам, че ще бъде наистина скандално! Деймън завъртя главата на малката Алварадо, поне така спомена Стефан, а Деймън препоръча Бела на брат си. Каква ирония! Дийн се яви и на Адриана, а мен изобщо не ме зачита. Ще се обидя. Той веднага се поинтересува за семейство Спенсър, които ще гледат звездите над Френската ривиера. Колко романтично! Това ми напомня, че Валериус отказа романтичната среща на Дийн, но веднага се съгласи на предложението на съпруга си. Накрая всички се влюбват. За жалост на всички фенове – Кристин и Алекс не могат да намерят правилния път към общата им любов. Всички искаме да видим най-големия женкар влюбен, два пъти не стана, нека третия е на късмет. Жалко, много жалко...
You Know You Love Me,
x.o.x.o Gossip Girl.
Клюкарче- Брой мнения : 502
Re: Bye, bye love...
Нуждаеш се от професионална помощ за големи момчета. Тя е специална помощ, като те натъпчат с хапчета... хиляда Ани ще виждаш
Blair Waldorf ♥- Брой мнения : 2439
Малката Алварадо много да внимава с Деймънчо ;дд
Alice Conrad- Брой мнения : 10154
Рожден Ден : 21.03.1998
Сеф... Ама това е друга тема.Адриана написа:Абе кой няма да си падне по Деймън ми кажете?
Chaos.- Брой мнения : 12366
АААААААААА клюкарчеее няма да се разберем....стига лъжии...малката Алварадо още не е луда по никой
Доун МагКуин-Нортман- Брой мнения : 10667
Ние с Дийнчо страшни имунитети имаме. хДDean Winchester написа:Както и Дийн
Алисия Алварадо написа:АААААААААА клюкарчеее няма да се разберем....стига лъжии...малката Алварадо още не е луда по никой
Али хайде бе душицо... щом се обичате, се вземете *станах много набожна напоследък, откакто влязох в манастира*
Адриана написа:Алисия Алварадо написа:АААААААААА клюкарчеее няма да се разберем....стига лъжии...малката Алварадо още не е луда по никой
Али хайде бе душицо... щом се обичате, се вземете *станах много набожна напоследък, откакто влязох в манастира*
Ще трябва да се постарае....ако иска
Персефона Долкинс написа:Ние с Дийнчо страшни имунитети имаме. хДDean Winchester написа:Както и Дийн
Абсолютно
Алисия Алварадо написа:Адриана написа:Алисия Алварадо написа:АААААААААА клюкарчеее няма да се разберем....стига лъжии...малката Алварадо още не е луда по никой
Не се прави на МОНАХИНЯ.... МОНАХИНЯТА съм аз.
Не се правя..просто.....не знам....не е спечелил сърцето ми.....Адриана написа:Алисия Алварадо написа:Адриана написа:Алисия Алварадо написа:АААААААААА клюкарчеее няма да се разберем....стига лъжии...малката Алварадо още не е луда по никой
Не се прави на МОНАХИНЯ.... МОНАХИНЯТА съм аз.
Анинке... и Адито не се е влюбвала бяяя Тя ще остане стара мома в Манастира
Ана Валериус написа:Аз съм с най-големия имунитет!
..към всички освен Дийн.. (довършвам изречението ти )
Ана обича Крисчън или може би Уил. Все пак от голямата омраза се ражда голяма любов.
Клюкарче- Брой мнения : 502
:argh: ..тя и мен не харесва!!
Последната промяна е направена от Dean Winchester на Вто Мар 29, 2011 7:48 am; мнението е било променяно общо 1 път
Аууу, Дийнчо.. Ти си първия, получил лична обида от Клю-Клюто.
Тцтцтцтц ... Хайде Дийн отивам да взимам Капчицата
Клюкарче написа:Ана обича Крисчън или може би Уил. Все пак от голямата омраза се ражда голяма любов.
... Ние двамата само си крадем т.е. тя краде аз помагам когато ми е кеф, де я видяхте тая любов и тая омраза
Моля да не замесвате Уил с Ана, че Дийн ще почне да ми се явява и на мен, едва преживявам срещите с вампирите все още, не ми трябват и духове
Уил Бекет- Брой мнения : 2638
Уил Бекет написа:Клюкарче написа:Ана обича Крисчън или може би Уил. Все пак от голямата омраза се ражда голяма любов.
... Ние двамата само си крадем т.е. тя краде аз помагам когато ми е кеф, де я видяхте тая любов и тая омраза
Моля да не замесвате Уил с Ана, че Дийн ще почне да ми се явява и на мен, едва преживявам срещите с вампирите все още, не ми трябват и духове
Спри да се оплакваш от вампирите, малко те захапах и вече умря.
Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Club:I love food more than I love people.
» It's OK, it's perfect place to die. I'm in the arms of my first love. The first person I ever loved. The person I'll always love. // Vokill and Petrova;
» Love, sex & magic
» You know you love me ♥
» You know you love me....
» It's OK, it's perfect place to die. I'm in the arms of my first love. The first person I ever loved. The person I'll always love. // Vokill and Petrova;
» Love, sex & magic
» You know you love me ♥
» You know you love me....
The Vampire Diaries RPG Forum :: Необичайните посетители в Мистик Фолс :: Лъжците на форума :: Клюкарчето
Страница 2 от 5
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс