welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 84 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 84 Гости :: 2 BotsНула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Носите ли токчета на училище?
+5
София Уайлд
Саманта Блек
Ния.
Уго Ривера
Lydia Wickham.
9 posters
Страница 1 от 1
Носите ли токчета на училище?
Носите ли токчета на училище? Ако "Да", колко високи? Какво мислите за момичетата, които всеки ден са с токчета в училище?
Lydia Wickham.- original
- Брой мнения : 6974
Re: Носите ли токчета на училище?
Аззз лично не нося,защото са ми по удобни кецове или маратонки :Д Попринцип много ме дразнят момичетата кота се наконтат и се фръцкат из целото даскало и да си мислят,че са нещо повече от другите...! КИФЛЕНСКА РАБОТА ! Не то пиша това за да обида някой,просто тва ми е мнението!
Уго Ривера- Брой мнения : 232
Нося, но рядко. Веднъж в седмицата за разнообразие и то не винаги. Не са много високи, защото не мога да се възприемам с някъв 15 см ток ХД Пък и малко ми е странно за момичета на моята възраст А какво мисля за останалите дето ги носят всеки ден? Добре е да има и хора, на които да се смеем
Ния.- Брой мнения : 2510
Не нося, но не защото не ги харесвам, а защото още не мога да ходя с тях. Имам няколко чифта и още се обучавам да не ходя като патица и да не се пребивам. Бих ходила на училище с тях, стига да можех. Обаче не всеки ден. Оставам си любител на маратонки и кецове, въпреки токчетата.
Иначе нямам нищо против момичетата, които ходят с токчета на училище, а и защо да имам о.о
Иначе нямам нищо против момичетата, които ходят с токчета на училище, а и защо да имам о.о
Саманта Блек- Брой мнения : 4092
не ми е тука мястото.
не. нито в училище, нито извън училище.
Мисля, че са неудобни и безсмислени. Повечето от приятелките ми ги носят, само защото се комплексират от ръста си. Имам приятелка, която на ниски обувки не съм я виждала.
Има и хора, които си ги носят за кеф. Нямам нищо против тях, макар че не виждам какъв е кефът, сори.
А за кифлите.. еми те миличките си ги носят, за да се доказват. И аз не знам на кого. Да, признавам си че един женски крак е много по-секси в ток, но няма да тръгна на токчета само за да ме види тоя или оня. Ако някой ще ме харесва, ще ме харесва такава, каквато съм.
На бала си ще бъда с кецове със сигурност.
За сватбата не съм решила още, но смятам и там да не се излагам. Да не говорим съпруга ми колко трябва да бъде висок, за да не изглеждаме като хипер ридикълъс двойка хдд
София Уайлд- Брой мнения : 3371
ми преди бях повече стил метъл-емо-пънк няква моя интерпретация на тея стилове, та не.
но вече - ДА
нон-стоп хд
главно 10 см ама ся си купих и по-високи платформи. и мисля да си купя и още едни токчета и да..... като съм с тях старши ме заглежда хд
но вече - ДА
нон-стоп хд
главно 10 см ама ся си купих и по-високи платформи. и мисля да си купя и още едни токчета и да..... като съм с тях старши ме заглежда хд
Ейвъри Еванджелин- Брой мнения : 6412
Не нося .. Предпочитам да се скъсвам от смях като гледам онези кифли как едвам ходят с 2 м. ток ..
Alison Brown.- Брой мнения : 91
Рожден Ден : 10.07.1996
София Уайлд написа:
не ми е тука мястото.
Мисля, че са неудобни и безсмислени. Повечето от приятелките ми ги носят, само защото се комплексират от ръста си. Имам приятелка, която на ниски обувки не съм я виждала.
Има и хора, които си ги носят за кеф. Нямам нищо против тях, макар че не виждам какъв е кефът, сори.
А за кифлите.. еми те миличките си ги носят, за да се доказват. И аз не знам на кого. Да, признавам си че един женски крак е много по-секси в ток, но няма да тръгна на токчета само за да ме види тоя или оня. Ако някой ще ме харесва, ще ме харесва такава, каквато съм.
На бала си ще бъда с кецове със сигурност.
За сватбата не съм решила още, но смятам и там да не се излагам. Да не говорим съпруга ми колко трябва да бъде висок, за да не изглеждаме като хипер ридикълъс двойка хдд
ОМГ ДИС.
Смисъл, аз съм няк'ва мега ниската, ама не се амбицирам да се качвам на няк'ви кокили, само щото гена ми е такъв.
И да, няк'ви мега неудобните. Веднъж пробвах да се кача на 5-сантиметров ток. Ми не. Не мисля, че ще се получи. Оставете, че не ги харесвам, че са неудобни, ами и координацията ми е... точна.
ХЕЛ НОУ!
На даскало само кецове нося! ОБОЖАВАМ ГИ! Е, случвало се е и някви пантофки да сложа или по-официални обувчици, но на равна подметка.
Токове слагам само по събирания с класа и някакви други специални случаи.
На даскало само кецове нося! ОБОЖАВАМ ГИ! Е, случвало се е и някви пантофки да сложа или по-официални обувчици, но на равна подметка.
Токове слагам само по събирания с класа и някакви други специални случаи.
София Уайлд написа:
не ми е тука мястото.
Гост- Гост
Similar topics
» Носите ли униформи в училище?
» Проблеми в училище
» Ще ходите ли на училище на 03.01?
» Клуб: "Когато вървя на токчета..."
» Гримирате ли се на училище?
» Проблеми в училище
» Ще ходите ли на училище на 03.01?
» Клуб: "Когато вървя на токчета..."
» Гримирате ли се на училище?
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс