welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 63 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 63 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Честит Рожден Ден Ицкооо! •Алекс Клоуд•
+6
Кристин Рейнс
Savannah.
Lydia Wickham.
Chanel
Сайръс Гримел
Destiny Miller
10 posters
Страница 1 от 1
Честит Рожден Ден Ицкооо! •Алекс Клоуд•
Скъпи съфорумници, днес е много специален ден! Нашият Плейбой, г-н Христо Киров, става на шестнадесет години!
Сексаво Иценце, искам да ти пожелая много здраве, за да си винаги във форма и да радваш каките, много късмет, за да не те режат, много щастие, да постигаш само успехи, независимо с какво се захващаш и страшно много любов.
Бъди все така чаровен, усмихнат и добричък /или поне добричък с мен ;дд/
И понеже те знам, че си чалгарче те поздравявам с тази песен:
Сексаво Иценце, искам да ти пожелая много здраве, за да си винаги във форма и да радваш каките, много късмет, за да не те режат, много щастие, да постигаш само успехи, независимо с какво се захващаш и страшно много любов.
Бъди все така чаровен, усмихнат и добричък /или поне добричък с мен ;дд/
И понеже те знам, че си чалгарче те поздравявам с тази песен:
Последната промяна е направена от Destiny Miller на Чет Дек 08, 2011 7:50 am; мнението е било променяно общо 4 пъти
Re: Честит Рожден Ден Ицкооо! •Алекс Клоуд•
Леле, порасна с още една година ли бе О.о
Дооообре ^^ Да ти е честито значи xD Пожелавам тииии много КОЛЕДНО НАСТРОЕНИЕ ('щото сега случам коледни песни ХД), да си изживееш мега якото sweet sixteen (ама, ох, трябваше вечно да си на петнайсет х.х ), да си стоиш още дълго във форума, да си нон-стоп щастлив и да раздаваш и отмъкваш усмивки около себе си ии да ме обичаш много хД Ицуу ^__^ Happy Birthday, любов <3
Дооообре ^^ Да ти е честито значи xD Пожелавам тииии много КОЛЕДНО НАСТРОЕНИЕ ('щото сега случам коледни песни ХД), да си изживееш мега якото sweet sixteen (ама, ох, трябваше вечно да си на петнайсет х.х ), да си стоиш още дълго във форума, да си нон-стоп щастлив и да раздаваш и отмъкваш усмивки около себе си ии да ме обичаш много хД Ицуу ^__^ Happy Birthday, любов <3
Честит Рожден Ден,нека всички твои желания да са мои пожелания!!
Chanel- Брой мнения : 5324
Рожден Ден : 31.08.1994
Пожелавам ти много любов, здраве, щастие, късмет, успех и всичките ти мечти да се сбъднат
Lydia Wickham.- original
- Брой мнения : 6974
ЕМИ И ОТ МЕН ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН...ВСИЧКО НАЙ- ХУБАВО И МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И КЪСМЕН ДАНО ПРЕКАРАШ ЕДИН НЕЗАБРАВЕМ ДЕН
Savannah.- admin
- Брой мнения : 9860
Рожден Ден : 12.08.1999
Честит Рожден ден и от мен Ицкоо,отново ;дд Да си жив и здрав, Умен и красив и всичко най-най.Много купони,мадами .. това е от мен ! Късмет,Щастие,Любов и една Двойка
Честит Рожден ден
Честит Рожден ден
Кристин Рейнс- Брой мнения : 25784
Честит рожден ден и от мен,Ицо. Жив,здрав,много късмет и мадами също. Другото си го имаш . И приятно прекарване на купона.
Виктория Филипс- Брой мнения : 2757
ЧЕСТИТ РОЖДЕЕЕЕН ДЕЕЕЕН , КИРОООВ ! МНОГО ЛЮБОВ , ЩАСТИЕ , КЪСМЕТ ... И ВСИЧКО НАЙ - ХУБАВО ...
Naomi Dupre- Брой мнения : 6361
И от мен честит рожден ден Ицо , пожелавам тиии да си много здрав, щастлив, голям късметлия, и да прекараш чудесно твоите "sweet sixteen" , и следващите също де , и да оценяваш всички малки неща които те правят щастлив, а да не се натоварваш от глупости. Бъди все така усмихнат и позитивен
Alena Le'roux.- Брой мнения : 10453
Благодаря ви МНОГООООО на всичкии
Алекс Клоуд- Брой мнения : 6863
Similar topics
» Алекс Клоуд! Честит рожден ден,брат ми!
» Честит рожден ден Яни!
» Честит рожден ден на Аш! <3
» Честит рожден ден Ани <333
» Честит Рожден Ден, Натаниъл! ^^
» Честит рожден ден Яни!
» Честит рожден ден на Аш! <3
» Честит рожден ден Ани <333
» Честит Рожден Ден, Натаниъл! ^^
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс