welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 37 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 37 Гости :: 1 BotНула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Нина Добрев на корицата на списание Saturday Night – интервю
2 posters
Страница 1 от 1
Нина Добрев на корицата на списание Saturday Night – интервю
SNMag: Какво те привлече първоначално към шоуто и героинята Елена?
Нина Добрев: Помня как я четях и просто бях привлечена от факта, че тя беше едно нормално момиче, увредено по толкова различни начини, а след това направих проучване и открих, че вероятно накрая може да играя и Катрин, която е пълна противоположност. Това е една от най-редките и горини възможности в телевизията, да играеш двама човека по една медия.
SNMag: Какво можеш да ни разкажеш за Катрин, която се завръща в края на последния епизод на миналия сезон?
НД: Единственото нещо, което наистина мога да споделя с вас е, че тя се завръща, и ако ви кажа повече ще трябва да ви убия или да ви ухапя или нещо подобно. Но, да, тя се връща и можете да си представите сега, щом отново е в играта нещата ще станат още по-напрегнати. Забавно е да видиш какво ще стори, защото е толкова спонтанна и луда, но съм в същото незнание както и вие, защото не ни казват нищо докато не пристигнем там.
SNMag: Кого ти е по забавно да играеш – Елена или Катрин?
НД: Мисля, че като всичко в живота, каквото и да ти липсва или не можеш да правиш често, се оказва че му се наслаждаваш повече отколкото всичко останало, защото е като гузно удоволствие. Така че, когато и да играя Катрин, защото го правя рядко, се забавлявам най-много когато играя нея.
SNMag: Мислиш ли че Деймън и Елена някога могат да имат добра и здрава връзка?
НД: “Деймън” и “здрава” в едно изречение? Това е забавно! Не знам, имам предвид, начина по който завърши сезона не изглежда сякаш Деймън и Елена са нещо общо, защото него не го е наистина грижа за нея. Той избира Катрин. Той не знае, че е напълно влюбен в Елена, но Елена въобще не се чувства по този начин. тя го вижда като приятел. Вижда го като брата на гаджето си, а понякога, като голяма досада. Но тяхното приятелство и химията помежду им определено се засилват.
SNMag: Ако зависеше от теб, кой брат би избрала?
НД: Ами, бих избрала другият брат, определено – или смесица от двамата. Мисля, че и двата героя имат различни качества, така че зависи. Ако ги обединиш, те правят идеалния мъж, защото Стефан е отдаден, мил, защитаващ и обичащ, а Деймън е спонтанен, луд, забавен и вълнуващ. Всяка жена трябва да открие мъжът, който натиска всичките й копчета, а Деймън и Стефан натискат различни копчета в Елена.
SNMag: Какво е чувството да снимаш в Атланта?
НД: Харесва ми, наистина ми харесва. Отнема само секунда да свикнеш в началото, защото като всеки град, трябва да го изучиш и да откриеш малките чудатости на града. Но веднъж направили това, открих толкова много малки ресторантчета, невероятна храна и наистина страхотни, мили, забавни хора и е толкова различно от Ню Йорк и Лос Анджелис. Имаме възможност да бъдем истински, обикновени хора, да се мотаем, да ходим по ресторанти, да гледаме филми и да не се взимаме прекалено на сериозно.
SNMag: Всички ли се разхождате заедно извън снимачната площадка?
НД: Бихте си помислили, че до сега ще ни е писнало един от друг, но някак си не е така! Всички са толкова мили, подкрепящи, обичащи и се грижат един за друг. Не можем да чакаме да се върнем в Атланта и отново да започнем снимките.
SNMag: Връщаш ли се в Канада, за да посетиш семейството си?
НД: Всъщност, тъкмо ходих до Торонто и се разхождах с майка ми и брат ми. Не се връщам толкова често колкото би ми се искало заради работния ми график, но когато го правя, времето с тях много по-приятно. Много съм близка с майка си, затова ми липсва много, а и тя пътува доста. Идва да ме вижда в Атланта, по този начин я виждам по-често.
SNMag: Откакто шоуто стана толкова популярно, имала ли си интересни срещи с фенове?
НД: Да, имам тонове интересни срещи с фенове! Веднъж, бях на йога с майка ми и едно момиче дойде при мен, когато буквално бях полу-гола в съблекалнята и ме разпитваше за шоуто, помоли за автограф и снимка с мен докато стоя там, както казах полу-гола!
SNMag: Как се чувстваш с цялата тази вампирска мания? Следиш ли шоута като “Истинска кръв” и “Здрач”?
НД: Всички подкрепяме шоутата един на друг и имам доста приятели в тях. Току-що приключих снимките на филм с Kellan Lutz, всъщност преди няколко дни. Вампирите са готини. Те са секси, мистериозни и опасни.
SNMag: Можем ли да очакваме върколаци в шоуто следващия сезон? Можеш ли да ни кажеш нещо?
НД: Не мога да ви кажа това. Може би да, може би не, но не ми е позволено да говоря за това. съжалявам!
SNMag: Когато не снимаш, как прекарваш свободното си време?
НД: За да бъда честна, когато имам свободно време просто спя. Успокоявам се и се въздържам. Аз съм доста въздържана личност, защото останалата част от живота ми е на толкова висока скорост и вълнуващ. Харесва ми просто да релаксирам.
SNMag: Спомена филмът с Kellan Lutz, “Death games”, какво можеш да споделиш за него?
НД: Причината, поради която ме привлече бе, че винаги съм искала да участвам в екшън филм. Също така, исках да изиграя малко по-възрастна героиня. Играя младо момиче в началото на 20-те й години, за което се жени Kellan. Аз съм му съпруга! Така че това беше доста забавно. В него съм и бременна, имам бебешки корем.
SNMag: Кое е любимото ти нещо за правене в събота вечер, когато не работиш?
НД: Две неща: Или излизам за невероятна вечеря и просто се отдавам на вкусната храна, а след това гледам филм, или излизам с момичетата и отиваме в някой готин бар. Харесвам интимната обстановка, където наистина можеш да си говорите и да се мотаете с приятели и готини хора.
Източник: http://vampirediariesbg.wordpress.com/
Едит: Можете да видите фотосесията ТУК!
Re: Нина Добрев на корицата на списание Saturday Night – интервю
оле мн е яка на корицата ....
Суки Гонзалес- Брой мнения : 387
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс