welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 84 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 84 Гости :: 1 BotНула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Гримирате ли се на училище?
+18
София Уайлд
Денерис Таргариен .
Lemony.
Карена Блу.
Ая.
Adriana Ambosa
Сайръс Гримел
Дийн Уинчестър
Катрин Пиърс
Jonathan Chang.
Savannah.
Кибела.
Tayllor McQueen.
Кристин Рейнс
Lindsay Clark
Ния.
Сара Блейд
Lydia Wickham.
22 posters
Страница 1 от 1
Гримирате ли се на училище?
Гримирате ли се на училище? Колко и какъв грим си слагате?
Lydia Wickham.- original
- Брой мнения : 6974
Re: Гримирате ли се на училище?
Ми да може да се каже,но не слагам някакъв тежък грим само гланц за устни и спирала.
Сара Блейд- Брой мнения : 121
Най-много да сложа спирала. Имам чувството, че не мога да дишам като съм с грим ХДДДДДДДДДДДДДДДД
Ния.- Брой мнения : 2510
Не понасям грим ! :ДНия. написа:Най-много да сложа спирала. Имам чувството, че не мога да дишам като съм с грим ХДДДДДДДДДДДДДДДД
Lindsay Clark- Брой мнения : 3253
Амиии не,но за даскало един тон грим. Цапотя се докато не се харесам
Кристин Рейнс- Брой мнения : 25784
Почти никога . Обичам да се успивам и не ми остава много време за грим Обаче напоследъкси слагам малко гланц и спирала .
Tayllor McQueen.- Брой мнения : 14849
Рядко. Обикновено си слагам само гланц за устни, но напоследък слагам и малко спирала..
еми ако не ме домързи спирала, моливче и гланц
Savannah.- admin
- Брой мнения : 9860
Рожден Ден : 12.08.1999
апфхахаха! само да ви свена, че сте смешни като започнете да се клепате
Ася. написа:еми ако не ме домързи спирала, моливче и гланц
Катрин Пиърс- Брой мнения : 821
Jace Chang. написа:апфхахаха! само да ви свена, че сте смешни като започнете да се клепате
Ъъъ? Това беше тъпо. Всеки има право да прави каквото си иска със себе си. Да поддържаш външния си вид не значи, че си смешник.
По темата: Слагам грим всеки ден, освен ако не ми се очертава излизане през целия ден и си стоя вкъщи.
Слагам си: спирала; гланц; молив или очна линия и понякога съвсем леко сенки. Аз лично харесвам по-тъмния грим и за това най-често залагам на него.
There you go:
- Spoiler:
Последната промяна е направена от Дийн Уинчестър на Съб Яну 21, 2012 6:57 am; мнението е било променяно общо 1 път
Ноуп.
Мноого рядко слагам молив или спирала, ама е неудобно, 'щото збравям, че имам грим ии си пипам очите и става мазало ХД Ноу фрийдъм.
Хубава Викито ^^
Мноого рядко слагам молив или спирала, ама е неудобно, 'щото збравям, че имам грим ии си пипам очите и става мазало ХД Ноу фрийдъм.
Хубава Викито ^^
ам..да но не много..само малко спирала..малко коректор под очите и гланц..без фон дьо тени...
Adriana Ambosa- Брой мнения : 1483
това наистина беше адски тъпо. какво да не си мислиш, че и Нина д. не се гримира примерно. Защо да сме смешни, ако си сложим малко грим. който ни отива. и е в съобразено количество.Jace Chang. написа:апфхахаха! само да ви свена, че сте смешни като започнете да се клепате
аз съм напълно съгласна, че има хора... много хора... които наистина прекаляват. или просто са наииистина смотани и не могат да си слагат. най-смешно ми е като си слагат очна линия отдолу. няхняхянях. няма такъв смях. със сълзи. на земята хдд
пп; КРАСИВАТА ВИКИИИИИИИИИИИ
Ая.- Брой мнения : 8859
Рожден Ден : 01.04.1994
Ами зависи.Ако нося,то е само спирала.И рядко.Все забравям,че имам спирала и или си мокря лицето,или си търкам очите.И става цапаница.хД
Карена Блу.- Брой мнения : 2293
Рожден Ден : 16.06.1998
Карена Блу. написа:Ами зависи.Ако нося,то е само спирала.И рядко.Все забравям,че имам спирала и или си мокря лицето,или си търкам очите.И става цапаница.хД
+1
и на по-официални случаи или просто като ми се доноси си слагам очна линия хд / само, че на даскало не щото класната ни е дзвер /
Гост- Гост
Много е смешно като ходят с очна линия азз дори и спирала не си слагамм, много рядко малко коректоррр под очите щото бързамм
Lemony.- Брой мнения : 265
Тц.. слагам коректор под очите че приличам на зомби сутрин и тфа е
София Уайлд- Брой мнения : 3371
Ая. написа:това наистина беше адски тъпо. какво да не си мислиш, че и Нина д. не се гримира примерно. Защо да сме смешни, ако си сложим малко грим. който ни отива. и е в съобразено количество.Jace Chang. написа:апфхахаха! само да ви свена, че сте смешни като започнете да се клепате
аз съм напълно съгласна, че има хора... много хора... които наистина прекаляват. или просто са наииистина смотани и не могат да си слагат. най-смешно ми е като си слагат очна линия отдолу. няхняхянях. няма такъв смях. със сълзи. на земята хдд
пп; КРАСИВАТА ВИКИИИИИИИИИИИ
Като цяло съм съгласна с Лия, нооо има редки изключения когато очната линия на долния клепач стои добре. Пример:
- Spoiler:
И аз не се гримирам често.. За даскало, ако ми остане време си слагам спирала, иначе черен молив или нещо друго, мн рядко използвам ;д А за сенки да не говорим
Debby F.- Брой мнения : 226
Ако говориш за прекалено многото грим е така, но ако казваш, че по принцип е смешно като си слагаш грим... Така казват грозните момичета и тъпите момчетаJonathan Chang. написа:апфхахаха! само да ви свена, че сте смешни като започнете да се клепате
Алекс Клоуд- Брой мнения : 6863
Алекс Клоуд написа:Ако говориш за прекалено многото грим е така, но ако казваш, че по принцип е смешно като си слагаш грим... Така казват грозните момичета и тъпите момчетаJonathan Chang. написа:апфхахаха! само да ви свена, че сте смешни като започнете да се клепате
+84537538753876380
В поседните месеци си слагам само коректор под очите, но при смяната на сезоните ми се появяват пъпчици и слагам фдт. Иначе понякога спирала, може и малко сенки ама рядко и едно по-телесно червило, но не да се слива с цвета на кожата ами е по-розовеещо хДДД...и това е..нищо по-специално. Всичко е премерено.
А към тези, които свързват думата грим с кифли ги съжалявам. Не е задължително да си кифла за да се потдържаш.
Сара Крес- Брой мнения : 14475
Рожден Ден : 08.08.1994
Similar topics
» Клуб: В училище...
» Проблеми в училище
» Носите ли униформи в училище?
» Тръгва ли ви се на училище?
» Ще ходите ли на училище на 03.01?
» Проблеми в училище
» Носите ли униформи в училище?
» Тръгва ли ви се на училище?
» Ще ходите ли на училище на 03.01?
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс