welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 29 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 29 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Смърт и секс
+5
Ally Stonem
Стефан Салваторе
Nadia Petrova
Дийн Уинчестър
Клюкарче
9 posters
The Vampire Diaries RPG Forum :: Необичайните посетители в Мистик Фолс :: Лъжците на форума :: Клюкарчето
Страница 1 от 1
Смърт и секс
Така, така, така! Докато Али се забавляваше в Лас Вегас, любящият й баща умря. Колко тъжно. Може би Али ще се утеши в прегрътките на Кори? Скъпа Али внимавай невинността ти да не отлети като главата на покойния ти баща. След като Стефан се отдаде на Катрин, той все още не иска да си признае, че е влюбен в нея. Салваторе мисля, че малката Сали се нуждае от майка, която да се грижи за нея за разлика от теб! За пореден път ме разочароваш! След като Дийн се раздели със скъпата си Лиса и не можа да отпразнува рожденния си ден с нея в леглото, реши да се налива в стрийптийз клуба. Може би Аманда все пак ще му даде подарък. Дали това ще е новината за смъртта на Лиса или още една гореща нощ в Маями, зависи само от нея. Изненадай ме скъпа! С това могат да се похвалят и Сам и Бела, които доста се разгорещиха в самолета. Браво Сам, но дръж Бела под око, може пак да се задоволи в чуждо легло. Много ми е интересно как ще й обясниш за смъррта на бившото й гадже. Дали пак ще има раздяла? Ето че злата сестра на Ашли - Алия, се завърна. След като почти не уби своята сестричка, тя реши да отиде в Дискотеката и да забие Итън. Умен ход, може би ти си следващата кучка в Мистик Фолс. Спокойно Катрин, няма да те измести толкова бързо!
You Know You Love Me,
x.o.x.o Gossip Girl.
You Know You Love Me,
x.o.x.o Gossip Girl.
Клюкарче- Брой мнения : 502
Re: Смърт и секс
Да се задоволя в чуждо легло? Аз съм вече омъжена жена,не правя такива работи! А и колко пъти съм се озовавала в чуждо легло,докато съм била със Сам? Само веднъж ...!
Nadia Petrova- Брой мнения : 7028
Рожден Ден : 22.03.1995
Само да й отнеме невинноста ще се разправя лично с мен!!!
Сара Крес- Брой мнения : 14475
Рожден Ден : 08.08.1994
Не чу ли Клюкарчето , имам нужда от майка !!Стефан Салваторе написа:Не съм влюбен в Катрин!!!!
Sally Clermon- Брой мнения : 5777
Sally Clermon написа:Не чу ли Клюкарчето , имам нужда от майка !!Стефан Салваторе написа:Не съм влюбен в Катрин!!!!
Имаш нужда от здрав **й....БОЙ
Ally Stonem- Брой мнения : 5604
И го казва сестрата която ме загуби в ВЕГАС !!Ally Clermon написа:Sally Clermon написа:Не чу ли Клюкарчето , имам нужда от майка !!Стефан Салваторе написа:Не съм влюбен в Катрин!!!!
Sally Clermon написа:И го казва сестрата която ме загуби в ВЕГАС !!Ally Clermon написа:Sally Clermon написа:Не чу ли Клюкарчето , имам нужда от майка !!Стефан Салваторе написа:Не съм влюбен в Катрин!!!!
НЯМА ДА ГО ОБСЪЖДАМЕ
ЩЕ !!Как може да забравиш къде е сестра ти ??!!??!?!Ally Clermon написа:Sally Clermon написа:И го казва сестрата която ме загуби в ВЕГАС !!Ally Clermon написа:Sally Clermon написа:Не чу ли Клюкарчето , имам нужда от майка !!Стефан Салваторе написа:Не съм влюбен в Катрин!!!!
НЯМА ДА ГО ОБСЪЖДАМЕ
Sally Clermon написа:ЩЕ !!Как може да забравиш къде е сестра ти ??!!??!?!Ally Clermon написа:Sally Clermon написа:И го казва сестрата която ме загуби в ВЕГАС !!Ally Clermon написа:Sally Clermon написа:Не чу ли Клюкарчето , имам нужда от майка !!Стефан Салваторе написа:Не съм влюбен в Катрин!!!!
НЯМА ДА ГО ОБСЪЖДАМЕ
АЛИ Е ОМЪЖЕНА ЗА ДИЙН!!!!!!!!! В МОМЕНТА НЕ СЕ СЕЩАМ КАК ИЗОБЩО СЪМ СЕ ОЗОВАЛА В ДРУГ ХОТЕЛ
Ally Clermon написа:Sally Clermon написа:ЩЕ !!Как може да забравиш къде е сестра ти ??!!??!?!Ally Clermon написа:Sally Clermon написа:И го казва сестрата която ме загуби в ВЕГАС !!Ally Clermon написа:Sally Clermon написа:Не чу ли Клюкарчето , имам нужда от майка !!Стефан Салваторе написа:Не съм влюбен в Катрин!!!!
НЯМА ДА ГО ОБСЪЖДАМЕ
АЛИ Е ОМЪЖЕНА ЗА ДИЙН!!!!!!!!! В МОМЕНТА НЕ СЕ СЕЩАМ КАК ИЗОБЩО СЪМ СЕ ОЗОВАЛА В ДРУГ ХОТЕЛ
Така е, който пие и се друса.
Оженила си се за Дийн! МОЖЕ ЛИ ДА СЪМ БИЛА ШАФЕРКАТАААААААА....АААААА ШАФЕРАААААА ДА Е БИЛ СЕКСИИИИИИИИ.....ПРИМЕРНО ИЪН!!!
А АЗ НА ПОКРИВА НА СЪВСЕМ ДРУГ ХОТЕЛAlly Clermon написа:Sally Clermon написа:ЩЕ !!Как може да забравиш къде е сестра ти ??!!??!?!Ally Clermon написа:Sally Clermon написа:И го казва сестрата която ме загуби в ВЕГАС !!Ally Clermon написа:Sally Clermon написа:Не чу ли Клюкарчето , имам нужда от майка !!Стефан Салваторе написа:Не съм влюбен в Катрин!!!!
НЯМА ДА ГО ОБСЪЖДАМЕ
Sally Clermon написа:А АЗ НА ПОКРИВА НА СЪВСЕМ ДРУГ ХОТЕЛAlly Clermon написа:Sally Clermon написа:ЩЕ !!Как може да забравиш къде е сестра ти ??!!??!?!Ally Clermon написа:Sally Clermon написа:И го казва сестрата която ме загуби в ВЕГАС !!Ally Clermon написа:Sally Clermon написа:Не чу ли Клюкарчето , имам нужда от майка !!Стефан Салваторе написа:Не съм влюбен в Катрин!!!!
НЯМА ДА ГО ОБСЪЖДАМЕ
МЕН ПЪК МЕ ИЗГОНИХА! ТРЯБВАШЕ ДА ПИШЕТЕ, ЧЕ И АЗ СЪМ ИЗЧЕЗНАЛА СЪС САЛИ!
Similar topics
» The Ring / Предизвестена смърт
» Спойлери за предстоящата смърт
» СПОЙЛЕР: ОЩЕ СМЪРТ И ЗАВРЪЩАНЕ.
» Реакцията ви след първата "смърт" на Илайджа?
» Спойлери за предстоящата смърт
» СПОЙЛЕР: ОЩЕ СМЪРТ И ЗАВРЪЩАНЕ.
» Реакцията ви след първата "смърт" на Илайджа?
The Vampire Diaries RPG Forum :: Необичайните посетители в Мистик Фолс :: Лъжците на форума :: Клюкарчето
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс