welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 53 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 53 Гости :: 1 BotНула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
7 клас
+24
Ана Валериус
Faye Chamberlain
Амелия Понд
Анастасия Хатауей
Алекс Купър
Ванеса Смит
Зоуи Редбърд
Алекс Ридик
Катерина
Виолета Уесли
Суки Гонзалес
Моника Гонзалес
Джейн Хопкинс
Блеър Ийст
Изабел
Елизабет Нийлс
Светлана Салватор
Мелани Андерсън
Дженифър
Elliеnor Grace Pearce ♥
Изaбелa
Емили Роузууд
Линдзи Дейн
Сара Крес
28 posters
Страница 1 от 3
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
7 клас
седмокласници знам че е още много рано но все пак да има такава тема ако някой има въпроси да пита. Аз лично утре ще ходя да се записвам на частни уроци по български език и литература.
ПП моля да няма коментари като
- то е съвсем рано, защо мислите от сега и тн...
ПП моля да няма коментари като
- то е съвсем рано, защо мислите от сега и тн...
Сара Крес- Брой мнения : 14475
Рожден Ден : 08.08.1994
Re: 7 клас
Почвай,почвай от рано че като те шашнат с тия матури! Ама и гледай да не си ученичката перфе, защото като се преместиш в новото даскало и те подпукват от състезания и глупости и нямаш никакво ама никакво свободно време. Повярвай, знам го от личен опит!
Днес ходих да се записвам. Получих първата си двойка... Госпожата е много строга и изисква много от учениците си. Първия ми урок е на 1 септември. Не искам да идва...
ПП за двойката не е толкова фрапиращо досега не съм чула някой да е минал записването с повече от 2
ПП за двойката не е толкова фрапиращо досега не съм чула някой да е минал записването с повече от 2
И аз съм с две, ама имам 2 грешки по-малко от теб НАй-висок резултат изкарало едно момиче със 17 грешки (аз имах 18) и то също имало 2
ми то дори да имахме 12 грешки пак щяхме да имаме 2
Мацкии да ви дам един савет относно уроците .. по Бел не е толкова трудно колкото по Мат напрао трябва да си стегнете хубавите дупетаа и да учите супер здраво за да ви приемат кадето искате.. апък и не е лошо още от септември да почнете да решавате примерни тестове за кандидастване защото на нас тая година напрао ни Е**А мамата ..
ПС сори за нецензорната думичка
ПС сори за нецензорната думичка
Ники Рийд, не ни я е**ха мамата бе.Не беше толкова трудно.Теб къде те приеха?
Дженифър- Брой мнения : 699
Мен ме приеха кадето искам защото бала ми беше 31 обаче ако не ходих на уроци сигрно щеше да е 25
Ох аз го минах седмия клас. За тея които ще бъдат трябва да се стягат по математика щото на мен лично ми беше много по трудно от БЕЛ-а.
Мелани Андерсън- Брой мнения : 114
Ауу значи лошо ми се пише.Аз сега ще съм 7 клас. Не искам да идваа 15 септемврии
Светлана Салватор- Брой мнения : 4116
Когато аз бях седми клас, се скъсвах от учене. Бях по 10 часа в събота на уроци, а за доомашните да не говорим. Един съвет от мен - не прекалявайте с олимпиадите, защото аз правя същата грешка всяка година. Съсредоточете се върху математиката и българският. Успех на всички, които ще минават през това! Стягайте се, за да сте доволни после!
Последната промяна е направена от Елизабет Нийлс на Вто Авг 17, 2010 5:00 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Елизабет Нийлс- Брой мнения : 2265
Да виждаме колко те бива по български език! Аз по бела ме бива...е изречение което не срещаш всеки ден.
И съкращението на математика не е МАТА. а е мат. но няма значение...
Благодаря ви за хубавите отговори. Елизабет не е ли хубаво например да ходим на олимпиади по математика и български?
И съкращението на математика не е МАТА. а е мат. но няма значение...
Благодаря ви за хубавите отговори. Елизабет не е ли хубаво например да ходим на олимпиади по математика и български?
Е, тези олимпиади ще ви помогнат, но трябва да се съсредоточите само върху предметите, които са ви от полза и имат значение за гимназията, в която искате да влезете.
Елизабет Нийлс- Брой мнения : 2265
На мен олимпиадите по Бел и Мат ми помогнаха много и на изпитите не се притеснявах особено...просто мислиш че си на поредната олимпиада...и така изкарах 34 и 300 с което се влиза навсякъде в Пловдив и в София....
Последната промяна е направена от Ванеса Гълбърт на Нед Авг 15, 2010 4:36 am; мнението е било променяно общо 1 път
Блеър Ийст- Брой мнения : 32
ами в Английската гимназия в Пловдив...всъщност тази есен ще съм осми клас
Блеър Ийст- Брой мнения : 32
Аз тази година бях седми клас. Всъщност не беше никак трудно. По БЕЛ почти не бях учила, и на частен урок не стъпих, а имах 5,946. А по математика ходих на курс в НПМГ и учих яко. На матурата имах 6,00 а на изпита на НПМГ 5,75. И аз препоръчвам да не се ходи на много олимпиади по не толкова важните предмети. Не е от голяма полза, поне в седми клас. Който е природно интелигентен - ще се справи с матурите, който не е чка толкова умен - да учи и пак ще изкара добри оценки. Все пак българското образование бавно, но прогресивно бива съсипвано а и оценяването никак не е обективно. Успех на бъдещите седмокласници!
Джейн Хопкинс- Брой мнения : 107
О,мене сега това ме чака. И за това през учебната година ще влизам само през малките ваканций.
Моника Гонзалес- Брой мнения : 445
Суки Гонзалес написа:кат сме с тебе в един клас ... мразя дск
И аз Нийче ! И аз Защо ни мъчат така??
Моника Гонзалес- Брой мнения : 445
Охх сега ще съм 7 и ми се плачка Трябва яко да залягам,за да ме приемат където искам...
Светлана Салватор- Брой мнения : 4116
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Кой номер сте в клас?
» Задружен клас ли сте?
» Задружен клас?!
» Колко човека сте в клас?
» Образуване на дипломата след 12 клас
» Задружен клас ли сте?
» Задружен клас?!
» Колко човека сте в клас?
» Образуване на дипломата след 12 клас
Страница 1 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс