welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 56 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 56 Гости :: 2 BotsНула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Dear diary. Pxah i'm kidding. Hello poor notebook
+2
Сайръс Гримел
Alena Le'roux.
6 posters
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Dear diary. Pxah i'm kidding. Hello poor notebook
First topic message reminder :
ТЪка мнол ли се яки кат си имате дневници а, А?
Емии крайно време беше и аз си пусна сърцеотдушник тук.
Соу, уи арнт бегининг гут ;
Кратък обзор на деня..
Рожден ден. Шотове. Много. Потрес. Опит за учене по история с пияната ми глава.
БЪТ ФЪК ДИС ШИТ!! ДЪ МОСТ ИМПОРТЪНТ ТИНГ ИС ДЕТ АЙМ ФЪКИН ИНЛЪВ
LOOOK AT HIS FUCKIN' PERFECTION
*ако ви се умира заедно с мен от сексавостта на това същество приличащо умопомрачаващо много на Хийт Леджър имам още снимки.
ТЪка мнол ли се яки кат си имате дневници а, А?
Емии крайно време беше и аз си пусна сърцеотдушник тук.
Соу, уи арнт бегининг гут ;
Кратък обзор на деня..
Рожден ден. Шотове. Много. Потрес. Опит за учене по история с пияната ми глава.
БЪТ ФЪК ДИС ШИТ!! ДЪ МОСТ ИМПОРТЪНТ ТИНГ ИС ДЕТ АЙМ ФЪКИН ИНЛЪВ
LOOOK AT HIS FUCKIN' PERFECTION
*ако ви се умира заедно с мен от сексавостта на това същество приличащо умопомрачаващо много на Хийт Леджър имам още снимки.
Alena Le'roux.- Брой мнения : 10453
Re: Dear diary. Pxah i'm kidding. Hello poor notebook
Сорша Хейл написа:ФЪРСТ: АЙ ДА ХОДИМ ДА СА ТАТУИРАМЕ ЗАЕДНО хДД
СЕКЪНД: ОЖЕНИ СЕ ЗА ТОЗ ПРЕКРАСНИК И МЕ ПОКАНИ НА СВАТБАТА <33
фърст.- ъс суун ъс ай реши какво точно да си татуирамм
еееенд.- секънд .............. ду ю уонт ту би майне шаферка
Вдъхновена от въпроса на Бугя
Първия ден от ваканцията беше епичен. Бях на кафе с най-близките ми приятелки от класа, след това само с най-добрата, която също има рег тук, но не е влизала от доста дълго време. След това една приятелка ме помоли да й принтирам и занеса едни важни неща които беше забравила за представлението си в един театър. С триста зора успях да се прибера да взема флашката, да търся къде и кога да ги принтирам и да стигна до другия край на София за само половин час. Справих се, тя беше доволна и благодарна че съм й помогнала. След това останах на представлението което беше прекрасно и когато свърших ми се обади един приятел да се видим. Телепортирах се до тях хД ходихме да хапнем, седнахме в една градинка, и накрая решихме да се разхождаме из Борисовата. Отидохме там и по едно време след 96415412 часа разходка ми се обади Теди {момичето с представлението} и ми каза че ще ходи на Pork Pie {което е концерт на рап бандите на София, провеждащ се точно в Борисовата} и така тя дойде и ме събра с нейната компанийка, приятеля ми си тръгна и сме седяли до 11 часа на концерт. В 11 и 15 на път към вкъщи ни спряха полицаи и ни бучаха защо закъсняваме с един час от вечерния за под 18, и тъкмо когато си мислех че ще ни заведат в районното единия ми вика "Абе ти не си ли дъщерята на Печеняков" и аз "ДЪ ФЪК - да" и той вика на другия "Брат аре пускаме ги да си ходят" И сега благотворя баща си хДД
Първия ден от ваканцията беше епичен. Бях на кафе с най-близките ми приятелки от класа, след това само с най-добрата, която също има рег тук, но не е влизала от доста дълго време. След това една приятелка ме помоли да й принтирам и занеса едни важни неща които беше забравила за представлението си в един театър. С триста зора успях да се прибера да взема флашката, да търся къде и кога да ги принтирам и да стигна до другия край на София за само половин час. Справих се, тя беше доволна и благодарна че съм й помогнала. След това останах на представлението което беше прекрасно и когато свърших ми се обади един приятел да се видим. Телепортирах се до тях хД ходихме да хапнем, седнахме в една градинка, и накрая решихме да се разхождаме из Борисовата. Отидохме там и по едно време след 96415412 часа разходка ми се обади Теди {момичето с представлението} и ми каза че ще ходи на Pork Pie {което е концерт на рап бандите на София, провеждащ се точно в Борисовата} и така тя дойде и ме събра с нейната компанийка, приятеля ми си тръгна и сме седяли до 11 часа на концерт. В 11 и 15 на път към вкъщи ни спряха полицаи и ни бучаха защо закъсняваме с един час от вечерния за под 18, и тъкмо когато си мислех че ще ни заведат в районното единия ми вика "Абе ти не си ли дъщерята на Печеняков" и аз "ДЪ ФЪК - да" и той вика на другия "Брат аре пускаме ги да си ходят" И сега благотворя баща си хДД
Melissa Le'roux. написа:Сорша Хейл написа:ФЪРСТ: АЙ ДА ХОДИМ ДА СА ТАТУИРАМЕ ЗАЕДНО хДД
СЕКЪНД: ОЖЕНИ СЕ ЗА ТОЗ ПРЕКРАСНИК И МЕ ПОКАНИ НА СВАТБАТА <33
фърст.- ъс суун ъс ай реши какво точно да си татуирамм
еееенд.- секънд .............. ду ю уонт ту би майне шаферка
фъртс - чакам та
секънд - мнол ясно ве. <33
Страница 2 от 2 • 1, 2
Similar topics
» ➜ Dear diary
» Club:Are you fucking kidding me?
» we're holding on and letting go| Anastasia's diary :3
» Oh, if fortune favours the brave I am as poor as they come. {Beatrice & Sef/Soak}
» Оцени Dear John от 1 до 10.
» Club:Are you fucking kidding me?
» we're holding on and letting go| Anastasia's diary :3
» Oh, if fortune favours the brave I am as poor as they come. {Beatrice & Sef/Soak}
» Оцени Dear John от 1 до 10.
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс