welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 63 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 63 Гости :: 2 BotsНула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Ивоо, Честит Рожден Дееен ьяаожгтнв
+7
Алисън Вокил
Alaska Young.
Savannah.
Lydia Wickham.
Натаниъл Рочестър
Джейк Стоун
Winter.
11 posters
Страница 1 от 1
Ивоо, Честит Рожден Дееен ьяаожгтнв
начиии....във фейсбука използвах тъпите си пожелания, сериозно не знам тука кво да кажа
ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕН ДЕННН да си си жив и здравичъккк, мнол любов с всички от глий.здскщш.да си изкараш супер якото днес, щото ставаш на 13!!тийнейджър вееее РОФЛРОФЛ
СПЕЦИАЛНО ПОЖЕЛАНИЯ ОТ КЛЕЙН ИМАШШШ
олии имаш рожден ден.
абе като цяло каквото си пожелаеш да ти се сбъдне.
МНОГО ЩАСТИЕ!!
7 клас си..така чеее...ДА ВЛЕЗЕШ КЪДЕТО ИСКАШ!
НО ПЪРВО ДА ИЗКАРАШ МЕГА БАЛА - 36
ии такааааа...О ПОЖЕЛАВАМ ТИ ОТ ГЛИЙ ДА ТЕ ВИКНАТ КЛЕЙН, ЗА ДА УЧАСТВАШ И ТИ В ГЛИЙ И ДА БЪДЕШ НОВИЯ ЧЛЕН
иии такакакаа...
хепи бърдееей
ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕН ДЕННН да си си жив и здравичъккк, мнол любов с всички от глий.здскщш.да си изкараш супер якото днес, щото ставаш на 13!!тийнейджър вееее РОФЛРОФЛ
СПЕЦИАЛНО ПОЖЕЛАНИЯ ОТ КЛЕЙН ИМАШШШ
олии имаш рожден ден.
абе като цяло каквото си пожелаеш да ти се сбъдне.
МНОГО ЩАСТИЕ!!
7 клас си..така чеее...ДА ВЛЕЗЕШ КЪДЕТО ИСКАШ!
НО ПЪРВО ДА ИЗКАРАШ МЕГА БАЛА - 36
ии такааааа...О ПОЖЕЛАВАМ ТИ ОТ ГЛИЙ ДА ТЕ ВИКНАТ КЛЕЙН, ЗА ДА УЧАСТВАШ И ТИ В ГЛИЙ И ДА БЪДЕШ НОВИЯ ЧЛЕН
иии такакакаа...
Току що преведохме на
вашата банкова сметка 365 дни с късмет,
здраве и щастие.
Използвайте ги с любов и
оптимистично настроение.
нямаше как да не го постна, видях го и направо вашата банкова сметка 365 дни с късмет,
здраве и щастие.
Използвайте ги с любов и
оптимистично настроение.
хепи бърдееей
Winter.- Брой мнения : 772
Re: Ивоо, Честит Рожден Дееен ьяаожгтнв
ОМГ <37632i6489723648972146217689215739672985
БЕСТ. ДЕЙ. ЕВЪР.
БЕСТ. ДЕЙ. ЕВЪР.
Джейк Стоун- Брой мнения : 1216
Рожден Ден : 28.09.1395
Честит рожден ден!
Желая ти всичко най - хубаво, здраве, щастие и успехи в училище и живота.
Желая ти всичко най - хубаво, здраве, щастие и успехи в училище и живота.
Натаниъл Рочестър- Брой мнения : 744
Рожден Ден : 18.07.1912
БЛАГОДАРЯЯ МДОМФХХОВЛХО
Честит рожден ден! Много подаръци, един невероятен купон и всичко най-най
Lydia Wickham.- original
- Брой мнения : 6974
А начи тая година да ти бъде супер якото, да си изкараш добър бал, да влезеш където искаш, да имаш много гаджета (да осъзнавам колко тъпо звучи ) ХД и да така :о :д
Savannah.- admin
- Брой мнения : 9860
Рожден Ден : 12.08.1999
-копира си съобщението от фейсбук-
[09:45:56] seductivelyTriangular: пожелавам ти да станеш як колкото мен (живот и здраве, може би), мнол хоумстък енд хомо стъф + РП-та, терезита, дейвовци и вриски енд шит
[09:45:58] seductivelyTriangular: и шоколад
[09:45:59] seductivelyTriangular: и чай
[09:46:01] seductivelyTriangular: и форуми
[09:46:05] seductivelyTriangular: и да си мнол осъм
[09:46:08] seductivelyTriangular: оиутфцъжиоьцтгужхб
[09:46:09] seductivelyTriangular: и ъпдейти
[09:46:16] seductivelyTriangular: и да ме настигнеш в хоумстък
[09:46:30] seductivelyTriangular: и да си пишем често, за да прихванеш от мене осъмност
[09:46:35] seductivelyTriangular: хмммммм
[09:46:38] seductivelyTriangular: да имаш само 6-ци
[09:46:45] seductivelyTriangular: и да сме горди със Зозо
[09:46:50] seductivelyTriangular: (лайк прауд мадърс)
[09:46:58] seductivelyTriangular: и да слушаш още яка музика
[09:47:05] seductivelyTriangular: и да отидеш до Лондон още лайк 200 пъти
[09:47:06] seductivelyTriangular: и книги
[09:47:07] seductivelyTriangular: мнол книги
[09:47:10] seductivelyTriangular: и кафе
[09:47:13] seductivelyTriangular: идк дали харесваш кафе
[09:47:22] seductivelyTriangular: идк не ме интересува, ама ти го пожелавам
[09:47:25] дилън уебър.: не пия още
[09:47:25] дилън уебър.: ролф
[09:47:30] seductivelyTriangular: и да не се охарчиш за учебници другата година
[09:47:50] seductivelyTriangular: и да се запознаеш с други яки хора (не толкова, колкото мен и Зозо, все пак то такива май няя)
[09:47:54] seductivelyTriangular: мда
[09:48:00] seductivelyTriangular: и стабилна интернет връзка
[09:48:04] seductivelyTriangular: и жираф на име Тошко
И шоколадова торта плз. -и косплейове-
[09:45:56] seductivelyTriangular: пожелавам ти да станеш як колкото мен (живот и здраве, може би), мнол хоумстък енд хомо стъф + РП-та, терезита, дейвовци и вриски енд шит
[09:45:58] seductivelyTriangular: и шоколад
[09:45:59] seductivelyTriangular: и чай
[09:46:01] seductivelyTriangular: и форуми
[09:46:05] seductivelyTriangular: и да си мнол осъм
[09:46:08] seductivelyTriangular: оиутфцъжиоьцтгужхб
[09:46:09] seductivelyTriangular: и ъпдейти
[09:46:16] seductivelyTriangular: и да ме настигнеш в хоумстък
[09:46:30] seductivelyTriangular: и да си пишем често, за да прихванеш от мене осъмност
[09:46:35] seductivelyTriangular: хмммммм
[09:46:38] seductivelyTriangular: да имаш само 6-ци
[09:46:45] seductivelyTriangular: и да сме горди със Зозо
[09:46:50] seductivelyTriangular: (лайк прауд мадърс)
[09:46:58] seductivelyTriangular: и да слушаш още яка музика
[09:47:05] seductivelyTriangular: и да отидеш до Лондон още лайк 200 пъти
[09:47:06] seductivelyTriangular: и книги
[09:47:07] seductivelyTriangular: мнол книги
[09:47:10] seductivelyTriangular: и кафе
[09:47:13] seductivelyTriangular: идк дали харесваш кафе
[09:47:22] seductivelyTriangular: идк не ме интересува, ама ти го пожелавам
[09:47:25] дилън уебър.: не пия още
[09:47:25] дилън уебър.: ролф
[09:47:30] seductivelyTriangular: и да не се охарчиш за учебници другата година
[09:47:50] seductivelyTriangular: и да се запознаеш с други яки хора (не толкова, колкото мен и Зозо, все пак то такива май няя)
[09:48:00] seductivelyTriangular: и стабилна интернет връзка
[09:48:04] seductivelyTriangular: и жираф на име Тошко
И шоколадова торта плз. -и косплейове-
Alaska Young.- Брой мнения : 109
БЛАГОДАРЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ, ДА ВИ СЕ ВРЪЩА х273219845 НА ВСИЧКИИИИИИИИИ-
КАК БЕЗ КОСПЛЕЙОВЕ. ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ.
КАК БЕЗ КОСПЛЕЙОВЕ. ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ.
Чeстит рождееен дееен.
Блаа. И аз куцам в пожеланията,соу.. нз. Айде да си жив и здрав,много щастлив,а-у. Аз пък ще ти пожелая да си получиш писмото от Хогуортс най-накрая (ако не се бъркам беше хп фен рофл пък и иначе.. ) да се върнеш назад във времето и да учиш със ЗЛАТНОТО ТРИО. да се кефиш на дъмбълдор и да участваш в битките с Волдеморт. (ЛОЛ. найс пожелания,райт? ) и да победиш следователно. тъй. иииииииииии много яки раути.лайк да се запознаеш с много нови хора,да завържеш много приятелства,да гледаш още много глий ии да. Да четеш яки книги и и да слушаш яка музика. Плюс това да си изкашар супер якото на днешния ден и да го запомниш,щото тва са си тринайсед мадафъкинг години все пак.
~~
Блаа. И аз куцам в пожеланията,соу.. нз. Айде да си жив и здрав,много щастлив,а-у. Аз пък ще ти пожелая да си получиш писмото от Хогуортс най-накрая (ако не се бъркам беше хп фен рофл пък и иначе.. ) да се върнеш назад във времето и да учиш със ЗЛАТНОТО ТРИО. да се кефиш на дъмбълдор и да участваш в битките с Волдеморт. (ЛОЛ. найс пожелания,райт? ) и да победиш следователно. тъй. иииииииииии много яки раути.лайк да се запознаеш с много нови хора,да завържеш много приятелства,да гледаш още много глий ии да. Да четеш яки книги и и да слушаш яка музика. Плюс това да си изкашар супер якото на днешния ден и да го запомниш,щото тва са си тринайсед мадафъкинг години все пак.
~~
Алисън Вокил- Брой мнения : 3202
Алисън Вокил написа:Чeстит рождееен дееен.
~~
AWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW~~
Здравейте.
Името ми е Зоя, но от сега нататък официално ви позволявам да се обръщате към мен с названието „гъз“. Или каквото друго обидно ви дойде на ум, защото при всички положения ще съм си го заслужила НАПЪЛНО.
И знаете ли защо?
Не знаете. Защото забравих, че днес на този *проклет да е* ден забравих рождения ден на един от най-добрите ми приятели. Браво, Зоя. Добра работа. Всички знаеха, че си идиот, обаче чак толкова....хехе не очаквах. И така. Бях обещала да направя тази тема в 12:00ам, а досега да съм купила някоя хубава книга. Обаче какво правя? Тъкмо се прибирам от някви хомо ритарднати разходки с разни хомо ритарднати хора. Мхм.
Бях при хомо приятелката си Ивелина, когато телефона ми иззвъня и ми каза с моя глас "ГЪЗЬООООООО ИВО ИМА РОЖДЕН ДЕЕЕЕЕН". веднага щом го включих. И естествено паднах на земята, изпуснах телефона, той отхвъча, подскочи и влезе под дивана. След като го извадих разбрах, че се е разбрицал още повече и дори да звънна на Ивайло, няма да мога да го чувам какво ми говори. Опитах се и след няколко неуспешни опита просто се саднах до края на безсмисления ми живот и реших да опитам самоубийствена мисия веднага щом се прибера.
А сега ето ме, шит лейм ес фък, честитявам му 32782398734 часа след официалното време за честитки, бях на 10 минути от училището му, обаче не отидох заради хомо приятелите ми, които не искаха да дойдат с мене и така.
Предполагам, че след като закъснението+издънката ми са грандиозни, ако ми позволите така да се изразя, трябва пожеланията ми да са различни от останалите и специални. Е, познайте какво. Няма да са. (:::: Защото както знаете, съм гъз.
Не мисля, че Иво иска толкова да му пожелавам, колкото да му се извинявам. Затова започвам.
Иво, здрасти. Надявам се, че прочете написаното по-горе. Искам да ти се извиня за всички пъти, когато съм ти казвала, че говориш като момиче, че си хомосексуален, че не заслужаваш такива приятели като мене, че си гъз/педерас/келеш/цензура/цензура/цензура. Съжалявам, че те бия и те целя с шишарки и те командвам постоянно само защото съм една шибана година по-голяма от тебе. Съжалявам за нещата, които говоря за родителите постоянно и как постоянно те садвам и отчайвам от живота. Съжалявам, че те игнорирам когато не съм в настроение и изобщо не се занимавам с тебе понякога, докато ти си винаги там и си готов да ми помогнеш. Извинявам ти се за когато не се съгласявам с тебе, макар и двамата да знаем, че ти си прав.
И така нататък, и така нататък, и така нататък....
Благодаря ти, Иво. Благодаря ти, че не ми се сърдиш за горе споменатите неща. Блаогодаря ти, че пазиш адските тайни и че не ми се смееш на носа/зъбите/косата/етц. Благодаря, че винаги като те помоля да ми помогнеш си там (освен ако не учиш хехехех).
Пожелавам ти, Иво. Пожелавам ти да влезеш в 18то с корейски и да се запознаеш с хомо приятелите ми и да бъдем хомо хепинес евриуеър. Пожелавам ти да изкарваш добри оценки, да си намериш някой като Кърт и да си осиновите дечица и да бъдете най-сладката гей двойка евър съществувала. А ако не искаш да си гей, тогава ю кен сък мах дик. jk lol. В тоя случай, дано Мими някой ден ти пусне и я обремениш и да ти народи 29873287932 хс дивачета, които да размахват магически пръчки у вас и да ми викат леля Зозо. Пожелавам ти да довършиш дис пийс ъф шит ака книгата ти и тя да стане адския бестселър и да се правят филми и видеоигри по нея. Пожелавам ти някой ден аз, ти, Станка и Момо да играем сбърб и да изживеем приключееееения без крааааааааай. мхм.
Признавам ти, Иво. Признавам ти, че когато казах, че съм отървала Мел от тебе ѝ казах, че си гей. Обаче оправих нещата и тя се закле, че на никой няма да казва и дори с теб няма да говори за това. Разбра напълно и се съгласи да не каже на никой и още на никой не е казала, така че ѝ имай доверие. Тя е добро момиче. И щом те харесва, значи си късметлия, ама нали си хомо и чакаш Кърт......
лололол.
ПП: не съм проверявала за грешки, соу не се сърди ако има много рофл
Името ми е Зоя, но от сега нататък официално ви позволявам да се обръщате към мен с названието „гъз“. Или каквото друго обидно ви дойде на ум, защото при всички положения ще съм си го заслужила НАПЪЛНО.
И знаете ли защо?
Не знаете. Защото забравих, че днес на този *проклет да е* ден забравих рождения ден на един от най-добрите ми приятели. Браво, Зоя. Добра работа. Всички знаеха, че си идиот, обаче чак толкова....хехе не очаквах. И така. Бях обещала да направя тази тема в 12:00ам, а досега да съм купила някоя хубава книга. Обаче какво правя? Тъкмо се прибирам от някви хомо ритарднати разходки с разни хомо ритарднати хора. Мхм.
Бях при хомо приятелката си Ивелина, когато телефона ми иззвъня и ми каза с моя глас "ГЪЗЬООООООО ИВО ИМА РОЖДЕН ДЕЕЕЕЕН". веднага щом го включих. И естествено паднах на земята, изпуснах телефона, той отхвъча, подскочи и влезе под дивана. След като го извадих разбрах, че се е разбрицал още повече и дори да звънна на Ивайло, няма да мога да го чувам какво ми говори. Опитах се и след няколко неуспешни опита просто се саднах до края на безсмисления ми живот и реших да опитам самоубийствена мисия веднага щом се прибера.
А сега ето ме, шит лейм ес фък, честитявам му 32782398734 часа след официалното време за честитки, бях на 10 минути от училището му, обаче не отидох заради хомо приятелите ми, които не искаха да дойдат с мене и така.
Предполагам, че след като закъснението+издънката ми са грандиозни, ако ми позволите така да се изразя, трябва пожеланията ми да са различни от останалите и специални. Е, познайте какво. Няма да са. (:::: Защото както знаете, съм гъз.
Не мисля, че Иво иска толкова да му пожелавам, колкото да му се извинявам. Затова започвам.
Иво, здрасти. Надявам се, че прочете написаното по-горе. Искам да ти се извиня за всички пъти, когато съм ти казвала, че говориш като момиче, че си хомосексуален, че не заслужаваш такива приятели като мене, че си гъз/педерас/келеш/цензура/цензура/цензура. Съжалявам, че те бия и те целя с шишарки и те командвам постоянно само защото съм една шибана година по-голяма от тебе. Съжалявам за нещата, които говоря за родителите постоянно и как постоянно те садвам и отчайвам от живота. Съжалявам, че те игнорирам когато не съм в настроение и изобщо не се занимавам с тебе понякога, докато ти си винаги там и си готов да ми помогнеш. Извинявам ти се за когато не се съгласявам с тебе, макар и двамата да знаем, че ти си прав.
Благодаря ти, Иво. Благодаря ти, че не ми се сърдиш за горе споменатите неща. Блаогодаря ти, че пазиш адските тайни и че не ми се смееш на носа/зъбите/косата/етц. Благодаря, че винаги като те помоля да ми помогнеш си там (освен ако не учиш хехехех).
Пожелавам ти, Иво. Пожелавам ти да влезеш в 18то с корейски и да се запознаеш с хомо приятелите ми и да бъдем хомо хепинес евриуеър. Пожелавам ти да изкарваш добри оценки, да си намериш някой като Кърт и да си осиновите дечица и да бъдете най-сладката гей двойка евър съществувала. А ако не искаш да си гей, тогава ю кен сък мах дик. jk lol. В тоя случай, дано Мими някой ден ти пусне и я обремениш и да ти народи 29873287932 хс дивачета, които да размахват магически пръчки у вас и да ми викат леля Зозо. Пожелавам ти да довършиш дис пийс ъф шит ака книгата ти и тя да стане адския бестселър и да се правят филми и видеоигри по нея. Пожелавам ти някой ден аз, ти, Станка и Момо да играем сбърб и да изживеем приключееееения без крааааааааай. мхм.
Признавам ти, Иво. Признавам ти, че когато казах, че съм отървала Мел от тебе ѝ казах, че си гей. Обаче оправих нещата и тя се закле, че на никой няма да казва и дори с теб няма да говори за това. Разбра напълно и се съгласи да не каже на никой и още на никой не е казала, така че ѝ имай доверие. Тя е добро момиче. И щом те харесва, значи си късметлия, ама нали си хомо и чакаш Кърт......
лололол.
Честит Рожден Ден, Мило Другарче.
Саманта Блек- Брой мнения : 4092
+ малко спам:
Бро, ти как мислиш, като нас дали па има.
ДАЛИ.
ппппфффттт.
нот ъ ченс.
~
Alaska Young. написа:[09:47:50] seductivelyTriangular: и да се запознаеш с други яки хора (не толкова, колкото мен и Зозо, все пак то такива май няя)
Бро, ти как мислиш, като нас дали па има.
ДАЛИ.
ппппфффттт.
нот ъ ченс.
~
Саманта Блек- Брой мнения : 4092
Happy B-day Такаммм да си жив и здрав и мноо як и да си изкараш супер мега гига прекрасно и мноооооого приятелства и глий
блаблабла...
и всичко ,което си пожелаеш да се сбъдне.и мдааа.
блаблабла...
Lindsay Clark- Брой мнения : 3253
Саманта Блек написа:Здравейте.
И знаете ли защо?
лололол.Честит Рожден Ден, Мило Другарче.
ще коментирам на друго място.
Brittany Gray написа:Happy B-day Такаммм да си жив и здрав и мноо як и да си изкараш супер мега гига прекрасно и мноооооого приятелства и глий
блаблабла...
БЛАГОДАРЯЯЯЯ
иЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦо (мдааа), честит ти рожден ден ббеее!!!
ПОЖЕЛАВАМ ТИ ВСИЧКО НАЙ–ХУБАВО И ВСИЧКИТЕ ТИ МЕЧТИ ДА СЕ СБЪДНАТ! наистина не ми се занимава да ти пиша големи романи, ама да знаеш, че всичко каквото си помислиш, че искаш ти го пожелавам!
много любов и щастие.. само истински приятели, успехи... бла бла
да си довършиш книгата ти пожелавам, щото е ебати яката.
пожелавам ти, децата ти да са по-големи фенове на ХП, дори от нас *ис дат посибъл? О.О* иии дааа..
ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА СИ НАМЕРИШ ПИСМОТО ОТ ХОГУОРТС В ПОЩАТА ОЩЕ УТРЕ.
ии какво още.. идк
наистина адски много ми е спечен мозъка.
приятно прекарване <3333
*пожелавам ти рижави дечица
също и ти да станеш рижав някак ;о
иии рижава жена
ии пожелавам ти... любов като на рон и хърмаяни и приятелство като на триото*
ПОЖЕЛАВАМ ТИ ВСИЧКО НАЙ–ХУБАВО И ВСИЧКИТЕ ТИ МЕЧТИ ДА СЕ СБЪДНАТ! наистина не ми се занимава да ти пиша големи романи, ама да знаеш, че всичко каквото си помислиш, че искаш ти го пожелавам!
пожелавам ти, децата ти да са по-големи фенове на ХП, дори от нас *ис дат посибъл? О.О* иии дааа..
ии какво още.. идк
приятно прекарване <3333
иии рижава жена
Амелия Понд- Брой мнения : 5401
Рожден Ден : 04.10.1996
Амелия Понд написа:иЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦо (мдааа), честит ти рожден ден ббеее!!!
ии какво още.. идк
приятно прекарване <3333
иии рижава жена
бест бъртдей евър.
БЛАГОДАРЯ ТИИИИИ.
И НА ВСИЧКИИИИИ.
О, Боже, Господи.
Любовта на живота ми има рожден ден :333 Лелее...
Въ, ами, не се чувствам достойна да ти ръся неизмислени пожелания ;о
Иво, съншнайн, Честит Рожден Ден, прекрасно, прелестно същество :> *В някаква паралелна вселена отива и му донася морето, небето, звездите, слънцето, планетите, дъгите, северните сияния, ниагарските водопади, еднорозите, пандите, захарните памуци, нутелите, глий актьорите, които не понасям, пингвините, плюшените играчки, фойерверките, всичките сертификати за английски език, написани домашни за 4 години напред и обичта си в контейнер*
:3333333333333333333333333333333333333333333333
Искам да знаеш колко многомногомногомногомногомногомногомногомногомногомногомногомногомногомногомного те обичам и уважавам, макар че сигурно нито съм ти го доказвала, нито го показвам, пишейки ти ХДД Ама си ми в челната тройка с най-уникалните момчета, които познавам ;оо Аз май ти казах предния път ХД
Оф, разчувствах се като рабзрах, че имаш ден-ден и само пълня пространството с не-пожелания. Тааа, така де:
Значи, пожелавам тибухти, мъфини, кексове, понички ЩАСТИЕ И ЛЮБОФ. И МНОЛ КЪСМЕТ. ИИИ ДА СИ ЗДРАВО ;3 И ДА СИ МИ ВСЕ ТЪЙ ЛЮБОВ И АЗ ДА СЪМ ТИ НА ТЕБ ^___^ Йеей, обичам деня, в който ти се намесих в темата за опознаване с някви тъпи коментари и се запознах нахалнически с теб и си станахме любови ;33 Честит Рожден Ден, Ивоо, и дано получиш мега яките подаръци и си доизкараш много весело и емоционално, сигурно досега така е протекло :33
<33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
Иво, съншнайн, Честит Рожден Ден, прекрасно, прелестно същество :> *В някаква паралелна вселена отива и му донася морето, небето, звездите, слънцето, планетите, дъгите, северните сияния, ниагарските водопади, еднорозите, пандите, захарните памуци, нутелите, глий актьорите, които не понасям, пингвините, плюшените играчки, фойерверките, всичките сертификати за английски език, написани домашни за 4 години напред и обичта си в контейнер*
Искам да знаеш колко многомногомногомногомногомногомногомногомногомногомногомногомногомногомногомного те обичам и уважавам, макар че сигурно нито съм ти го доказвала, нито го показвам, пишейки ти ХДД Ама си ми в челната тройка с най-уникалните момчета, които познавам ;оо Аз май ти казах предния път ХД
Оф, разчувствах се като рабзрах, че имаш ден-ден и само пълня пространството с не-пожелания. Тааа, така де:
Значи, пожелавам ти
Сайръс Гримел написа:О, Боже, Господи.
Значи, пожелавам тибухти, мъфини, кексове, поничкиЩАСТИЕ И ЛЮБОФ. И МНОЛ КЪСМЕТ. ИИИ ДА СИ ЗДРАВО ;3 И ДА СИ МИ ВСЕ ТЪЙ ЛЮБОВ И АЗ ДА СЪМ ТИ НА ТЕБ ^___^ Йеей, обичам деня, в който ти се намесих в темата за опознаване с някви тъпи коментари и се запознах нахалнически с теб и си станахме любови ;33 Честит Рожден Ден, Ивоо, и дано получиш мега яките подаръци и си доизкараш много весело и емоционално, сигурно досега така е протекло :33
ЛЮБОООООООООООООООООООООООООООООООООФ <372481232798237532956293875692837567823562376593256829635658293586235.
Similar topics
» Изабелааааааааааааа ! Честит рожден ден ! <3
» Честит рожден ден Яни!
» Честит рожден ден на Аш! <3
» Честит рожден ден Ани <333
» Честит рожден ден, Вики! <3
» Честит рожден ден Яни!
» Честит рожден ден на Аш! <3
» Честит рожден ден Ани <333
» Честит рожден ден, Вики! <3
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс