Нула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Критики
Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Критики
Изабела написа:mokka написа:Страхотен ви е форума, за съжаление не би ми останало време да се включа. Имам една единствена критика, към потребителите публикуващи снимки и новини: моля ви слагайте източник на нещата които вземате.
Екипът се старае винаги да посочва източниците, особено когато става въпрос за преводи на статии и интервюта, но трудно бихме могли да ограничим материалите, които се пускат от потребителите. Ако някой претендира за права на нещо поставено, може да се обърне към мен, за да поставя източник, ако намеря за уместно.
Става въпрос за материалите от Twifun и Всичко за The Vampire Diaries във фейсбук. Не искам да ви карам да се ровите назад, няма смисъл, но за новите неща, които слагате държим да има източник. Благодаря, че обърнахте внимание
mokka- Брой мнения : 3
Отнася се до годините на вампирите в Роул Плей играта. Първоначално не бях одобрена, защото не може да има вампир с над 2000 години. Разглеждах си героите от vol.2 и стигнах до 14 стр. където се прави същата забележка. Две страници по-късно стигам до героинята Акаша, която е на над 8000 години. Разбирам, че митологичният произох на героинята го изисква, но има други герои, които също произлизат от митологията, като моя например.
Надявам се да не съм досадила.
(:
Elena Ivashkov- Брой мнения : 103
От тази подробност нататък, форумът е супер!
Savannah.- admin
- Брой мнения : 9860
Рожден Ден : 12.08.1999
Писна ми от тоя спам,чесно ви казвам. Не се оплаквам на админите не са виновни и да не се засягат,не е обърнато това съобщение към тях,а към глупавите спамери.Джо Мондюр написа:Taylor Lockwood си рекламира форума по ЛС!СПАММММММ!
Ама хора спрете тоя глупав спам,не ме интересуват глупавите ви форуми,ако искам,че се регна и без да ми го рекламирате. Само така ставате досадни. Бива ли толкова да сте нечестни спрямо форум, който половин година сте писали и накрая да направите. Има си тема за приятелски форуми,щом не са го отразили и по ЛС,няма да го отразят. Писна ми накрая,ще си запълня цялата поща и няма да полувам никакви писма. Хара честно стегнете се и престанете с тоя глупав спам!
Уилям О'Зера- Брой мнения : 192
Диди ♥- Брой мнения : 352
charmian_stroud- Брой мнения : 2
Ще се погрижа.charmian_stroud написа:Тъй като не мога да пращам ЛСта, реших тук да отправя критиката си към форума или по-точно към един определен потребител - Селест Клътърбък. След сигнализация на моя позната, разбрах, че това момиче е откраднало името на героя ми от форумът Хогуортс-БГ. Надявам се администраторите да поправят този свой пропуск, а ако има проблем, могат да се свържат с мен чрез лично съобщение било то тук или в другия форум.
charmian_stroud- Брой мнения : 2
charmian_stroud написа:Изтрихте ми поста, БРАВО, за което, но няма да се разберем така. За втори път напомням, че нищо не се прави по моя проблем, но няма да има трети път. Следващия път ще офлуудя форума, а после ще стигна и по-далеч. Баннете ме, ако искате. Аз ще намеря друго място, от което да вляза и да си свърша работата, ако вие не свършите вашата.
Айде да се окротиш а? Админите и модераторите си имат друга работа. А и тази твоята дето ти е откранала героя не влиза вече.. И дори и да оспамиш форума, знаеш че екипа веднага ще се погрижат за теб. Така чее.. по-спокойно с нервите и обещанията които не изпълняваш!
Scarlette Reed.- Брой мнения : 1722
charmian_stroud написа:Изтрихте ми поста, БРАВО, за което, но няма да се разберем така. За втори път напомням, че нищо не се прави по моя проблем, но няма да има трети път. Следващия път ще офлуудя форума, а после ще стигна и по-далеч. Баннете ме, ако искате. Аз ще намеря друго място, от което да вляза и да си свърша работата, ако вие не свършите вашата.
Откъде знаеш дали се прави нещо или не? Писали сме на момичето ЛС, аз нищо не мога да направя по въпроса, че не е влязла и не го е видяла.
Изтрила съм фамилията от бланката, която е попълнила, и съм оставила само Селест. Надявам се този път да съм си свършила работата според вашата преценка.
Последната промяна е направена от Изабела на Нед Ное 20, 2011 5:42 pm; мнението е било променяно общо 1 път
И дори да е голям, модераторите и администраторите не могат да направят нищо ако тя не влезе скоро за да си смени името.
Саманта Блек- Брой мнения : 4092
Не знам къде е мястото да го напиша, но получих реклама по ЛС за форум от Хайди Скот.
От: Хайди Скот.
До: Валерия.
Пуснато на: Today at 10:15 pm
Заглавие: Здравей!
Здравей, искаш ли да бъдеш част от екипа на форума по-долу.. ако сикаш просто се регистрирай, той спешно се нуждае от екип....нов е но скоро ще събере потребители..
http://----------.bulgarianforum.net/
p.s. Изтрила съм адреса. ^^
Валерия.- Брой мнения : 137
Благодаря ^^Валерия. написа:Не знам къде е мястото да го напиша, но получих реклама по ЛС за форум от Хайди Скот.
От: Хайди Скот.
До: Валерия.
Пуснато на: Today at 10:15 pm
Заглавие: Здравей!
Здравей, искаш ли да бъдеш част от екипа на форума по-долу.. ако сикаш просто се регистрирай, той спешно се нуждае от екип....нов е но скоро ще събере потребители..
http://----------.bulgarianforum.net/
p.s. Изтрила съм адреса. ^^
Всяка седмица получавам поне по 2 реклами на форум по ЛС .Като си влязох в профила тоу що имах две реклами за един и същи форум . Особено пък от този форум вече прекалиха . Не само , че половината им неща са копирани от един мой форум , а сега и това . Така показвате само , че форума ви е жалък и не можете да си намерите потребители по друг начин . Повечето хората , така имат негативно мнение за вас .
Този форум как мислите , че е стигнал до първо място в ТОП форуми ? Е , не е така ... Да правиха му реламав VBOX7 , но не и в чужди форуми , за да крадат потребителите . Имам регистрации в много форуми и НИКОГА не съм имала релама на ЛС за този форум.
И не говоря само за някой определен форум . Изобщо спрете с тези реклами .Досадно е , тъпо е , жалко е ! Много пъти съм се регистрирала в някой форум , но щом в друг форум ми направят подобна реклама , просто го оставям . Така само показвате , че не струвате !
Не искам да обидя никой , а само да кажа истината . И много благодаря на всеи , който поне малко ще се вслуша в съвета ми
Tayllor McQueen.- Брой мнения : 14849
Джо Мондюр- Брой мнения : 44
Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс