welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 32 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 32 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Информация за изрязана сцена с Анди Стар и Деймън
Страница 1 от 1
Информация за изрязана сцена с Анди Стар и Деймън
Каква е тъжната истина за телевизията. Не виждаме всичко от нея. За всеки епизод има тонове допълнително заснети кадри, които никога не излизат след редактирането.
Всъщност продуцентите са пропуснали доста хубав момент миналата седмица: “трогателна“ сцена между Анди Стар и Деймън от епизода „The Last Day“, според Даун Оливиери.
Актрисата изразява разочарованието си за емоционалния момент в twitter:
„Да, тази последна сцена беше хубава, но изрязаха най-красивия моменти от нея накрая… бях малко разочарована, но така стоят нещата…“
Тя добавя: “ Не изрязаха сцена, а момент в самия край… когато Деймън идва при мен, хваща лицето ми, за да ми въздейства и аз го поглеждам мислейки си с надежда, че е решил „да ми позволи да остана“, но когато разбирам, че отново ще ми въздейства добивам изражение с умолителен поглед да спре… огорчен, той придърпва главата ми и през парещите ми безсилни сълзи, той ми въздейства…., оставяйки Анди отново в безсъзнание… красива трогателна борба, която никога не стигна то екран. Нейният последен опит… Толкова тъжно… има такива моменти, които… са от значение.“
Източник
Similar topics
» Ще убие ли Деймън новата си приятелка Анди Стар?
» Нов персонаж - Анди Стар
» Даун Оливиери за раздвоението на Анди Стар
» Даун Оливиери: Анди Стар няма да бъде жертва
» Деймън в гореща сцена...?
» Нов персонаж - Анди Стар
» Даун Оливиери за раздвоението на Анди Стар
» Даун Оливиери: Анди Стар няма да бъде жертва
» Деймън в гореща сцена...?
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс