welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 80 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 80 Гости :: 2 BotsНула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Bye, bye love...
+14
Кардам
Майкъл Крайтън
Rose Hathaway
Christina.
Tayllor McQueen.
Уил Бекет
Доун МагКуин-Нортман
Alice Conrad
Damon Salvatore
Дийн Уинчестър
Ана Валериус
Blair Waldorf ♥
Chaos.
Клюкарче
18 posters
The Vampire Diaries RPG Forum :: Необичайните посетители в Мистик Фолс :: Лъжците на форума :: Клюкарчето
Страница 1 от 5
Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Bye, bye love...
Къде избяга любимата ми двойка? Майкъл подви опашка след убийството на Дийн, а аз толкова исках да продължат с Мая. Поне Сам можеше да му отмъсти. Уил няма ли да се развихриш, за да напиша нещо и за теб? Колко си добричък, че не искаш да ревнувам. Аз толкова те обичам! Братята Салваторе се събраха, за да дадът урок на Катрин. Доста подла постъпка от тяхна страна, но ще чакам с нетърпение крайния резултата. Усещам, че ще бъде наистина скандално! Деймън завъртя главата на малката Алварадо, поне така спомена Стефан, а Деймън препоръча Бела на брат си. Каква ирония! Дийн се яви и на Адриана, а мен изобщо не ме зачита. Ще се обидя. Той веднага се поинтересува за семейство Спенсър, които ще гледат звездите над Френската ривиера. Колко романтично! Това ми напомня, че Валериус отказа романтичната среща на Дийн, но веднага се съгласи на предложението на съпруга си. Накрая всички се влюбват. За жалост на всички фенове – Кристин и Алекс не могат да намерят правилния път към общата им любов. Всички искаме да видим най-големия женкар влюбен, два пъти не стана, нека третия е на късмет. Жалко, много жалко...
You Know You Love Me,
x.o.x.o Gossip Girl.
You Know You Love Me,
x.o.x.o Gossip Girl.
Клюкарче- Брой мнения : 502
Re: Bye, bye love...
И на мен така ми се струва.Ана Валериус написа:Пак си измисляш!
Chaos.- Брой мнения : 12366
Дийн се явил на Адриана и веднага попитал за семейство Спенсър... това момче не може да се запре. Викам му: Спри да мислиш за Ана, ама той НЕ, та НЕ
Blair Waldorf ♥- Брой мнения : 2439
Той ще види как, като се срещне със Сеф, тя ще му опява за Алекс. Тогава наистина ще разбере какво е досада.Адриана написа:Дийн се явил на Адриана и веднага попитал за семейство Спенсър... това момче не може да се запре. Викам му: Спри да мислиш за Ана, ама той НЕ, та НЕ
Chaos.- Брой мнения : 12366
На мен ми досажда с тази Ана... не я познавам, а все едно сме най-добри приятелки. Всичко знам за нея. Анинке
Я не се оплаквай жено! Сеф обещавам да те засипя и теб с приказки за Ана. А пък ти мен за Алекс..
бтв Клюкарче съсипа ме.. Само ми напомняш за онази вечер когато ме одряза Ана..
бтв Клюкарче съсипа ме.. Само ми напомняш за онази вечер когато ме одряза Ана..
Последната промяна е направена от Dean Winchester на Вто Мар 29, 2011 7:12 am; мнението е било променяно общо 1 път
Жено?? Наистина.. жено?? Ще видиш ти, като спра да ти слушам глупостите Бъди мъж, намери си някоя
Катрин си го заслужава! Стига да не бяга ще си прекараме чудесно.
Damon Salvatore- Брой мнения : 1332
Мале и Деймън е зъл.. в този град един нормален вампир няма, дето да не иска да отмъщава
Кой намери бе Дийн? Познавам ли я? Да не е някой травестит?
Ана скоро Дийн ще те снима докато си взимаш душ
ЛЮБОВ се казва. Не мания..
Адриано мъъ? Какво говориш? Не съм чак толкова гаден..
Адриано мъъ? Какво говориш? Не съм чак толкова гаден..
Ех ама говорите сякъш знаете какво изпитва Дийн..
бтв Аз само се промъквам в леглото й тайничко вечерта, докато тя спи.
бтв Аз само се промъквам в леглото й тайничко вечерта, докато тя спи.
Само се промъкваш??? Дийн, скъпи... трябва ти помощ.
Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Club:I love food more than I love people.
» It's OK, it's perfect place to die. I'm in the arms of my first love. The first person I ever loved. The person I'll always love. // Vokill and Petrova;
» Love, sex & magic
» You know you love me ♥
» You know you love me....
» It's OK, it's perfect place to die. I'm in the arms of my first love. The first person I ever loved. The person I'll always love. // Vokill and Petrova;
» Love, sex & magic
» You know you love me ♥
» You know you love me....
The Vampire Diaries RPG Forum :: Необичайните посетители в Мистик Фолс :: Лъжците на форума :: Клюкарчето
Страница 1 от 5
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс