welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 25 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 25 Гости :: 1 BotНула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Remember me
+2
Лекси Уайлд
-hayley;
6 posters
Страница 1 от 1
Remember me
Режисьор: Allen Coulter
В ролите: Caitlyn Rund, Chris Cooper, Robert Pattinson, Pierce Brosnan, Ruby Jerins, Tate Ellington
Жанр: Drama, Romance
Държава: САЩ
Година: 2010
Времетраене: 112 мин
Резюме: В романтичната драма "Не ме забравяй" Робърт Патинсън се превъплъщава в буйния младеж от Ню Йорк Тейлър. Отношенията с баща му (Пиърс Броснан) са доста обтегнати, откакто трагедия е връхлетяла семейството им. Тейлър не предполага, че някой би разбрал през какво минава, докато не среща Али (Емили де Равин). Любовта е последното нещо, за което той мисли, но Али успява да излекува духа му по необикновен начин и да го накара да се влюби. С нейна помощ Тейлър започва да преоткрива щастието и смисъла на живота си. Скоро обаче са разкрити тайни около събралите ги обстоятелствата, които заплашват връзката им. "Не ме забравяй" е история за силата на любовта и семейството, която ни учи да живеем със страст и да ценим всеки ден от живота си...
-hayley;- Брой мнения : 2907
Рожден Ден : 05.05.1015
Re: Remember me
Въпреки че не харесвам Робърт Патисън, филма адски много ми допадна. Мисля, че той беше единствения филм през живота ми, на който си позволих наистина да се разплача хД
Лекси Уайлд- Брой мнения : 134
Докато играеше в Здрач можех да го призная за най-лошия актьор на века! Но тук изключително много ме изненада...страхотна игра и на двамата!
Обичам Емили Де Равин!!
Обичам Емили Де Равин!!
Сара Крес- Брой мнения : 14475
Рожден Ден : 08.08.1994
Бях на кино с приятели, на рождения ми ден, когато го гледах.
Мамка му през цялото време всички ми говориха Роб къф педерас е ! ( тогава много го харесвах ;д ) Амаа накрая всички реваха.. Освен братчет ми хДД
Иначе свършва ужасноо ! Гледала съм филма 2437467253867 пътии и всеки път плача ;д
Ии Роб и Емили играха страхотноо ! Обожавам гии ! ... Допадат ми и като двойка !
Мамка му през цялото време всички ми говориха Роб къф педерас е ! ( тогава много го харесвах ;д ) Амаа накрая всички реваха.. Освен братчет ми хДД
Иначе свършва ужасноо ! Гледала съм филма 2437467253867 пътии и всеки път плача ;д
Ии Роб и Емили играха страхотноо ! Обожавам гии ! ... Допадат ми и като двойка !
Ая.- Брой мнения : 8859
Рожден Ден : 01.04.1994
Similar topics
» 13#So remember me when I'm gone love.
» A Walk to Remember / Незабравимата
» A Walk to Remember / Незабравимата (2002)
» Club:"People always leave",remember?
» sometimes you need to remember. Thea,Alena and Eric
» A Walk to Remember / Незабравимата
» A Walk to Remember / Незабравимата (2002)
» Club:"People always leave",remember?
» sometimes you need to remember. Thea,Alena and Eric
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс