welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 37 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 37 Гости :: 1 BotНула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Задружен клас ли сте?
+28
Роузмари Хатауей
Елеана МакКартни
Фелисити Джонсън
Алекс Купър
Ванеса Смит
Джъстин Бибър
xlovexvampirex
Люк О' Нийл
Анди
Емили Колин
Сара О' Нийл
Анита Фреър
Люк О’ Нийл
-hayley;
Джонатан Томсън
Анализ Демир
Сидни Бристоу
Моника Момсън
Торгуна Одинвал
Мередит Сулес
Хенри Фицрой
Емили Роузууд
Виолета Уесли
Никол Уейв
Светлана Салватор
vimpire100
Мелани Андерсън
Изaбелa
32 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Re: Задружен клас ли сте?
ОПРЕДЕЛЕНО НЕ. Е поне тази огидна съм с нов клас.
Мелани Андерсън- Брой мнения : 114
Изобщо не-всички сме на групи има и "войни" м/у тях... просто ужас... добре поне че това е последна година с тях!!!
vimpire100- Брой мнения : 1
НЕ,НЕ И НЕ!!Ние сме най-най-най-най ужасния клас!Разцепили сме се на групички!И е някакъв ад!Искам по-бързо да свърша 7 клас и да се махна от този досаден,гаден и отвратителен клас!Особенно момчетата!Като,че ли са ги избирали с конкурс за най-големи идиоти!Простоо...НЕНАВИЖДАМ класа ми!
Светлана Салватор- Брой мнения : 4116
Амии общо взето 2/3 от нашия клас е една огромна групичка на приятели, а останалита са някфи тъпи и ние просто не им обръщаме внимание... Амии значиии амии г/д е задружен!
Никол Уейв- Брой мнения : 1598
ми бяхме горе/долу за глупостите и за бягането винаги .. н0 тази година ще съм с нов клас ( ) ии незная нищо ;д
А ама други като нас няма! Прикриваме се взаимно,ако някой направи нещо. Смеем си се и всички задружно приписваме или си подсказваме
Ами чак задружен ... ако се разделим на момчета и момичета ... да !
Хенри Фицрой- Брой мнения : 383
Никак! Има толкова много групички... кифли, зубари, чалгари, емота... ужас просто... 1/3 от класа НЕ СИ ГОВОРИ!!! Не че се оплаквам от положението си. Не съм няква аусайдерка, но не се правя и на велика. То тази дето уж е "най-яката" в класа, всеки говори зад гърба й, а иначе се мазни. Офф, просто не знам кво да ви кажа. На тема "отношения между съучениците" сме пълен ужас. Само момчетата са задружни. В предишния ми клас се разбирахме много по-добре. Момчетата и момичетата трудно можеше да не ги види човек заедно. А тека, некво всяка групичка в някой ъгъл. Ебаси простотията с извинение!!
Мередит Сулес- Брой мнения : 6435
Напълно.Нямаме нито един аутсайдер,никакви групички.Обожавам класа си,всички до един са ми изключително симпатични и забавни.
Торгуна Одинвал- Брой мнения : 128
Миналата година .. ( ДА ) !
Сегаа не знам .. ще видя новия клас ;д
Сегаа не знам .. ще видя новия клас ;д
Моника Момсън- Брой мнения : 46
ДА
взаимно си помагаме да набием някой от класа.Ако на това му викате задружен клас,значи сме такъв!
взаимно си помагаме да набием някой от класа.Ако на това му викате задружен клас,значи сме такъв!
Анализ Демир- Брой мнения : 205
Абе въпреки , че често се караме , винаги когато някой има нужда от нещо или има някъв проблем му помагаме. Така че може да се каже че сме задружен!
Джонатан Томсън- Брой мнения : 765
не целия ми клас е на групи и всички се мразят
-hayley;- Брой мнения : 2907
Рожден Ден : 05.05.1015
амии не, не сме. Не мога да кажа, че сме и на групи, защото не е точно това. Просто останалите момичета са .. да ги наречен не мой тип (да ме не разберете погрешно, не съм някоя фльорца, за която всички са под нейното ниво ...). Миналата година едно от момчетата ми беше .. мога да кажа най-добрият приятел, но сега много жестоко издъни нещата.
П.П. Май се отклоних доста от темата ..
П.П. Май се отклоних доста от темата ..
Люк О’ Нийл- Брой мнения : 245
Задружен клас ли ? Не точно ! Но не сме във войни на групите! Мноу сме си добре , помагами си когато имаме нужда ! Абе ние сме си супер клас!
Ми може да се каже.. Има някои зубари които се правят на отворени ама кво да се прай.. Въпреи че моя клас е най-задръстеня.. ;дддд
Емили Колин- Брой мнения : 1651
Не,не бяхме.Бяхме разделени на 2 групички,като се опитвахме да си правим всевъзможни номера.
Анди- Брой мнения : 3185
Емили Колин написа:Ми може да се каже.. Има някои зубари които се правят на отворени ама кво да се прай.. Въпреи че моя клас е най-задръстеня.. ;дддд
Моя клас е най-задръстения от цялото училище .. Ходят на групички и познати като ги видят " Тия са от твоя клас, нали ? " И като ги видат по коридорите на училището се свиват в двата края за да минат възможно най-далече от тях
Има една дето е много дебела, адски тлъста и мазна е, а ходи с бял много много впит панталон и тесна блузка, като задължително и се вижда лойния корем и паласките отстрани, които са 10 см встрани от кокала и :Д Общо взето .. повечето са така.
П.П По-нагоре съм написала, че не сме на групи, но като се замислих .. Всъщност целият клас е на мноого малки групички от по 2-3ма човека. Чиновете ни са така, че могат да седнат до 4ма човека, и секи както си е насядал, това му е групичката Примерно седнали са 3 момичета, и много рядко могат да обелат някоя дума с другите. Така сме .. Просто не знам как ще издържа до 12 клас .. ;дд
П.П.П Мене май ме имат за нещо като кралицата И .. почти не говорят с мене, въпреки, че не съм сигурна защо точно, след като за някои 1 лоша дума не съм казала ;дд Има само 2-3 момичета и момчетата (3 ) дето говорат с мене ;д
Люк О' Нийл- Брой мнения : 1102
Ами чесно казано и аз незнам. Всеки общува с всеки така че мисля , че не се делим на групи. Общо казано да задружен клас сме , но пък сме най тъпия "8" клас. Е все пак имаме 6 момчета от които двама са като "дупе и гащи" и още двама по същия начин. Eдин друг пък само си ходи самичък и е някъв хипер умен , а последното мом`е...абе той става. Харесвам си класа , но предпочитам да съм в "В" паралелка там познавам 2 момичетa , с които като се съберем праим всякви глупости... Там познавам и едно момче , което е ужасно разбрано и квото да му кажеш ще те разбере...
ПП: Ох , както и да е спирам да ви занимавам с мойто простотии
ПП: Ох , както и да е спирам да ви занимавам с мойто простотии
????- Гост
Определено - не!Има хора които се делят на групички, има тайни, интриги, завист и въобще всичко.Когато някой направи нещо - веднага го топят.Общо взето мразя класа си.
______________________________________________________________________________________
If you love somebody, set them free & If they really love you, they'll come back. =)
______________________________________________________________________________________
If you love somebody, set them free & If they really love you, they'll come back. =)
Егати шибания клас сме с извинение.
Просто в 7 клас на края ми беше мноо тъжно щях да ревна
Просто в 7 клас на края ми беше мноо тъжно щях да ревна
Джъстин Бибър- Брой мнения : 507
Страница 1 от 2 • 1, 2
Similar topics
» Задружен клас?!
» 7 клас
» Кой номер сте в клас?
» Колко човека сте в клас?
» Образуване на дипломата след 12 клас
» 7 клас
» Кой номер сте в клас?
» Колко човека сте в клас?
» Образуване на дипломата след 12 клас
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс