welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 22 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 22 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Изабелааааааааааааа ! Честит рожден ден ! <3
+15
Виктория Филипс
Queеn Infеcted.
Scarlette Reed.
Alena Le'roux.
Наталия Нортман
Катрин Съмърс
Линдзи Гомез
Паола Рей
Изaбелa
Chaos.
Lindsay Clark
Adriana Ambosa
Саманта Блек
Арияна
Naomi Dupre
19 posters
Страница 1 от 1
Изабелааааааааааааа ! Честит рожден ден ! <3
Така.. Изи Честит рожден ден .. Всичко най хубаво . Много любов , късмет , успехи и всичко , което си пожелаеш да ти се сбъдне .
ЧЕСТИТ РОЖДЕЕЕЕН ДЕН !
ЧЕСТИТ РОЖДЕЕЕЕН ДЕН !
Naomi Dupre- Брой мнения : 6361
Re: Изабелааааааааааааа ! Честит рожден ден ! <3
КАКВОООООООООО О.О ИЗА ДА НЕ БИ ДА ИМА РОЖДЕН ДЕН!??? О.О.О.О
ЧЕСТИТО ИЗКЕЕЕЕЕЕ, ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, ВСЕ ТАКА ДА НИ РАДВАШ, ДА НАМИРАШ ВСЕ ПО-ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ, МНОГОСЕКС, НАРКОТИЦИ, ИЗНАСИЛВАНИЯ РАДОСТ, ЩАСТИЕ И УСПЕХИ ВЪВ ВСИЧКООО
ЧЕСТИТО ИЗКЕЕЕЕЕЕ, ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, ВСЕ ТАКА ДА НИ РАДВАШ, ДА НАМИРАШ ВСЕ ПО-ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ, МНОГО
Саманта Блек- Брой мнения : 4092
ЕЕЕЕЕЕЕЕЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ < 3333333333333333333333333333333333333333 ЧЕРЕДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! като се прибера в нас ще тиииии пратяяяяяяя подаръцитеееееее обичам тееееееееееееееее.
Гост- Гост
Честит рожден ден..всичко което си пожелаеш да ти се сбъдне. Много любов и успехи
Adriana Ambosa- Брой мнения : 1483
Изиии...Честит Рожден Деееееен
Lindsay Clark- Брой мнения : 3253
ЧРД, Ели! Всичко най-най-хубаво. *и дотук съм с идеите ХД* Много сексави момчета, алкохол.... Ти си знаеш. хД
Chaos.- Брой мнения : 12366
Много ви благодаря на всички Обичкам ви безкрайно много <3
Честит Рожден Ден !!!
Много щастие,любов и всичко най-хубаво!! ..
Много щастие,любов и всичко най-хубаво!! ..
Паола Рей- Брой мнения : 35
Честит Рожден Ден,Еля! Бъди безкрайно щастлива,радвай ни още със своето присъствие тук И да знаеш,че много та ОБИЧАААААААААААААААААААААААААААААМММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММ
Линдзи Гомез- Брой мнения : 4972
Честит рожден ден, пожелавам ти да бъдеш като тревата - изправяй се, когато те газят! Бъди като кокичето - намирай топлина,дори и в снега! Бъди като звездите - близка и далечна, даряваща любов и светлина.
Катрин Съмърс- Брой мнения : 540
Честит рожден ден Елии
Какво да ти пожелая? Красотата си я имаш. Щастието е в сърцето ти. Ум? Този ти е достатъчен, за да живееш така, както искаш. Любов? За какво ти е, след като всички около теб те обичат. Тогава ще ти пожелая: вярвай в себе си и крачи уверено по пътя на живота!
Какво да ти пожелая? Красотата си я имаш. Щастието е в сърцето ти. Ум? Този ти е достатъчен, за да живееш така, както искаш. Любов? За какво ти е, след като всички около теб те обичат. Тогава ще ти пожелая: вярвай в себе си и крачи уверено по пътя на живота!
Наталия Нортман- Брой мнения : 10323
Рожден Ден : 08.12.1269
Елинцееее
Честит рожден ден слънчицееееее прекрасно, лигавоо, извратено
Искам... искам просто да ти пожелая да си здрава защото със здравето идват всички хубави работи !! Освен аз, аз идвам само като ме повикаш Бъди щастлива, усмихната винаги когато можеш, а дори и да не ти е до усмивка не я сваляй от лицето си !! Никога не знаеш кога някой може да се влюби в нея Мога да ти изреждам още и още ииии още пожелания, но повечето от тях вече ги имаш тъй че ти казвам :
Честит рожден ден Еляя, Обичам те
Честит рожден ден слънчицееееее прекрасно, лигавоо, извратено
Искам... искам просто да ти пожелая да си здрава защото със здравето идват всички хубави работи !! Освен аз, аз идвам само като ме повикаш Бъди щастлива, усмихната винаги когато можеш, а дори и да не ти е до усмивка не я сваляй от лицето си !! Никога не знаеш кога някой може да се влюби в нея Мога да ти изреждам още и още ииии още пожелания, но повечето от тях вече ги имаш тъй че ти казвам :
Честит рожден ден Еляя, Обичам те
Alena Le'roux.- Брой мнения : 10453
Честит рожден ден, прескъпа ми админке! Да си жива и здрава, все усмихната, и да не се намръщваш ей (аз виждам и чувам всичкоо хДД). Ощее - да имаш много успехи занапред и да се влюбиш много силно вв... не знам, някой? хДД <33 Тааа ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕНН! Айди чао че трябва да бегам хДДД
Scarlette Reed.- Брой мнения : 1722
Честит рожден ден Шлънчо мой.
Какво бих могла да ти пожелая? Какво бих могла да ти дам?
Бих искала да имам думите, с които да опиша усещанията си, бих искала да имам сетивата да покажа какво мисля.
Това няма значение относно теб. Ти си моето малко сладко меченце, което искам да гушкам цял един живот без да пусна. Искам да те задуша от мрънкане и досаждане.
Обичам те.
Бих искала да имам думите, с които да опиша усещанията си, бих искала да имам сетивата да покажа какво мисля.
Това няма значение относно теб. Ти си моето малко сладко меченце, което искам да гушкам цял един живот без да пусна. Искам да те задуша от мрънкане и досаждане.
Обичам те.
ЛуЛу^^ написа:Честит рожден ден Шлънчо мой.
Обичам те.
Обичам тееее
Честит рожден ден Ели! Пожелавам ти много щастие,диви купони,сексави батковци и всичко,което ти си пожелаеш да ти се сбъдне!
Виктория Филипс- Брой мнения : 2757
Честит рожден ден.. да си ни жива и здрава и да продължавате с Лу да ни радвате с новите изненадки по форумаа. Любов щастие.. всичко!
Christina.- Брой мнения : 2747
Честит рожден ден!! <333 Всичко най-най..
Lorena D.- Брой мнения : 2000
Изииии <33
Честит Рожден денн
Да си жива и здрава!
Усмихната и щастриваа
Много момченца ,много приятелкиии
И всичко най-най-хубаво!
Честит Рожден денн
Да си жива и здрава!
Усмихната и щастриваа
Много момченца ,много приятелкиии
И всичко най-най-хубаво!
Sally Clermon- Брой мнения : 5777
Изаа..
Честит Рожден ден!!!
Да си жива,здрава и да срещнеш някой секси актьор...
Честит Рожден ден!!!
Да си жива,здрава и да срещнеш някой секси актьор...
Similar topics
» Честит рожден ден Ани <333
» Честит рожден ден Яни!
» Честит рожден ден на Аш! <3
» ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ШОШИ <3
» ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Дейдре ;3
» Честит рожден ден Яни!
» Честит рожден ден на Аш! <3
» ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ШОШИ <3
» ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Дейдре ;3
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс