welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 39 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 39 Гости :: 1 BotНула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
LuLu`s Bachelorette Party ^^
+12
Sally Clermon
Tayllor Le'roux.
Ани.
Саманта Блек
Adriana Ambosa
Onyxia
Mia Alexander
Микаела Ема Бък
Alice Conrad
Линдзи Гомез
Емили О'Шел
Queеn Infеcted.
16 posters
Страница 3 от 5
Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
LuLu`s Bachelorette Party ^^
First topic message reminder :
Яхтата
Отвън
Отвътре
Декорациите
Шампанското
Кексчета
Тортата
Яхтата
Отвън
Отвътре
Декорациите
Шампанското
Кексчета
Тортата
Re: LuLu`s Bachelorette Party ^^
Тейлър продължаваше да стой на един удобен стол и да налива текила в устата си.Беше предала най-добрия си приятел Г-н Уиски, заради текилата и то не заради кой друг. А заради Дийн. Беше й влязъл буквално под кожата и не можеше да го изкара. Запали една цигара, гледайки другите момичета как се забавляват. Пушеше си цигарата като се замисли за онези вечер в хотела
Tayllor Le'roux.- original
- Брой мнения : 14018
- Ох, без мен не можеш нищо. Добре, че сме безсмъртни.
Поклатих глава и се засмях, когато забелязах познато лице? Това да не бе майка ни, която беше умряла, когато бяхме на 5?
- Сали, виж, САЛИ!
Когато посочих към жената, нея я нямаше. Огледах се, но пак нищо.
- Объркала съм се явно.
Поклатих глава и се засмях, когато забелязах познато лице? Това да не бе майка ни, която беше умряла, когато бяхме на 5?
- Сали, виж, САЛИ!
Когато посочих към жената, нея я нямаше. Огледах се, но пак нищо.
- Объркала съм се явно.
Ally Stonem- Брой мнения : 5604
-О, аз не ти ли казах ..
Тихо промълвих,чак не ме чу.
-Идеотка ,тя умря при раждането !
Казах аз и се изсях.Засмях се защото не беше умряла,беше жива.Просто театър.Това е бил живота ни.
-Както и да е - ЗАБАВЛЯВАЙ СЕЕ!!
Извиках и започнах да си пия и да танцувам.
-Пей миии ..
Тихо промълвих,чак не ме чу.
-Идеотка ,тя умря при раждането !
Казах аз и се изсях.Засмях се защото не беше умряла,беше жива.Просто театър.Това е бил живота ни.
-Както и да е - ЗАБАВЛЯВАЙ СЕЕ!!
Извиках и започнах да си пия и да танцувам.
-Пей миии ..
Sally Clermon- Брой мнения : 5777
- Емили отивам за алкохол. - извиках, за да ме чуе.
Скочих от масата и тръгнах към водаката. Направо взех две бутилки водка и отново се запътих към масата. Подадох едната на Емили и отворих моята бутилка като отпих няколко големи глътки. Ех малко се замаях, но това беше друг въпрос. Сега се върнах към танците и дивото лудеене.
Скочих от масата и тръгнах към водаката. Направо взех две бутилки водка и отново се запътих към масата. Подадох едната на Емили и отворих моята бутилка като отпих няколко големи глътки. Ех малко се замаях, но това беше друг въпрос. Сега се върнах към танците и дивото лудеене.
Mia Alexander- Брой мнения : 2941
Мислите и...театър...мъртва...жива...театър?!?
- Сали какво е станало? Обясни ми.
На лицето ми се изписа неразбиране и объркване
- Моля те!
Промълвих аз тихо и я хванах за ръката
- Сали какво е станало? Обясни ми.
На лицето ми се изписа неразбиране и объркване
- Моля те!
Промълвих аз тихо и я хванах за ръката
Ally Stonem- Брой мнения : 5604
Новата песен.
Ерик изкрещя:
- За Лусия! Не се омъжвай, нашият пол губи!- извиках от удоволствие. Около МЕН момичетата направиха кръгче и посредата бях АЗ. Аххх! Ерик беше Моята играчка! Материализирах бутилка шампанско в ръцете СИ и започнах да го поливам с нея. Той изръмжа:
- Мръсна и ЛУДА!- усмихнах се дяволито:
- Мда... Раррхх!- Измърках. После започнах да го обикалям и да танцувам, размятайки коса. Ръцете му бяха ненаситни. Ей този вампир си нямаше друго занимание! По едно време, опряна в него повдигнах крака СИ и го обвих около кръста му. Всички попищяха. Спуснах се бавно надолу и затворих очи. Джейсън съжалявам за следващото си движение! Сложих ръка малко под талията му, сещате се къде. Ерик се наведе напред в такт с крещящия от олоните Енрике и започна да МЕ целува по врата. Извиках почти неузнаваема изпаднала в еуфория:
- Ако не бях сгодена още сега щях да те оставя без думи и гол в някой ъгъл!- ама, че държание Лусия. Вдигнах глава и обвих ръцете СИ около врата му. И за следващото се извинявам! И все така залепена за него го целунах. Жадно и диво. Просто целувка, която нищо не значеше. Вкус на алкохол. Той МИ отвърна. Как да не обичаш стриптизьори!
Ерик изкрещя:
- За Лусия! Не се омъжвай, нашият пол губи!- извиках от удоволствие. Около МЕН момичетата направиха кръгче и посредата бях АЗ. Аххх! Ерик беше Моята играчка! Материализирах бутилка шампанско в ръцете СИ и започнах да го поливам с нея. Той изръмжа:
- Мръсна и ЛУДА!- усмихнах се дяволито:
- Мда... Раррхх!- Измърках. После започнах да го обикалям и да танцувам, размятайки коса. Ръцете му бяха ненаситни. Ей този вампир си нямаше друго занимание! По едно време, опряна в него повдигнах крака СИ и го обвих около кръста му. Всички попищяха. Спуснах се бавно надолу и затворих очи. Джейсън съжалявам за следващото си движение! Сложих ръка малко под талията му, сещате се къде. Ерик се наведе напред в такт с крещящия от олоните Енрике и започна да МЕ целува по врата. Извиках почти неузнаваема изпаднала в еуфория:
- Ако не бях сгодена още сега щях да те оставя без думи и гол в някой ъгъл!- ама, че държание Лусия. Вдигнах глава и обвих ръцете СИ около врата му. И за следващото се извинявам! И все така залепена за него го целунах. Жадно и диво. Просто целувка, която нищо не значеше. Вкус на алкохол. Той МИ отвърна. Как да не обичаш стриптизьори!
-Давай Лус!
Извиках отново , а после се чу само силния ми смях.Кръгче , о да наистина беше станало кръгче.Измях се отново.
-Не ми чети мислите !
Извиках ядосано на Али.
-Ще ти обясня като изтрезнея!
Казах с страннен глас и надигнах шишето.
Извиках отново , а после се чу само силния ми смях.Кръгче , о да наистина беше станало кръгче.Измях се отново.
-Не ми чети мислите !
Извиках ядосано на Али.
-Ще ти обясня като изтрезнея!
Казах с страннен глас и надигнах шишето.
От толкова викове изгубих някъде из тълпата Мария. Уж беше отишла да си вземе още водка, но не я мярках никъде. Притесних се и започнах да я търся като се оглеждах наоколо. Видях каква нагорещена свада ставаше пред очите ми. Май партито беше в разгара си.
- Мария - извиках силно, но от силната музика си дадох сметка, че едва ли би ме чула.
Започнах да обикалям и да я търся, но определено не я виждах.
- Мария! - извиках още веднъж, надали някой ме чу дори тези момичета до мен едва ли чуха кого викам, затова продължих да я търся из тълпата от момичета.
Навярно си бе тръгнала. Огледах за последно партито и с усмивка помахах а момичетата и тръгнах. Не биваше да оставям моето момче само.
- Мария - извиках силно, но от силната музика си дадох сметка, че едва ли би ме чула.
Започнах да обикалям и да я търся, но определено не я виждах.
- Мария! - извиках още веднъж, надали някой ме чу дори тези момичета до мен едва ли чуха кого викам, затова продължих да я търся из тълпата от момичета.
Навярно си бе тръгнала. Огледах за последно партито и с усмивка помахах а момичетата и тръгнах. Не биваше да оставям моето момче само.
Последната промяна е направена от Емили О'Шел на Пет Авг 26, 2011 3:21 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Емили О'Шел- Брой мнения : 467
-Уоу-усмихнах се.Наистина не очаквах,че ще го направи.Мислех,че обича бъдещия си съпруг.Както и да е днес беше нейната вечер.Малко ме притесняваше мъничкия факт,че Доун гледаше всичко.Гораката.Какво щях да и обяснвам после?Щеше да ме разбере.Надявам се..С малко обеждения..Щеше да полудее,но после щях да се оправям с нея.
Целувката беше страстна.Беше хубаво,но не значеше нищо,просто една целувка със стриптизьор.Хванах я за кръста и я вдигнах.Тя обви краката си около тялото ми.Завъртях я и я наведох надолу.Целунах я и я пуснах.
И сега беше наред моята ПЕСЕН.
-Разкърши се..секси..бъдеща булко-удариях я леко по задника.Долепих тялото си до нейното и започнахме да се движим в такт с музиката
-Секс бомб,секс бомб...-започнах и аз да пригласям.Не се изявявах много като певец,но ето,че и в това ме бива.
Целувката беше страстна.Беше хубаво,но не значеше нищо,просто една целувка със стриптизьор.Хванах я за кръста и я вдигнах.Тя обви краката си около тялото ми.Завъртях я и я наведох надолу.Целунах я и я пуснах.
И сега беше наред моята ПЕСЕН.
-Разкърши се..секси..бъдеща булко-удариях я леко по задника.Долепих тялото си до нейното и започнахме да се движим в такт с музиката
-Секс бомб,секс бомб...-започнах и аз да пригласям.Не се изявявах много като певец,но ето,че и в това ме бива.
Eric Northman- Брой мнения : 320
Можех да откача в ръцете му. Целунах го отново, приплъзвайки езика си по неговия. Джейсън... съжалявам за това, после съм само твоя, завинаги! Надявах се Ерик да беше свободен. Дано... Че не ми се занимаваше с разгневени гаджета. Бутнах го закачливо и се засмях. Песента ми пасваше идеално надявах се. Момичетата гледаха шоу, сеир, все тая. Исках да го съблека, но щях да почакам! Изписках:
- Дай ми нещо по-... танцувално!- и колоните гръмнаха с Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull. Материализирах вратовръзка на врата му и го придърпах за нея.
- Ммм...- прошушнах и прокарах език по ухото му. Джейсън... Съжалявам и за следващото! Ерик ме повдигна и ме положи на пода. Стоеше върху МЕН, а Моите ръце бяха впити в неговия врат.
- Свършихме на пода!- трета целувка, но този път той беше виновникът за нея! Ох, Ерик ако ме види Хъмфри, леле! Песента почти свърши , когато усетих, че пак съм права, а езикът на Ерик се плъзга по Моя врат. Майчице. Бях разкопчала едно от копчетата му. Ерик скочи от масата и извика.
- ЛуЛу да скача.- хвърлих му се и той ме улови. Завъзрза ми очите с вратовръзката. Повдигна ме и ме върна в кръгчето. Музиката спря и всички зашушукаха. По едно време усетих нечие пръстче с нещо сладичко по него... сметана. Облизах чуждото пръстче, леко прокарвайки език по извивките и засмуквайки го, и нечий устни отново със сметана. Ох!
- Дай ми нещо по-... танцувално!- и колоните гръмнаха с Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull. Материализирах вратовръзка на врата му и го придърпах за нея.
- Ммм...- прошушнах и прокарах език по ухото му. Джейсън... Съжалявам и за следващото! Ерик ме повдигна и ме положи на пода. Стоеше върху МЕН, а Моите ръце бяха впити в неговия врат.
- Свършихме на пода!- трета целувка, но този път той беше виновникът за нея! Ох, Ерик ако ме види Хъмфри, леле! Песента почти свърши , когато усетих, че пак съм права, а езикът на Ерик се плъзга по Моя врат. Майчице. Бях разкопчала едно от копчетата му. Ерик скочи от масата и извика.
- ЛуЛу да скача.- хвърлих му се и той ме улови. Завъзрза ми очите с вратовръзката. Повдигна ме и ме върна в кръгчето. Музиката спря и всички зашушукаха. По едно време усетих нечие пръстче с нещо сладичко по него... сметана. Облизах чуждото пръстче, леко прокарвайки език по извивките и засмуквайки го, и нечий устни отново със сметана. Ох!
Докато се наливаше с текила, Тей забеляза двете си щерки. Те какво правеха подяволите на моминско парти. Всички девойки се вихреха наляво и надясно, а Тей нямаше никакво настроение за нищо. Страдаще. Беше толкова не на себе си. Лусия, Ерик много интересна гледка. Поръча си нова текила, палейки цигара
О, добре!Али се бе загледала в пакостите на Лусия.А аз трябваше да поговоря.Надигнах шишенцето и тръгнах.
-Никой майка не идва на моминското парти на приятелка на дъщеря `и!
Казах аз и скръстих ръце.Още не бях приела особенно казаното от нея,не ми леше казала цели 9 години.Цели 9 години аз си мислех че е мъртва.
-Ама те обичаммм .
Изписках аз и я гушнах.
-Да те наричам ли мамо ?!
Казах аз и скръстих ръце.Още не бях приела особенно казаното от нея,не ми леше казала цели 9 години.Цели 9 години аз си мислех че е мъртва.
-Ама те обичаммм .
Изписках аз и я гушнах.
Мръстните ми идея вече започаха да се изчерпват.Как да я забавлявам?.Трябваше да съм перфектния стриптизьор и за сега се получаваше.Тортата...вкусната торта.Пръдъпах я на сам.Бучнах пръста си в тортата и и дадох да облизва.
-Вкусно ли е?-тя кимна
-Значи да продължавам-усмихнах се и продължих мисията си да и пробутвам сметанова торта директно в устата.Чувствах се като тако хранещ малкото си детенце с ами с..нещо.И междувременно слушах тази смотана ПЕСЕН на Лейди Гарга.Е ще го преживея сега.Не е болка за умирачка в крайна сметка нали така?
Реших да престана с тортата,защото ще вземе да и стане много сладко от толкова захар.Няма да и стане булчинската рокля.
Грабнах близо до мен намиращата се табла с кексчета и започнах да ги мажа по тялото и докато случахме песента на Borgore - Nympho.Тази песен ми беше една от любимите.
-Даа..-измрънках и продължих да я мажа с шоколадовите кексчета.Наведох се и започнах да облизвам.
-Вкусни са-казах с пълна уста и се засмях.
-Вкусно ли е?-тя кимна
-Значи да продължавам-усмихнах се и продължих мисията си да и пробутвам сметанова торта директно в устата.Чувствах се като тако хранещ малкото си детенце с ами с..нещо.И междувременно слушах тази смотана ПЕСЕН на Лейди Гарга.Е ще го преживея сега.Не е болка за умирачка в крайна сметка нали така?
Реших да престана с тортата,защото ще вземе да и стане много сладко от толкова захар.Няма да и стане булчинската рокля.
Грабнах близо до мен намиращата се табла с кексчета и започнах да ги мажа по тялото и докато случахме песента на Borgore - Nympho.Тази песен ми беше една от любимите.
-Даа..-измрънках и продължих да я мажа с шоколадовите кексчета.Наведох се и започнах да облизвам.
-Вкусни са-казах с пълна уста и се засмях.
Sally Clermon написа:О, добре!Али се бе загледала в пакостите на Лусия.А аз трябваше да поговоря.Надигнах шишенцето и тръгнах.
-Ама те обичаммм .
Изписках аз и я гушнах.
Сали запристъпва към нея. Беше доста пияна, но не й пукаше. Изгаси цигарата си в пепелника и се усети, че щерка й чете мисли. Не й стигаше, че Дийн, а сега и Сали . Запротестира нещо, но после и каза, че я обича. Това й стопли сърцето. Откога го чакаше да го чуе. Тей Също не беше много в състояние, но пое в прегръдките си.
-И аз те обичам.
изписука в ухото й с тих и нежен глас
Започнах да клатушкам Тей докато я прегръщах.Наляво-надясно!Сякаш бях на виенско колело,но наляво-надясно.
-Е,да те наричам ли мамо ?!
Попитах аз и погледа ми се стрелна в нея-Много исках отговор.Само един човек бях наричала мамо - Мери Вам Пир, да странна фамилия.
-Дийн?Този от Вегас?!
Попитах аз с очуден поглед.Бившия на Али?!
-Е,да те наричам ли мамо ?!
Попитах аз и погледа ми се стрелна в нея-Много исках отговор.Само един човек бях наричала мамо - Мери Вам Пир, да странна фамилия.
-Дийн?Този от Вегас?!
Попитах аз с очуден поглед.Бившия на Али?!
-Да можеш да ме наричаш мамо!
Каза тя като като се усмихна.
-Едно правило Сали , без да ми човъркаш из главата. Сделка. Да този Дийн, нека да остане между нас скъпа.
Сподели с нея като отново я прегърна целуна я почелото й погледна към бутилката.
-Какво пиеш?
каза тя като седна отново на мястото си, тупайки сводното до себе си.
-Къде ти сестра ти ?
Каза тя като като се усмихна.
-Едно правило Сали , без да ми човъркаш из главата. Сделка. Да този Дийн, нека да остане между нас скъпа.
Сподели с нея като отново я прегърна целуна я почелото й погледна към бутилката.
-Какво пиеш?
каза тя като седна отново на мястото си, тупайки сводното до себе си.
-Къде ти сестра ти ?
Скъсах вратовртзката му от главата СИ и го видях целия омазан с шоколад. Заех се да облизвам лицето му все по жадно и жадно. Скоро тялото ми беше почти изчистено от сметаната и шоколада и кексчетата. Целувките ни станаха все по- разгорещени. Какво ми ставаше по-дяволите! Спрях и оповестих:
- Пияна съм и съм с годена! Познайте какво искам!- и тогава щях да припадна, чувайки мелодиите на новата песен оооох Ивинявам се ако на някой от присъстващите не му понасяше. Ръцете ми се втурнаха и започнаха да разкопчават дънките му... Неговите докопаха ципът на роклята и го свалиха бавно. Преплетох език с неговия. Преплетох крак с неговия. преплетох поглед с неговия. Песента и ние- искахме ли? Можехме да се преместим някъде долу и ... да продължим мръсната си игричка далеч от погледите на присъстващите.
- Джейсън обичам те, но Ерик, той е само стрийптизьор с прекрасно тяло и език и...- сутиена ми лъсна пред всички. Роклята се свлече до кръста МИ. Божичко и дънките му ги нямаше. Прегърна МЕ и аз обвих кръста му с крака. Леко, придържайки МЕ за дупето, МЕ допря в близката стена и започна да МЕ целува по врата, дооблизвайки останалата глазура.
- Ааах... - успях да кажа преди да усетя неговите зъби и после вратът му.Накрая шепотът му в ухото МИ:
- Do you wanna fuck?- кимнах в такт с музиката:
-Yes I wanna Do! Yes!- просъсках. Последната минута със съображения не мисля да я опиша. Не мисля да опиша какво си мислехме взаимно сякаш да си легнем и да прекараме преплетени в едно цяла вечност заедно беше най- невероятната идея на света. Изгаряяях! Тогава музиката свърши и чух чужди стъпки, без да отпускам хватката си около тялото на Джейсън... не такова... Ерик!!!
- Пияна съм и съм с годена! Познайте какво искам!- и тогава щях да припадна, чувайки мелодиите на новата песен оооох Ивинявам се ако на някой от присъстващите не му понасяше. Ръцете ми се втурнаха и започнаха да разкопчават дънките му... Неговите докопаха ципът на роклята и го свалиха бавно. Преплетох език с неговия. Преплетох крак с неговия. преплетох поглед с неговия. Песента и ние- искахме ли? Можехме да се преместим някъде долу и ... да продължим мръсната си игричка далеч от погледите на присъстващите.
- Джейсън обичам те, но Ерик, той е само стрийптизьор с прекрасно тяло и език и...- сутиена ми лъсна пред всички. Роклята се свлече до кръста МИ. Божичко и дънките му ги нямаше. Прегърна МЕ и аз обвих кръста му с крака. Леко, придържайки МЕ за дупето, МЕ допря в близката стена и започна да МЕ целува по врата, дооблизвайки останалата глазура.
- Ааах... - успях да кажа преди да усетя неговите зъби и после вратът му.Накрая шепотът му в ухото МИ:
- Do you wanna fuck?- кимнах в такт с музиката:
-Yes I wanna Do! Yes!- просъсках. Последната минута със съображения не мисля да я опиша. Не мисля да опиша какво си мислехме взаимно сякаш да си легнем и да прекараме преплетени в едно цяла вечност заедно беше най- невероятната идея на света. Изгаряяях! Тогава музиката свърши и чух чужди стъпки, без да отпускам хватката си около тялото на Джейсън... не такова... Ерик!!!
Да ставам свидетел на всико това?Стига бе хора.Може да съм вампир,ама не съм от безчувствените.Може да съм кукла ама не съм от парцал.Всичко си има своите граници и тези определено ги прекрачиха.Колкото и да не им се искаше ще трябваше да се намеся.Изправих се.Бях смазана,но не трябваше да го показвам.
-Лулу-направих фалшива усмивка
-Много добре се забавляваш със стриптизьора..харесва ли ти?-Тя кимна
-Благодаря ти Дуни,много мило...ти си най-готината сестра-усмихнах се се и се приближих до нея
-Да наистина съм готина ДА ТИ ПОЗВОЛЯ ДА СЕ ЦЕЛУВАШ С ГДАЖЕТО МИ...ЗА БОГА-изкрещях,така,че да чуят всички.Обърнах глава към Ерик
-Не ми говори,оговорихме се за едно,а ти прекрачи границите..със сестра ми.Повече не искам да те виждам-Горката аз,защо никога не ми вървеше с мъжете?.Защо все аз бях прецаканата?Винаги ще си задавам тези въпроси.Винаги те ще се на първо място в ума ми!Кога за бога ще дойде принца на белия кон?.О но това е само по филмите Доуни миличка.Писна ми.Иска ми се поне и аз веднъж да бъда щастлива с човека когото обичам..и наистина си мислех,че може да се получи между мен и Ерик,но явно съм сгрешила.
-Лулу-направих фалшива усмивка
-Много добре се забавляваш със стриптизьора..харесва ли ти?-Тя кимна
-Благодаря ти Дуни,много мило...ти си най-готината сестра-усмихнах се се и се приближих до нея
-Да наистина съм готина ДА ТИ ПОЗВОЛЯ ДА СЕ ЦЕЛУВАШ С ГДАЖЕТО МИ...ЗА БОГА-изкрещях,така,че да чуят всички.Обърнах глава към Ерик
-Не ми говори,оговорихме се за едно,а ти прекрачи границите..със сестра ми.Повече не искам да те виждам-Горката аз,защо никога не ми вървеше с мъжете?.Защо все аз бях прецаканата?Винаги ще си задавам тези въпроси.Винаги те ще се на първо място в ума ми!Кога за бога ще дойде принца на белия кон?.О но това е само по филмите Доуни миличка.Писна ми.Иска ми се поне и аз веднъж да бъда щастлива с човека когото обичам..и наистина си мислех,че може да се получи между мен и Ерик,но явно съм сгрешила.
Доун МагКуин-Нортман- Брой мнения : 10667
Седнах до нея.Обърнах бутилката и отпих няколко глътки.Усмислих правилото.
-Добре мамо,и аз имам правило - пия и пуша ,това не е проблем!
Кимнах с глава ,усетих колко нахално прозвуча,но..какво да се прави.
-Али ?Ами някъде.. да .. някъде.. ама някъде тук!
Несвързаното ми изречение беше разбрано.Погледнах шишенцето в ръката си.
-Ами шампанско , а ти ?
Погледнах към чашката `и.Някой се разкрещя.
-Добре мамо,и аз имам правило - пия и пуша ,това не е проблем!
Кимнах с глава ,усетих колко нахално прозвуча,но..какво да се прави.
-Али ?Ами някъде.. да .. някъде.. ама някъде тук!
Несвързаното ми изречение беше разбрано.Погледнах шишенцето в ръката си.
-Ами шампанско , а ти ?
Погледнах към чашката `и.Някой се разкрещя.
Трябваше да я пита нещо много важно.
-Сали кой те превърна във вампир?
Би трябвало сама да стане вампир, все пак това проклятие се носеше от векове в семейството й, но не искаше да казва на момичето си. Все пак щеше да проклина рода си. Когато пораснеше и имаше момиче, то щеше да стане само вампир. Поне така мислеше, пти Тей беше така.
-Няма проблем с пиячката, нито с цигарите, защото правя абсолютно също, само не искам да те виждам толкова малка в бяла рокля.
Усмихна се тя. Някоя от девойките прекъсна трогателния момент между майка й дъщеря. Това момиче и беше познато, не нямаше на идея как се казваше. явно нова интрига се беше заплела
-Сали кой те превърна във вампир?
Би трябвало сама да стане вампир, все пак това проклятие се носеше от векове в семейството й, но не искаше да казва на момичето си. Все пак щеше да проклина рода си. Когато пораснеше и имаше момиче, то щеше да стане само вампир. Поне така мислеше, пти Тей беше така.
-Няма проблем с пиячката, нито с цигарите, защото правя абсолютно също, само не искам да те виждам толкова малка в бяла рокля.
Усмихна се тя. Някоя от девойките прекъсна трогателния момент между майка й дъщеря. Това момиче и беше познато, не нямаше на идея как се казваше. явно нова интрига се беше заплела
Опа, Доун! Свалих краката на Лусия и бързичко я намъкнах в роклята отново. Почнах да замазвам положението:
- Не знаех, че ще идваш! О, не знаех...- боже мой дали беше чула последното, което казах на ушенце на Лусия. Макар че малко съжалявах, че нямаше да видя бъдещата булка гола в леглото ми, би била перфектната гледка! Какви ги дрънках! Доун, Доун и пак Доун! Изведнъж се оказах облечен. Погледнах към Лус, която ми смигна. Беше доста съобразителна!
- Съжалявам, това беше просто... Как да кажа.. Нищо.- тя кресна:
- ТИ ЯДЕ ОТ СЕСТРА МИ! СЪБЛЕЧЕ Я С НАДЕЖДА ДА Я...- Лусия застана помежду ни и обясни тихичко:
- Доун съжалявам, аз съм виновна. Трябваше да спра. Унесох се!- Музиката беше станала по-бавна и пак бяхме центърът на внимание. Ох, господи. Никога не се занимавайте с МагКуин! Камо ли да се опитвате да влезете в гащите на блондинката след като сте излезли от тези на брюнетката. Исках всичко да се оправи между мен и Доун... Закопнях да се оженя! Боже и аз бях пиян като кирка, не само ЛуЛу. Какво ли би казал годеникът й ако разбереше за "малката ни игричка" !?!
- Не знаех, че ще идваш! О, не знаех...- боже мой дали беше чула последното, което казах на ушенце на Лусия. Макар че малко съжалявах, че нямаше да видя бъдещата булка гола в леглото ми, би била перфектната гледка! Какви ги дрънках! Доун, Доун и пак Доун! Изведнъж се оказах облечен. Погледнах към Лус, която ми смигна. Беше доста съобразителна!
- Съжалявам, това беше просто... Как да кажа.. Нищо.- тя кресна:
- ТИ ЯДЕ ОТ СЕСТРА МИ! СЪБЛЕЧЕ Я С НАДЕЖДА ДА Я...- Лусия застана помежду ни и обясни тихичко:
- Доун съжалявам, аз съм виновна. Трябваше да спра. Унесох се!- Музиката беше станала по-бавна и пак бяхме центърът на внимание. Ох, господи. Никога не се занимавайте с МагКуин! Камо ли да се опитвате да влезете в гащите на блондинката след като сте излезли от тези на брюнетката. Исках всичко да се оправи между мен и Доун... Закопнях да се оженя! Боже и аз бях пиян като кирка, не само ЛуЛу. Какво ли би казал годеникът й ако разбереше за "малката ни игричка" !?!
Погледнах Лу и сестра `и и стриптизьорчо.Мислите му бяха смешни.Но имаше интересна дарба,в такъв момент аз бих я използвала.
-Превърна ме Мария Канелис , но не го искаше .. имам предвид паднах от скала !Тя ми спаси живота.Деймън и Стефан се избиха защото се обвиняваха "Ти си виновен " и бля-бля.. чакай пак почнах да дрънкам..
Изхилих се.Бях единствената която говореше , а не слушаше какво става при бъдещата булка,сестра `и и гаджето на Доун.
-Междо другото си баба !
Казах аз и гледах весело шашнатата физиономия на майка ми.
-Превърна ме Мария Канелис , но не го искаше .. имам предвид паднах от скала !Тя ми спаси живота.Деймън и Стефан се избиха защото се обвиняваха "Ти си виновен " и бля-бля.. чакай пак почнах да дрънкам..
Изхилих се.Бях единствената която говореше , а не слушаше какво става при бъдещата булка,сестра `и и гаджето на Доун.
-Междо другото си баба !
Казах аз и гледах весело шашнатата физиономия на майка ми.
Ето откъде го познаваше. Това беше Ерик от онзи бар. Онзи, който се правеше на г-дин-дръж-ми-хуя. Този който дори не успя да каже нещо смислено. Радваше се, че беше се боядисала. А това за което ссе караха беше доста забавно. БЕше превърнаха от крехка възраст, а след като навършеше 18 нормани човешки години, щеше да се развие истинския вампир в нея, както и в Али.
-Как подяволите си паднала от скала? Аз Деймън мисля, че го познавам. Но няма значение.
Сподели с нея като се завъртя на стола с чашата си, гледайки скандала пред себе си.
-Какво съм ?
Обърна се рязко към нея като почти изсъска думите си. Чакай ама тя беше само на 9. Говореха по този въпрос с Дийн, трябваше да ги приеме такива каквито са решили да бъдат. Меко казано я гледаше със убийствен поглед.
-Как подяволите си паднала от скала? Аз Деймън мисля, че го познавам. Но няма значение.
Сподели с нея като се завъртя на стола с чашата си, гледайки скандала пред себе си.
-Какво съм ?
Обърна се рязко към нея като почти изсъска думите си. Чакай ама тя беше само на 9. Говореха по този въпрос с Дийн, трябваше да ги приеме такива каквито са решили да бъдат. Меко казано я гледаше със убийствен поглед.
Болеше ме главата. Виеше ми се буквално свят. Яхтата сякаш танцуваше. Боже Лусия, когато му сваляше гащите не ти беше зле. Въздъхнах и се подпрях на един парапет, оставяйки ги двамата насаме. Докопах се до един стол, този до подаръците и започнах да ги разглеждам. От колоните гръмна нашата песен. Една от нашите песни. Тази. Усмихнах се и оправих бюстието си, скривайки сутиена напълно. Прокарах пръсти през косата си и започнах да разглеждам подаръците, хапвайки едно от кексчетата...
Шаманското беше перфектно. Парфмът на Али се сливаше с моя аомат на разгонена годеница. Колко жалко, че Доун ни прекъсна. Направих тъжна физиономия.Музиката беше се сменила с оная Лейди ква беше. Гага май... Някъф Джудас се провикваше (песен). Къв е тоя африкнец бе!? Засмях се на собствената си глупост. Приспали ми се? Не никак даже. Исках някой да ме гушне. Джейсън, ако не може Ерик. Може и Изабела. И Дрейк може, Джонатан, Дмитрий, Джейсън и другия Джейсън. Ох, боже. Всичките ми изгори започваха с "Д" Само Ерик разваляше поредицата, което не беше много добре. Някой ме дръпна и затанцувах със Саманта, оставяйки мислитеси и шампанското на масата до опаковката от кексчето попила останалото ми червило след устните на Джейсън, не другия Ерик. Пияна съм!
Шаманското беше перфектно. Парфмът на Али се сливаше с моя аомат на разгонена годеница. Колко жалко, че Доун ни прекъсна. Направих тъжна физиономия.Музиката беше се сменила с оная Лейди ква беше. Гага май... Някъф Джудас се провикваше (песен). Къв е тоя африкнец бе!? Засмях се на собствената си глупост. Приспали ми се? Не никак даже. Исках някой да ме гушне. Джейсън, ако не може Ерик. Може и Изабела. И Дрейк може, Джонатан, Дмитрий, Джейсън и другия Джейсън. Ох, боже. Всичките ми изгори започваха с "Д" Само Ерик разваляше поредицата, което не беше много добре. Някой ме дръпна и затанцувах със Саманта, оставяйки мислитеси и шампанското на масата до опаковката от кексчето попила останалото ми червило след устните на Джейсън, не другия Ерик. Пияна съм!
-Ще ти дам,аз една РАЗГНЕВЕНА брюнртка на тебе.Няма да видиш...женски гащи до кроя на живота си,а повярвай това е много време-вдигнах пръст и по погледнах ядосано.
-И не Луси е виновна,а ти..тя не знаеше,че ти си ми гадже..и..и.вече не си.Врътнах се на другата страна
-О и забравих-обърнах се отново и му зашлевих такъв шамар,че сигурно е видял Доунчета по сред бял ден вместо птички.
-Много грубо от твоя,страна Нортман...ама много..Ти ще видиш..ще кажа на сестра ти.-започнах да го заплашвам.
-Безсрамник такъв.-скръстих ръце.Нямах място вече тук.Взех си шлифера и го немтнах.Извадих телефона си,сложих слушалките си и си пуснах от моите песни.
Пукаше ми,за Джудасите и за русите ГАРГИ.
-И не Луси е виновна,а ти..тя не знаеше,че ти си ми гадже..и..и.вече не си.Врътнах се на другата страна
-О и забравих-обърнах се отново и му зашлевих такъв шамар,че сигурно е видял Доунчета по сред бял ден вместо птички.
-Много грубо от твоя,страна Нортман...ама много..Ти ще видиш..ще кажа на сестра ти.-започнах да го заплашвам.
-Безсрамник такъв.-скръстих ръце.Нямах място вече тук.Взех си шлифера и го немтнах.Извадих телефона си,сложих слушалките си и си пуснах от моите песни.
Пукаше ми,за Джудасите и за русите ГАРГИ.
Доун МагКуин-Нортман- Брой мнения : 10667
Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Emily Bachelorette party (:
» Клип от Dinner Party
» Роклята на Нина от CW Party :)
» Nina & Ian at CW Upfront Party
» Taylor Lerroux 's birthday party
» Клип от Dinner Party
» Роклята на Нина от CW Party :)
» Nina & Ian at CW Upfront Party
» Taylor Lerroux 's birthday party
Страница 3 от 5
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс