The Vampire Diaries RPG Forum
Добре дошъл в най-добрия РПГ форум посветен на сериала "Дневниците на вампира". Любов, мистерии, убийства и кръв - потопи се в един истински вълшебен свят, изпълнен с опасности. Очакваме те.

Join the forum, it's quick and easy

Добре дошъл в най-добрия РПГ форум посветен на сериала "Дневниците на вампира". Любов, мистерии, убийства и кръв - потопи се в един истински вълшебен свят, изпълнен с опасности. Очакваме те.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Другарче за РП
Нина Добрев на корицата на списание " Паралели ", седмичното издание на БТА EmptyСъб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс

» Hot or not ( за предишния )
Нина Добрев на корицата на списание " Паралели ", седмичното издание на БТА EmptyПет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс

» Потребител vs Потребител
Нина Добрев на корицата на списание " Паралели ", седмичното издание на БТА EmptyПет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс

» Опиши предишния с първата буква от ника му.

» Какво ви събуди тази сутрин?
Нина Добрев на корицата на списание " Паралели ", седмичното издание на БТА EmptyПет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс

» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
Нина Добрев на корицата на списание " Паралели ", седмичното издание на БТА EmptyПет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс

» Кой се казва така?

» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Нина Добрев на корицата на списание " Паралели ", седмичното издание на БТА EmptyПет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс

» Да броим до 9000.
Нина Добрев на корицата на списание " Паралели ", седмичното издание на БТА EmptyПет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс

BG TOP
BGtop
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 68 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 68 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm

Нина Добрев на корицата на списание " Паралели ", седмичното издание на БТА

5 posters

Go down

Нина Добрев на корицата на списание " Паралели ", седмичното издание на БТА Empty Нина Добрев на корицата на списание " Паралели ", седмичното издание на БТА

Писане by Елизабет Нийлс Пет Авг 20, 2010 8:35 am

НИНА ДОБРЕВ СВЕТОВЕН УСПЕХ С БЪЛГАРСКИ ЗАРЯД
lowe

21-годишната актриса, родена в София, но отраснала в Канада, в момента е една от най-ярките тв звезди в САЩ. Сериалът „Дневниците на вампира”, в който тя е главно действащо лице, се радва на космически рейтинг, а само преди броени дни й донесе и наградата Изборът на тийнейджърите за най-добра актриса във фантастична поредица

БЛАГОВЕСТА КИРИЛОВА

Когато в края на миналото лято стана ясно, че българката Нина Добрев ще изпълнява главната женска роля в нов американски тв сериал, вдъхновен от популярната поредица романи Дневниците на вампира на Л. Дж. Смит, нито едно родно издание не пропусна да съобщи новината с подобаващо гръмко заглавие. И това наистина си беше повод за патриотична гордост. Нищо, че Нина е напуснала България със семейството си на 2-годишна възраст и е отраснала в Канада. Затова след като на 10 септември първият епизод на сериала събра пред телевизорите близо 5 млн. американци, потребителите на родните торент търсачки буквално се надпреварваха да го теглят.

Тенденцията се запази чак до средата на май, когато беше излъчен последният епизод от първия сезон на тв поредицата. Разбира се, не само заради Нина. Просто Дневниците на вампира успя да се пребори с предубеждението, че е телевизионен вариант на поредицата Здрач , и се превърна в един от най-интелигентните, забавни, секси, страховити и увлекателни сериали, създавани напоследък. Което пък спечели на Нина огромна популярност и обожанието на феновете от целия свят. Както и завистта на милиони тийнейджърки заради това, че на екрана тя си партнира с двама изключително добре изглеждащи актьори – Пол Уесли в ролята на добрия вампир Стефан и Иън Съмърхолдър в тази на лошия му брат Деймън.

На самата Нина се пада сложната задача да изпълнява две роли в сериала. Едната е на гимназистката Елена, в която са влюбени Стефан и Деймън, а другата – на нейната двойничка Катрин, зла вампирка, оплела двамата братя в мрежите си по време на Американската гражданска война, когато те все още са били хора.

И в двете роли Нина без съмнение е страхотна. Толкова, че създателят на сериала Кевин Уилямсън твърди, че през цялата си кариера не е виждал актриса, която да влиза с такава лекота в кожата на героинята си. „Нина притежава инстинкт за това – казва той. – Тя прави онова, което искаме от нея, още при първия дубъл. Това момиче просто е родено за актриса.”

Макар ролята на Елена/Катрин да е огромен скок за Нина нагоре по холивудската стълбица, тя не се появява от нищото на снимачната площадка на Дневниците на вампира . Преди това играе три години в популярния канадски тийнсериал Гимназия „Деграси” и има малки роли във филмите Away From Her , Repo! The Genetic Opera , Fugitive Pieces , The American Mall и How She Move . Изявява се като актриса от 16-годишна, след като спира да се занимава с гимнастика.

„Бях много общително дете – разказва Нина. – Родителите ми не знаеха какво да правят с мен, защото постоянно кипях от енергия. Още съвсем малка започнах да се занимавам с гимнастика и балет, а после ме записаха в училище по изпълнителски изкуства, където учехме музика, танци и актьорско майсторство. Не ми трябваше много време, за да разбера, че това са нещата, които ме правят най-щастлива.”

Нина и компания вече започнаха снимките на дългоочаквания втори сезон на Дневниците на вампира , който ще се излъчва в САЩ от 9 септември. А неотдавна тя приключи работа по екшъна The Killing Game , в който партнира на Самюъл Джаксън и звездата от поредицата Здрач Келан Лътц (Емет).

„Оценявам всичко, което ми се случва, и не приемам нищо за даденост – коментира успеха си Нина. – Чувствам се невероятно щастлива и знам, че съм голяма късметлийка. Не мога да бъда по-благодарна за живота, който имам.”

Още за нея
Родена е на 9 януари 1989 в София.
Висока е 169 см.
Майка є е художничка, а баща є – компютърен специалист.
Има по-голям брат Александър.
Практикува йога.
Хобито є е да прави бижута.
Харесва мюзикли.
Най-добрата є приятелка е актрисата Катерина Греъм, която изпълнява ролята на Бони в Дневниците на вампира .
Върл фен е на сериала Истинска кръв .
Обича да играе волейбол и футбол, да плува, да кара сърф и сноуборд и да язди.
Филмовите й идоли са Мерил Стрийп и Рейчъл Макадамс.

Нина: Предпочитам да не излизам с актьор
lowe
За „Дневниците на вампира“ и за двете си героини Елена и Катрин, за екранните си партньори Иън Съмърхолдър и Пол Уесли, за славата, за роднините си в България и за своите цели актрисата разказва пред списанията Entertainment Weekly, Seventeen и Jezebel, iesb.net и scifind.co.uk

Дневниците на вампира се радва на огромен успех по целия свят. На какво се дължи това според теб?
– В сериала има много неща, които зрителите харесват. В някои моменти той е много мрачен, в други е много забавен, в трети е много страшен. Има драма, любов, секс и непрестанни изненади. Самата аз се шокирам, когато гледам всеки нов епизод, макар че знам какво се случва.

Какво си мислиш, докато се гледаш на екрана?
Усещането е много странно. Но в същото време е приятно. Обичам да гледам сериала.

Забавно ли ти е да играeш две толкова различни една от друга героини?
– О, да, страхотно е! Много е забавно и е голямо предизвикателство. Двете ми героини са абсолютни противоположности. Елена е добра, мила и грижовна, а Катрин е откачена, манипулативна, нарцистична вампирка убийца. Такъв шанс се пада рядко в телевизионен сериал. И преди съм играла добри момичета, но Катрин е напълно нов тип героиня за мен. Много е вълнуващо.

Коя от двете ти допада повече?

– Не бих казала, че харесвам едната повече от другата. Те са просто много различни.

Иън Съмърхолдър и Пол Уесли, които играят ролите на братята вампири Деймън и Стефан, изглеждат страхотно. Сигурно не ти е никак трудно да си партнираш с тях?
– Ужасно е! Направо е ужасно! Имам най-гадната работа в света! Шегувам се, разбира се. ( Смее се. ) Наистина съм късметлийка. Иън и Пол са страхотни. И не само физически, което е очевидно. Те са прекрасни и като хора. Много са талантливи, забавни и готини. Доста различни са обаче един от друг. Пол се отнася много сериозно към работата си, страхотен професио-налист е. А Иън постоянно пуска майтапи и крои номера на другите. Винаги успява да разведри обстановката. Обичам тези момчета, те са ми като по-големи братя.

Би ли започнала връзка със свой колега?
– Мисля, че подобна връзка би могла да стане доста трудна в някакъв момент. Ако трябва да съм напълно честна, бих предпочела да не излизам с актьор. Прекалено е сложно и е намесена голяма доза суета. Освен това актьорите сме малко шантави.

А ако трябваше в реалния живот да направиш избора на Елена между Деймън и Стефан, кого би избрала?

– Бих избрала Дефан – третия брат. ( Смее се. ) Двамата са много различни, заедно правят перфектния мъж. Стефан е романтик, решителен, много всеотдаен, грижи се за момичето, което обича, и би направил всичко, за да го защити. Деймън е прям, духовит и забавен, но е лошо момче. А в крайна сметка всички момичета си падат по лоши момчета.

Защо според теб историите за вампири са толкова популярни напоследък?
– Защото вампирите са загадъчни, секси и опасни. А човек винаги изпитва интерес към различното, към нещата, които не може да разбере напълно. Има всякакви фантастични филми и сериали за извънземни и други подобни неща, но вампирите все пак до голяма степен са хора.

Гледа ли филмите от поредицата Здрач ?
– Да, гледах ги. Прочетох и книгите, и то отдавна. Е, не беше чак толкова отдавна, но беше преди да избухне тази истерия по поредицата и целият свят да пощурее по Роб Патинсън. Така че не бях повлияна от всичко това. И книгите наистина ми харесаха.

По какъв начин успехът на сериала повлия на личния ти живот?
– Интересно е, че ме разпознават най-вече в големите градове като Ел Ей и Ню Йорк. В Атланта, където снимаме сериала, се случва рядко. Това е истинска благословия за мен, защото мога да се разхождам необезпокоявана, всички се държат много мило, а храната е страхотна. Местните знаят, че снимаме сериала там и се стараят да не ни притесняват. Дори когато се случи да поискат автограф, се държат много мило.

Има ли среща с фен на сериала, която се е запечатала в главата ти?
– Да, но тя не се случи на мен, а на Иън. Преди известно време имахме специална среща с фенове, на която раздавахме автографи, и по едно време се появи едно 6-годишно момиченце. Беше много срамежливо и мислеше, че Иън наистина е вампир. Майката на момиченцето ни каза, че то е дошло да го помоли нещо. Иън се наведе през масата и попита: „Какво има, миличка?”, а момиченцето прошепна: „Опитай се да бъдеш добро момче.” И Иън каза: „Добре, сладурче, заради теб ще опитам.”

Колко често виждаш роднините си от България?
– Говорим по телефона колкото е възможно по-често, но рядко се виждаме. Те влизат в YouTube, за да гледат мои интервюта, и събират всички статии, в които пише за мен. Това, че могат да видят лицето ми, когато поискат, им помага да се чувстват все едно съм близо до тях, а в действителност съм толкова далеч. Гордеят се с мен.

Какви са амбициите ти?

– Искам да играя различни персонажи в различни жанрове, независимо дали става дума за екшън, драма, романтична комедия, или исторически филм. Никога няма да приема някоя роля само заради хонорара или за да си запълня времето. Искам да участвам във филми и сериали, които наистина ми харесват, и да надмина всички очаквания, които аз имам към себе си и които другите имат към мен. Не знам какво точно ще ми донесе бъдещето, но нямам търпение да разбера.

Надявам се да ви хареса Smile !Нина Добрев на корицата на списание " Паралели ", седмичното издание на БТА Nina-Dobrev-Elle-Bulgaria-November-8[img]Нина Добрев на корицата на списание " Паралели ", седмичното издание на БТА 15[/img]
Елизабет Нийлс
Елизабет Нийлс

Брой мнения : 2265

Върнете се в началото Go down

Нина Добрев на корицата на списание " Паралели ", седмичното издание на БТА Empty Re: Нина Добрев на корицата на списание " Паралели ", седмичното издание на БТА

Писане by Суки Гонзалес Пет Авг 20, 2010 11:06 am

boogie
Суки Гонзалес
Суки Гонзалес

Брой мнения : 387

Нина Добрев на корицата на списание " Паралели ", седмичното издание на БТА Empty Re: Нина Добрев на корицата на списание " Паралели ", седмичното издание на БТА

Писане by Изaбелa Пет Авг 20, 2010 11:16 am

Историята с мини-фенката е страхотна! "Опитай се да бъдеш добро момче!" Laughing
Изaбелa
Изaбелa

Брой мнения : 21875
Рожден Ден : 27.09.1256

https://vampirediaries-rpg.forumotion.com/

Писане by Елизабет Нийлс Пет Авг 20, 2010 11:21 am

Very Happy Very Happy Как ли реагира момиченцето на любовните сцени във филма, особено тези с Катрин Laughing ?! Very Happy
Елизабет Нийлс
Елизабет Нийлс

Брой мнения : 2265

Писане by Светлана Салватор Съб Авг 21, 2010 11:52 am

Ауу това с Иън и момиченцето ме уби.Лелее душичка.Да помисли,че Иънчо е вампи Very Happy "Опитай се да бъдеш добро момче" Very Happy
Светлана Салватор
Светлана Салватор

Брой мнения : 4116

Писане by ???? Съб Авг 21, 2010 3:16 pm

Страхотно е интервюто , но най много ми харесаха тези въпроси и отговори:

Има ли среща с фен на сериала, която се е запечатала в главата ти?
– Да, но тя не се случи на мен, а на Иън. Преди известно време имахме специална среща с фенове, на която раздавахме автографи, и по едно време се появи едно 6-годишно момиченце. Беше много срамежливо и мислеше, че Иън наистина е вампир. Майката на момиченцето ни каза, че то е дошло да го помоли нещо. Иън се наведе през масата и попита: „Какво има, миличка?”, а момиченцето прошепна: „Опитай се да бъдеш добро момче.” И Иън каза: „Добре, сладурче, заради теб ще опитам.” Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

----------------------------------------------------------------

А ако трябваше в реалния живот да направиш избора на Елена между Деймън и Стефан, кого би избрала?

– Бих избрала Дефан – третия брат.

????
Гост

Писане by Queеn Infеcted. Нед Авг 22, 2010 10:04 am

Оии това с момиченцето е уникално!
Queеn Infеcted.
Queеn Infеcted.

Брой мнения : 16756

https://vampirediaries-rpg.forumotion.com/forum

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите