welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 38 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 38 Гости :: 1 BotНула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Bye, bye love...
+14
Кардам
Майкъл Крайтън
Rose Hathaway
Christina.
Tayllor McQueen.
Уил Бекет
Доун МагКуин-Нортман
Alice Conrad
Damon Salvatore
Дийн Уинчестър
Ана Валериус
Blair Waldorf ♥
Chaos.
Клюкарче
18 posters
The Vampire Diaries RPG Forum :: Необичайните посетители в Мистик Фолс :: Лъжците на форума :: Клюкарчето
Страница 5 от 5
Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Bye, bye love...
First topic message reminder :
Къде избяга любимата ми двойка? Майкъл подви опашка след убийството на Дийн, а аз толкова исках да продължат с Мая. Поне Сам можеше да му отмъсти. Уил няма ли да се развихриш, за да напиша нещо и за теб? Колко си добричък, че не искаш да ревнувам. Аз толкова те обичам! Братята Салваторе се събраха, за да дадът урок на Катрин. Доста подла постъпка от тяхна страна, но ще чакам с нетърпение крайния резултата. Усещам, че ще бъде наистина скандално! Деймън завъртя главата на малката Алварадо, поне така спомена Стефан, а Деймън препоръча Бела на брат си. Каква ирония! Дийн се яви и на Адриана, а мен изобщо не ме зачита. Ще се обидя. Той веднага се поинтересува за семейство Спенсър, които ще гледат звездите над Френската ривиера. Колко романтично! Това ми напомня, че Валериус отказа романтичната среща на Дийн, но веднага се съгласи на предложението на съпруга си. Накрая всички се влюбват. За жалост на всички фенове – Кристин и Алекс не могат да намерят правилния път към общата им любов. Всички искаме да видим най-големия женкар влюбен, два пъти не стана, нека третия е на късмет. Жалко, много жалко...
You Know You Love Me,
x.o.x.o Gossip Girl.
Къде избяга любимата ми двойка? Майкъл подви опашка след убийството на Дийн, а аз толкова исках да продължат с Мая. Поне Сам можеше да му отмъсти. Уил няма ли да се развихриш, за да напиша нещо и за теб? Колко си добричък, че не искаш да ревнувам. Аз толкова те обичам! Братята Салваторе се събраха, за да дадът урок на Катрин. Доста подла постъпка от тяхна страна, но ще чакам с нетърпение крайния резултата. Усещам, че ще бъде наистина скандално! Деймън завъртя главата на малката Алварадо, поне така спомена Стефан, а Деймън препоръча Бела на брат си. Каква ирония! Дийн се яви и на Адриана, а мен изобщо не ме зачита. Ще се обидя. Той веднага се поинтересува за семейство Спенсър, които ще гледат звездите над Френската ривиера. Колко романтично! Това ми напомня, че Валериус отказа романтичната среща на Дийн, но веднага се съгласи на предложението на съпруга си. Накрая всички се влюбват. За жалост на всички фенове – Кристин и Алекс не могат да намерят правилния път към общата им любов. Всички искаме да видим най-големия женкар влюбен, два пъти не стана, нека третия е на късмет. Жалко, много жалко...
You Know You Love Me,
x.o.x.o Gossip Girl.
Клюкарче- Брой мнения : 502
Re: Bye, bye love...
Извинявам сеАна Валериус написа: Кардам, не говори така! На никой не съм се дала.
Ох, Майкъл не се отказва, страшно чудо е.
Но Ана, спокойно, Мая не е лесна, няма да се дадем без бой, нали така!?
Що се отнася до Салватор: Пич, чакам те да пишеш, обаче да те предупредя, че може да се разделиш с някой зъб и ребро.
Но Ана, спокойно, Мая не е лесна, няма да се дадем без бой, нали така!?
Що се отнася до Салватор: Пич, чакам те да пишеш, обаче да те предупредя, че може да се разделиш с някой зъб и ребро.
Обичам такива жени, можеш да се окажеш тази на живота ми!
Damon Salvatore- Брой мнения : 1332
При мен един живот е няколко години. Спокойно, аз не съм като Майкъл. Не се влача след жените, ще имаш достоен съперник.
Не мисля, че ще ни се получи. Имайки предвид, че Мая не обича много вампирите...
А и Майк е доста сладък като се влачи след нея.
А и Майк е доста сладък като се влачи след нея.
Като се влачи, не е интересно, но както решиш...
Е, той е решил да се промени.... Уж казва, че си пада доста сериозно по Мая.
И все пак ако искаш можем да пробваме в миналото...
И все пак ако искаш можем да пробваме в миналото...
Деймън Салваторе написа:Толкова слушам за Мая, че ми се прииска да се запозная от близо с нея. Обичам огън жени.
Ти си дръж ръцете далече от нея, че аз може да се влача по жени, но ако я докоснеш, повярвай ми, женчо, ти ще се влачиш по мен !!!
Майкъл Крайтън- Брой мнения : 479
Не целя да те плаша, пробвай се само и ще ти покажа Тъпа пиявица!
Ще се пробвам, туко виж имам повече успех, пале.
И като ми кажеш комар нищо няма да ми стане, не ме обиждай толкова просто, момиче.
Хахаха, много пък си бил ненараним Аз ли съм момиче или ти просто си женствен?
Държите се като деца...стига вече...Пък и не мисля,че тук е мястото..има спам
Доун МагКуин-Нортман- Брой мнения : 10667
Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Club:I love food more than I love people.
» It's OK, it's perfect place to die. I'm in the arms of my first love. The first person I ever loved. The person I'll always love. // Vokill and Petrova;
» Love, sex & magic
» You know you love me ♥
» You know you love me....
» It's OK, it's perfect place to die. I'm in the arms of my first love. The first person I ever loved. The person I'll always love. // Vokill and Petrova;
» Love, sex & magic
» You know you love me ♥
» You know you love me....
The Vampire Diaries RPG Forum :: Необичайните посетители в Мистик Фолс :: Лъжците на форума :: Клюкарчето
Страница 5 от 5
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс