welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 56 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 56 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Деймън в гореща сцена...?
+6
Victor Moore.
Сорша Хейл
Alena Le'roux.
Tayllor McQueen.
Женевиев Бонапард
Изaбелa
10 posters
Страница 1 от 1
Деймън в гореща сцена...?
Иън сподели в интервю, че е прекарал рожденния си ден, заснемайки сцена под душа с голо момиче. Вече е потвърдено, че сцената ще пристъства в 13-ти епизод "Проблеми с татко".
Коя според вас е щастливката?
Роуз? Джулс? Катрин? Елена?!
Коя според вас е щастливката?
Роуз? Джулс? Катрин? Елена?!
Re: Деймън в гореща сцена...?
Аз мисля, че ще бъде Джулс, но дано да е Елена или Катрин все пак са изиграни От Нинка
Женевиев Бонапард- Брой мнения : 84
Женевиев Бонапард написа:Аз мисля, че ще бъде Джулс, но дано да е Елена или Катрин все пак са изиграни От Нинка
+1
Tayllor McQueen.- Брой мнения : 14849
Да ви кажа изобщо не ме интересува коя е .. Само да не е Джулс Важното е че той е в гореща сцена под душа и ние ще го видим
Alena Le'roux.- Брой мнения : 10453
Мелиса написа:Да ви кажа изобщо не ме интересува коя е .. Само да не е Джулс Важното е че той е в гореща сцена под душа и ние ще го видим
+1 .. но аз мисля, че ще е Роуз, ако не умре.
Сорша Хейл написа:Мелиса написа:Да ви кажа изобщо не ме интересува коя е .. Само да не е Джулс Важното е че той е в гореща сцена под душа и ние ще го видим
+1 .. но аз мисля, че ще е Роуз, ако не умре.
+1
Определено няма да е Елена или Катрин, колкото и да ни се иска... като гледам сценаристите нещо не ценят Делена въобще, така че... Най-вероятно ще е Роуз, ако не е пукнала, а ако е, остава Джулс, въпреки че някак не ми се вярва да бъде с тази, която уби единствената, която досега му обърна някакво внимание и го накара да се почувства малко по-добре...
Даниъл Конър написа:извратенячки
това е Иън все пак, простено ни е за тези мисли
Изабела написа:Даниъл Конър написа:извратенячки
това е Иън все пак, простено ни е за тези мисли
много ясно
Alena Le'roux.- Брой мнения : 10453
Аз пък си мисля, че е Катрин знам,че е малко откачено,но и самият сериал е такъв. Винаги се случват най-непредсказуемите неща.
Alice Conrad- Брой мнения : 10154
Рожден Ден : 21.03.1998
Катрина,като се представи за Елена,на няколко пъти го е правила и няма да се учудя пак ако не извърти някой номер.
Фей Ейнджел- Брой мнения : 288
Според мен няма да е Роуз, колкото и да я харествам сценаристите ще я махнат от картинката съвсем скоро. И Джулс няма да е, нея по-скоро ще я убие вместо да си правят кефа под душа.
Силно ме съмнява да е Катрин, така че остава Елена, за която също се съмнявам. Демек може да се появи нова
Силно ме съмнява да е Катрин, така че остава Елена, за която също се съмнявам. Демек може да се появи нова
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс