welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 30 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 30 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Секс, секс и малко любов.
+9
Елизабет Грейс
Chaos.
Damon Salvatore
Ана Валериус
David Brightmore
Blair Waldorf ♥
Кристин Рейнс
Sally Clermon
Клюкарче
13 posters
The Vampire Diaries RPG Forum :: Необичайните посетители в Мистик Фолс :: Лъжците на форума :: Клюкарчето
Страница 2 от 3
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Секс, секс и малко любов.
First topic message reminder :
Здравейте, захарчета. На Алекс никак не му върви с жените. Поне в любовно отношение. Е, в секса е доста добър, а и желан естествено. Явно е твърдо решен да си върне старата слава. Както и Теса, неговото последно завоевание. След приятното прекарване с Алекс, Теса бързо примами и създателя си – Дамян в леглото си. Едва ли някой се съмнява в нея! На Кристин определено не й върви. Милата, едно пътешествие няма да ти се отрази зле. Не искам да попаднеш в дълбока депресия и да сложиш край на донорското си съществуване. Вампирите имат нужда от теб! Малката Сали е истинска късметлийка. Има двама прекрасни чичовци. Скучният чичо Стефан и забавният чичо Деймън. Да видим какво е намислил лошият брат. Питър се върна в града и Наталия е отново щастлива. Колко сладка двойка сте! Алексей се влюби лудо в Таничка, е и тя има чувства към него. Да видим колко дълго ще продължи тяхното щастие. Резултатът е Секс - Любов - 2:1!
You Know You Love Me,
x.o.x.o Gossip Girl.
Здравейте, захарчета. На Алекс никак не му върви с жените. Поне в любовно отношение. Е, в секса е доста добър, а и желан естествено. Явно е твърдо решен да си върне старата слава. Както и Теса, неговото последно завоевание. След приятното прекарване с Алекс, Теса бързо примами и създателя си – Дамян в леглото си. Едва ли някой се съмнява в нея! На Кристин определено не й върви. Милата, едно пътешествие няма да ти се отрази зле. Не искам да попаднеш в дълбока депресия и да сложиш край на донорското си съществуване. Вампирите имат нужда от теб! Малката Сали е истинска късметлийка. Има двама прекрасни чичовци. Скучният чичо Стефан и забавният чичо Деймън. Да видим какво е намислил лошият брат. Питър се върна в града и Наталия е отново щастлива. Колко сладка двойка сте! Алексей се влюби лудо в Таничка, е и тя има чувства към него. Да видим колко дълго ще продължи тяхното щастие. Резултатът е Секс - Любов - 2:1!
You Know You Love Me,
x.o.x.o Gossip Girl.
Клюкарче- Брой мнения : 502
Re: Секс, секс и малко любов.
Ти си толкова сладичка, че хората ще се трепят кой да те гледа донт уъри.
Alexandra Collins.- Брой мнения : 1501
ама аз искам чичо Стефан ,няма да убивати , ноуп !!
Sally Clermon- Брой мнения : 5777
Аз като му тегля кола... ще те взема и ще те отгледам, както отгледах Джулия (т.е. Валенсия) ;ддддд
David Brightmore- Брой мнения : 3835
ИУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!!!!
Дейв тя е на 8!!!!
Няма миличко кака ти Сара ще те пази от този развратен чичко!
Дейв тя е на 8!!!!
Няма миличко кака ти Сара ще те пази от този развратен чичко!
Сара Крес- Брой мнения : 14475
Рожден Ден : 08.08.1994
Аа Сали, ако го убият, ще му сложа конци на трупа и пак ще си си с него само ще е лекоо ъм, умрял.
Дейвид, нали ще ми дадеш назаем трупа замалко?
леля Сара и чичо Дей добре ще ме отгледате
Какво съм казал??? Развратен чичко???
Ще ви го дам... така първо ще го наритам обаче ;ддд
Ще ви го дам... така първо ще го наритам обаче ;ддд
оле , аз ще съм психично болна след такова детствоВасилиса Пивоварова написа:Аа Сали, ако го убият, ще му сложа конци на трупа и пак ще си си с него само ще е лекоо ъм, умрял.
Сали написа:леля Сара и чичо Дей добре ще ме отгледате
Ооооууу да Сарчето е с Деймън ;дддд пффф каква забава... той някакъв безскрупулен.. а тя самото съвършенство ;ддд
къв човек ще излезе .. ако остане човекДейвид написа:Сали написа:леля Сара и чичо Дей добре ще ме отгледате
Ооооууу да Сарчето е с Деймън ;дддд пффф каква забава... той някакъв безскрупулен.. а тя самото съвършенство ;ддд
Сали написа:оле , аз ще съм психично болна след такова детствоВасилиса Пивоварова написа:Аа Сали, ако го убият, ще му сложа конци на трупа и пак ще си си с него само ще е лекоо ъм, умрял.
Аз бях с по-тежко детство!!! Луда майка със 100 гаджета!!
Деймън и аз... *не ме разсмивайте!*
САмо не разбрах кое ми е развратното... чичо Дейвид е много добър... и честно казано добре се разбира с малки деца... дава им малко уиски и те заспиват ;дддддд
Сали написа:оле , аз ще съм психично болна след такова детствоВасилиса Пивоварова написа:Аа Сали, ако го убият, ще му сложа конци на трупа и пак ще си си с него само ще е лекоо ъм, умрял.
Ще ти намерим един Чарли. Да се надяваме че няма да те подгони с нож.
аз искам сокче !!Дейвид написа:САмо не разбрах кое ми е развратното... чичо Дейвид е много добър... и честно казано добре се разбира с малки деца... дава им малко уиски и те заспиват ;дддддд
Хах, ела у нас и без това само ме ръчкат тука да пия сок щото има сигурно десет кутии. xDDD
Дейвид написа:САмо не разбрах кое ми е развратното... чичо Дейвид е много добър... и честно казано добре се разбира с малки деца... дава им малко уиски и те заспиват ;дддддд
Определено! Ти си съмия ангел пазител на тези слънчицаа!!! Ако пипнеш Сали ще съдействам за бавното ти и жестоко убиване!
Сали написа:аз искам сокче !!Дейвид написа:САмо не разбрах кое ми е развратното... чичо Дейвид е много добър... и честно казано добре се разбира с малки деца... дава им малко уиски и те заспиват ;дддддд
Хайде аз вече да се грижа за тебе... ако аз се грижа за тебе... човек ще станеш. Не ям БАМБИ и БЪГС БЪНИ ;ддддд
Ама те съществуват ли??Дейвид написа:Сали написа:аз искам сокче !!Дейвид написа:САмо не разбрах кое ми е развратното... чичо Дейвид е много добър... и честно казано добре се разбира с малки деца... дава им малко уиски и те заспиват ;дддддд
Хайде аз вече да се грижа за тебе... ако аз се грижа за тебе... човек ще станеш. Не ям БАМБИ и БЪГС БЪНИ ;ддддд
Само елате у нас да ме спасите от соковата атака. xD Вече ми се повръща като видя сок.
Сали написа:Ама те съществуват ли??Дейвид написа:Сали написа:аз искам сокче !!Дейвид написа:САмо не разбрах кое ми е развратното... чичо Дейвид е много добър... и честно казано добре се разбира с малки деца... дава им малко уиски и те заспиват ;дддддд
Да... съществуваха ама Стефан ги изяде
и Дядо Коледа ??Дейвид написа:Сали написа:Ама те съществуват ли??Дейвид написа:Сали написа:аз искам сокче !!Дейвид написа:САмо не разбрах кое ми е развратното... чичо Дейвид е много добър... и честно казано добре се разбира с малки деца... дава им малко уиски и те заспиват ;дддддд
Сали написа:и Дядо Коледа ??Дейвид написа:Сали написа:Ама те съществуват ли??Дейвид написа:Сали написа:аз искам сокче !!Дейвид написа:САмо не разбрах кое ми е развратното... чичо Дейвид е много добър... и честно казано добре се разбира с малки деца... дава им малко уиски и те заспиват ;дддддд
Стефан Салваторе е за Дядо Коледа, Бамби и Бъгс Бъни, както РАЙД за Хлебарките...- Изтребва ги до крак ;дддд
научих прекалено много за един денДейвид написа:Сали написа:и Дядо Коледа ??Дейвид написа:Сали написа:Ама те съществуват ли??Дейвид написа:Сали написа:аз искам сокче !!Дейвид написа:САмо не разбрах кое ми е развратното... чичо Дейвид е много добър... и честно казано добре се разбира с малки деца... дава им малко уиски и те заспиват ;дддддд
Стефан Салваторе е за Дядо Коледа, Бамби и Бъгс Бъни, както РАЙД за Хлебарките...- Изтребва ги до крак ;дддд
ама пък ти ядеш хора !
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Любов,любов. Какво не правят хората от ..любов!
» Смърт и секс
» Секс или Кекс
» Целувката – прелюдия към секс
» Cruel Intentions \ Секс Игри
» Смърт и секс
» Секс или Кекс
» Целувката – прелюдия към секс
» Cruel Intentions \ Секс Игри
The Vampire Diaries RPG Forum :: Необичайните посетители в Мистик Фолс :: Лъжците на форума :: Клюкарчето
Страница 2 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс