welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 63 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 63 Гости :: 2 BotsНула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Алекс Клоуд! Честит рожден ден,брат ми!
+5
Jennifer ♥
Angel Ross.
Lindsay Clark
Алекс Клоуд
Eric Northman.
9 posters
Страница 1 от 1
Алекс Клоуд! Честит рожден ден,брат ми!
няняняня Честит рожден ден на едното от най-готините ми братчета! Да си ми жив и здрав,все такъв гоооолям пич и много любов,секс,пари...от всичко по много! Да почерпиш!Пий и заради мене!
Гост- Гост
Re: Алекс Клоуд! Честит рожден ден,брат ми!
Хайдеее, честит рожден ден и от мен, брат ми! ;ДД Честито одъртяване с още една годинка
Да си жив и здрав (прав и корав ), да продължаваш да ни радваш с изблиците си на психопатче иии кво друго да ти пожелая... аа да, много СЕКС ЗА ТЕБЕ, ИЛИЙЧО!
Дано да си изкараш подобаващо довечера и да пийнеш едно и заради мен
Да си жив и здрав (прав и корав ), да продължаваш да ни радваш с изблиците си на психопатче иии кво друго да ти пожелая... аа да, много СЕКС ЗА ТЕБЕ, ИЛИЙЧО!
Дано да си изкараш подобаващо довечера и да пийнеш едно и заради мен
Последната промяна е направена от Eric Northman. на Съб Дек 08, 2012 5:58 am; мнението е било променяно общо 1 път
Eric Northman.- Брой мнения : 5956
Рожден Ден : 02.08.1996
Честит рожден ден
пожелавам ти много секс,пиене,забивки и всичко най-наай
Lindsay Clark- Брой мнения : 3253
Честит рожден ден! Желая ти много здраве, щастие, късмет, любов, секс, гаджета, купони, алкохол и да си прекараш супер на празника!
Jennifer ♥- Брой мнения : 13437
Рожден Ден : 08.11.0328
Честит рожден ден! Да си все толкова забавен, готин и невероятен. Много късмет, здраве, щастие, успехи, любов, гаджета, пиене, купони и да получиш най-яките подаръци и всичко най-най
Lydia Wickham.- original
- Брой мнения : 6974
МерсиClara Montesquieu. написа:Честит рожден ден
мерсиKatherine Denmark. написа:Айде жив, здрав и прав хД
мерсиJennifer написа:Честит рожден ден! Желая ти много здраве, щастие, късмет, любов, секс, гаджета, купони, алкохол и да си прекараш супер на празника!
Ребека написа: Честит рожден ден! Да си все толкова забавен, готин и невероятен. Много късмет, здраве, щастие, успехи, любов, гаджета, пиене, купони и да получиш най-яките подаръци и всичко най-най
Благодаря ти!
Последната промяна е направена от Алекс Клоуд на Съб Дек 08, 2012 8:23 am; мнението е било променяно общо 1 път
Алекс Клоуд- Брой мнения : 6863
Ицкоооооооооооооооооооооо
Честит рожден дееееееееееееееееееееееееееееннннннн
Бъди все така усмихнат, красив, весел и лъчезарен! Бъди много, много щастлив и обичан и продължавай все така да ми повдигаш настроението щом се сдухам ;Д Още повече девойки да тичат след теб и освен тях ти пожелавам тази..
Весело да си прекараш довечера!
Честит рожден дееееееееееееееееееееееееееееннннннн
Бъди все така усмихнат, красив, весел и лъчезарен! Бъди много, много щастлив и обичан и продължавай все така да ми повдигаш настроението щом се сдухам ;Д Още повече девойки да тичат след теб и освен тях ти пожелавам тази..
- Spoiler:
Весело да си прекараш довечера!
Викииииииииии мерси много
Мерси заа пожеланията ,адявам се тва с девойките да си остане така, както е в момента или да стават още повече, а пък тази, която ми пожела...
Мерси заа пожеланията ,адявам се тва с девойките да си остане така, както е в момента или да стават още повече, а пък тази, която ми пожела...
Алекс Клоуд- Брой мнения : 6863
Карена Блу.- Брой мнения : 2293
Рожден Ден : 16.06.1998
Ой, ой, любов моя, честит рожден ден и от меен ^^ Да си ми много, много щастлив, там, всичко, което искаш да го имаш и общо взето само яки работи ;д Muah ^^
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс