The Vampire Diaries RPG Forum
Добре дошъл в най-добрия РПГ форум посветен на сериала "Дневниците на вампира". Любов, мистерии, убийства и кръв - потопи се в един истински вълшебен свят, изпълнен с опасности. Очакваме те.

Join the forum, it's quick and easy

Добре дошъл в най-добрия РПГ форум посветен на сериала "Дневниците на вампира". Любов, мистерии, убийства и кръв - потопи се в един истински вълшебен свят, изпълнен с опасности. Очакваме те.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Другарче за РП
those, who are dead EmptyСъб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс

» Hot or not ( за предишния )
those, who are dead EmptyПет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс

» Потребител vs Потребител

» Опиши предишния с първата буква от ника му.

» Какво ви събуди тази сутрин?
those, who are dead EmptyПет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс

» Познай цвета на четката за зъби на следващия.

» Кой се казва така?

» Какво има на бюрото до компютъра ви?
those, who are dead EmptyПет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс

» Да броим до 9000.
those, who are dead EmptyПет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс

BG TOP
BGtop
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 55 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 55 Гости :: 1 Bot

Нула

Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm

those, who are dead

2 posters

Go down

those, who are dead Empty those, who are dead

Писане by Tate L. Вто Яну 31, 2012 4:18 pm

those, who are dead 4335639P
1. Заглавие (Име)? Подзаглавие (Прякор)? Години?^^
- Калина; предпочитам да ми казват Майки, Каси или Клем, който как си харесва. (: На 15 (имам чувството, че съм ги навършила вчера, уоу)

2. От къде си?
- Пловдив; родено и отраснало; че и говоря на майна, на това отгоре ;д

3. Оцветяване (Цвят на коса, очи, кожа)?
- Всичко тъмно. Гени, за жалост.

4. Мъжко или женско?
- Женско, въпреки мъжкия герой.

5. Що за звяр си (зодия)?
- Лъв. И ми съвпада с характера, общо взето.

6. Какво обичаш да си похапваш и пийваш?
- Мм. Шоколад. Сладолед. Всичко калорично, като цяло. Също много обичам плодове. И зеленчуци, като се замисля, без разни бами и тем подобни, грахове и прочее. Не знам, май само разни гадни манджи не обичам, сини сирена и прочее. За пиенето... мм. Вода. И кола. И сок от ананас, нах.

7. Брат/ Сестра? Опиши ни го/я /ги! =]
- Сестра, на 24, казва се Божана и учи в Германия. И я виждам много, много рядко и супер много ми липсва ;с Много обича да ме гъделичка (имам страхотен гъдел..) и е добра по математиката, което я прави гении в моите очи. И е единственият човек, който може да ме успокои за две минути с помощта само на едни носни кърпички.

8. Кой/я е любимият ти актьор/актриса?
- Актьор - определено Джони Деп. ОБСЕБЕНА съм от него. Мисля, че почти няма филм с него, който да не съм гледала. Актриса - тук въпросът е по-сложен... Може би Джесика Ланг, въпреки че е стара, или Таиса Фамига. Не знам. Като цяло съм по-впечатлена от актьорите, а не от актрисите.

9. Кой е любимия ти филм/сериал?
- Филм - "Реквием за една мечта" (като забит ми е в главата...); "Вчера" (български, но страшно ме разчувства); "Аризонска мечта" (Джони Деп); "Развратникът" (Джони Деп); "Тайният прозорец" (Джони Деп) ... общо взето повечето с Джони Деп ;д Приключвам с него за сега. Сериали - мм. American Horror Story, категорично. Много интересно, много провокативно, а Тейт е най-интересният персонаж, който съм срещала от дълго време насам.

10. Какъв стил музика слушаш?
- Различно, зависи от настроението. Предпочитам рок, но честно казано харесвам класическата музика, също (да, знам, направо съм изрод ;д) - толкова много емоции, без дори да използват думи! Много добре ми действа, когато съм изнервена. Напоследък съм на вълна брит поп, но предполагам, че това ще отмине.

11. Имаш ли си някое зверче вкъщи (домашен любимец)?
- Не, за съжаление. Но пък имам странна обсебеност към хамстери, много си ги обичам и до скоро имах. Моите хамстери винаги умират на пределна възраст и винаги имат странни имена - примерно Толумбичка, Мърличко, Найт Уиш (по неведоми пътища на съдбата Найт Уиш беше най-грозният хамстер, който съм имала... karma is a bitch.)

12. Какви пороци имаш (Пиеш ли, пушиш ли?)?
- Не. Не пуша вече три години, след като се осъзнах (на 12 ми беше тъпият период, да, за срам си е направо...). А не пия, защото... всъщност, не знам защо, просто не ми доставя удоволствие, а и бързо се отрязвам, така че по-добре да не рискувам ;д

13. Харесваш ли се? Кое би променила в себе си?
- Хм. Не може да се каже. Аз съм си доста самокритична. Въпреки че ако не ме познава човек ще реши, че съм доста самоуверена и прочее. Що се отнася до промени... Това ще прозвучи странно, но искам да съм по-ниска. През целия си живот съм била най-високото момиче в класа ми и е някак си странно. Винаги съм искала да съм нисичка, мъничка и да имам нужда от защита. Що се отнася до характера, ще ми се да бях по-дебелокожа, наистина приемам повечето неща твърде лично.

14. Съжаляваш ли за нещо?
- Да, за много неща, но гледам да не се замислям много-много за тях, че ме бива по това да се увличам в спомени (:

15. Ако можеш да се опишеш с 3 думи, кои са те?
- Хм. Три думи са ми малко, честно казано. Но ако ще са три, нека да са - Читател. Емоционална. Влюбена.

16. Прекарвал/а ли си дни наред, гледайки отражението си в огледалото?
- Хихи, не, нито се харесвам чак до толкова, нито се мразя чак до толкова.

17. Какво би правил/а ако беше неодушевен предмет? Прахосмукачка или пералня…
- Щях да съм книга. Всъщност си умирам да съм КНИГА. И най-хубавото е, че хората или плачат над теб, или те цапат с шоколад. Йес ве.

18. Ако имаше магическа пръчица би…
- Заминала за "Хогуортс". НЕ - ЗА - БАВ - НО!! (това е другата ми голяма мания, да...)

19. Вярваш ли в чудеса?
- Не, честно казано. Аз съм нещо средно между песимист и реалист.

20. Мислиш ли, че съществува живот след смъртта? Обоснови се.
- Хм. Ще ми се, но не вярвам. Както казах - между песимист и реалист.

21. Ако беше Супер Марио от популярната игра щеше да?
- Нямаше да съм Супер Марио, а Пийч! СУПЕР ХУБАВА Е! И я спасяват всеки път. И е русичка. И е мъничка. Освен това това лято като бяхме в Англий и играхме на Супер Марио, аз всеки път бях Пийч.

22. Кое е необичайното животно , в което си способен/а да се влюбиш (крокодили, пеперуди, калинки, бухали, жаби, еднорози, риби, сурикати, коали…)?
- Извратената ми обсебеност към еднорози... Но това е много дълга история, наистина.

23. Когато беше малка вашите лъжеха ли те, че феята на зъбките яде деца?
- Хах, не, дори не знаех, че има такова нещо като феята на зъбките, наистина.

24. Вярваш ли в Дядо Коледа?
- Вярвам, че нашите че обичат достатъчно, че да ми огаждат на всичките коледни капризи и ги обичам заради това.

25. Имаш ли нещо, без което не можеш да заспиш?
- Поне три възглавници.

26. Обичаш ли да вървиш бос под дъжда и да пееш за дъги?
- Попринцип не обичам да вървя боса по улиците, а и дъгите не са ми по вкуса, но поенето под дъжда може да се уреди, попринцип обичам да си пея ;д

27. Как се виждаш след десет години?
- О, не знам, честно казано, не ми се мисли. Като тръгна да се зъмислям твърде много и всичко се скапва ;д

28. Покажи ни любимата си вещ!
- Добре ;д.
those, who are dead 4335638Z
Моят Canon <3 Обожавам го. Много по-долу ще пусна неща, които съм снимала, но всъщност не съм кой знае колко добра. Просто обичам да снимам.
those, who are dead 4335640U
Добре, това е тениска. Знам, че е тъпо, но обожавам проклетата тениска. Наистина. Голяма ми е и прочее, но съм влюбена в нея. От Hard Rock Cafe в Лондон е. И е сива. Напълно достатъчно, за да я обичам.

29. Напиши ни нещо за спомен!
- "Every step that you take could be your biggest mistake - it could bend and it could break, well, thats the risk that you take." - Coldplay, WHAT IF

30. Покажи ни своя снимка!
- those, who are dead 4335593T
Тази ми е най-скорошна, иначе на нищо не прилича - нямам си статив, още, и се дразня, че на практика няма подходящо място, на което да закрепя фотоапарата ;с

31. Разкажи ни за нещо, което те е променило.
- Ъм. Лично. За момента са две основните неща - едното е момче, което познавам от около година, и което ме вдъхновява супер много със самото си присъствие (и, да, красив е, по дяволите, но това няма много общо). Момчето е на 16 и баща му е глух, на това отгоре и парите не са кой знае колко, но е много, наистина много амбициран и е толкова позитивно настроен, че чак ми иде да се разплача някой път. И другото е осъзнаването, че дядо ми ще умре. Някак си докато не го проумееш напълно ти се струва, че и ти няма да умреш. Странно е.

32. Опиши ни своя герой.
- Ами, Тейт е объркан и има нужда от това да бъде обичан. Веднъж щом получи любовта, от което се нуждае, ще може да се справи с проблемите си. Не съм сигурна, че наистина е луд, но пък аз никога не съм сигурна за героите си - те сами си мислят и си действат, хихи. ;д

33. Трудно ли ти е да го играеш? Отъждествяваш ли се с него?
- Не, всъщност, въпреки че още не съм писала конкретно с него. (Дълга история - опитвам се да зарибя една приятелка по AHS, та за това започнах да пиша нещо като преразказ на сериала и дефакто СЪМ писала ЗА Тейт, но не съм писала от името на Тейт.) Но съм сигурна, че ще се сработим. Тейт е нещо като моят герой-мечта. Достатъчно сложен е, за да ми е интресен.

34. Защо избра точно това име и лик?
- Първо, защото Тейт от AHS е най-интересният и прекрасен герой, който съм имала честта да опозная от много време насам. Второ, харесва ми как звучи името. И трето, Евън е прекрасен. Наистина. С или без руса коса, id slap that ass. Определено. И ми напомня малко на излъчването на Кърт Кобейн (което, предполагам, е търсен ефект в сериала).

35. Как най- често наричаш героя си?
- Просто Тейт, той няма прякори или нещо подобно.

36. С кого от форума се познаваш лично? С кого си най-близък?
- ММ, имайки предвид, че съм тук от вчера, с никого.

37. Какъв стил на обличане имаш и какъв би искал/а да имаш?
- Уф. Зависи. Обичам всичко, що е раздърпано и разтеглено, или изглежда старо. Обичам жилетки, палта и супер яки шапки и шалове. И кецове. Но как изглежда това като цяло, хъъъм...

38. Първото нещо, което правиш, когато станеш е...?
- Кафето. Мисля, че не мога да издържа и ден без него.

+++++

- Така. Първо, снимките ми (:

1.; 2.; 3. - много любима, просто е безкрайно красив
Та, схващате картинката. На това ниво съм за сега, заела съм се с четене на специализирана литература по въпроса и се усъвършенствам.

- И, реших, че ще ви е интересно, това е дядо ми:
those, who are dead 404461_354996691196679_100000590543111_1329372_1268806880_n

Толкова рядко ни се случва да оценяваме тези, които ни обичат безусловно.
Това е най-любимата ми снимка до сега.
На снимката, това е дядо ми, в кухнята, а изражението на лицето му е така типично за последните пет години, че чак ме боли като го виждаме.
Понеже повечето от вас си нямат и идея що за човек е дядо ми, нека ви разкажа.
Дядо. Когато бях много малка и не можех да чета, следобед сядахме заедно – той на големия дървен стол в северната стая, а аз – на леглото, и той ми четеше от една голяма синя книга с черно-бели илюстрации. Поради някаква причина на мен илюстрациите не ми харесваха, затова дядо ми рисуваше носи, по-хубави. Имаше наистина много бързи пръсти, които се плъзгаха по листа и създаваха изкуство. Обожавах тези следобеди. Дори не му се налагаше да гледа какво рисува. Татко също може да рисува, но някак си не е толкова магическо. Не е толкова прекрасно. Освен това дядо ми имаше дълбок, плътен глас, леко дрезгав, но все пак безкрайно нежен. И така, като малка мечтаех да мога да рисувам. За жалост, както никой член на семейството, нямам никакъв талант в тази област. Дядо ми беше първият човек, който ми каза, че мога да пиша. Имам предвид, да създавам изкуство. Бях на седем или на осем, не помня, и имахме някакво домашно в училище. Дори не си спомнял дали написах стихотворение или нещо друго. Помня, че дядо го хареса и го запази. Оттогава пазеше всичките ми есета, стихотворение и съчинения. Имаше една голяма жълта папка, вече не зная къде е.
Дядо ми играеше шах и беше много добър, така че когато през лятото се качвахме на вилата в Равнища се опитваше да научи и мен. Не ме биваше особено, но се стараех и той ме оставяше да победя. Освен това той първи ме попита каква искам да стана, когато порастна. И аз за първи път отговорих напълно откровено – искам да съм писател. Дядо е единственият член на семейството, който толкова безусловно и безрезервно вярва в мен.
В един момент цялото това време, което сме прекарали заедно ми изглежда толкова незначително и малко, а всъщност беше цяла вечност.
Tate L.
Tate L.

Брой мнения : 9

Върнете се в началото Go down

those, who are dead Empty Re: those, who are dead

Писане by Талия. Съб Фев 04, 2012 8:31 pm

Страхотно.. описание, ако мога така да се изразя. Определено ми се струваш много интересен човек /което моооже би има нещо общо с факта, че споделям манията ти по Тейт. ;д/. И си много сладка. ^^
Талия.
Талия.

Брой мнения : 491

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите