welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 61 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 61 Гости :: 2 BotsНула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Normal people scare me ;o Did I say that already? nevermind...
3 posters
Страница 1 от 1
Normal people scare me ;o Did I say that already? nevermind...
Да ви представя глупостите си.Дневник? Не, не би могло да се нарече дневник...А всъщност е.Моята лична изповедалня.Не вярвам, че на някой ще му пука за историите ми, така че, какво пък?? В днешно време кой си води дневник? Аз, предполагам...Както и милиони хора по света.Но не е ли клиширано?!? I Guess...kids of 90's will never die. Книга 1-Нещо различно.Нещо си мое
Последната промяна е направена от -Неса Стюърт на Вто Юни 05, 2012 4:00 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
-Неса Стюърт- Брой мнения : 13
Рожден Ден : 31.10.1338
Re: Normal people scare me ;o Did I say that already? nevermind...
Най-вероятно ще ти направя лошо първо впечатление, обаче моля те ако ще говориш на английски поне говори правилно хДДДДДД
Иначе, добре дошла във форума :3 Аз съм Вики ^^
Гост- Гост
Леда. написа:Най-вероятно ще ти направя лошо първо впечатление, обаче моля те ако ще говориш на английски поне говори правилно хДДДДДД
Олеле не, оценявам, че някой си е направил труда дори да ме критикува ^^ Ъм ъм амии къде точно съм сгрешила Да не е в децата на 90-те.Ох изобщо не съм забелязала XD мерси
Normal ppl scare me. Did I say that already?
ии за децата има i Guess
: )
Добре дошла!
Аз съм Цветка бту, мож да ми викаш само Цвет
ии за децата има i Guess
: )
Добре дошла!
Аз съм Цветка бту, мож да ми викаш само Цвет
София Уайлд- Брой мнения : 3371
rofl.
Welcome, welcome.
И откакто е яко да се представяме:
АЗ СЪМ. СТАНКА.
найс ту мийт ю.
Welcome, welcome.
И откакто е яко да се представяме:
АЗ СЪМ. СТАНКА.
найс ту мийт ю.
оуу как изобщо съм най-добрата в клас о.0 ;D мерси и приятно ми е, хора ^^
Скъпо дневниче...не, не.Боже колко съм старомодна XD Както и да е...Днес показах на литературичката, че тепърва ще има да носи отговорност за мен. Вчера изместих носа на едно момче, което ме опипа. По-късно, по средата на часа, не стига, че ми беше свил чантата ами и започна да ме бие.А даскалката, с целия си акъл каза на мен да млъкна.Та, излязох, тръшнах вратата, като преди това изкрещях ''до края на часа да ми се намери чантата'' И понеже съм щерка на двама адвокати и всички ме знаят каква хиена мога да бъда, явно са разбрали смисълът на привидно нормалното изречение. Не знам какво и къде са правили, но дойде директорът ''уж'' минаващ през изхода на чистачките (най-усамотеното местенце, говорех си с едно момиче) да ме пита ''уж'' защото съм била начумерена дали случайно това момче отново не ме тормози...нда, не го пребивам за пръв път. След което тя дойде и с извинение ми подаде чантата.Днес се държи с мен като с нови обувки Пхах, все едно ще й се вържа!! Сега ще види какво е да получаваш незаслуженото! Като за начало, не смятам да ходя в клуба й, а аз съм единствената от там, която пише поезия.Соу...като минат на проверка и видят, че нищо не се прави ще спрат допълнителната заплата и ще затворят клуба XD Абе как може да е толкова проста =.= Да не говорим, че преди всеки ден се разкарвах да й купувам кафе и да я замествам в часовете, когато не й е добре.Пфуу беше единствената свястна в глупавото ''мъчилище''.А пък и днес е казала на класа си, че са ме били, защото съм била за 3, а тя е искала да ми пише 4,50. Боже, аз имам само шестици по БЕЛ.Пхах голямо шоу е паднало..по простата причина, че преди тя да им каже поредната си глупост, цялото училище говореше за истината.Малко се депресирах, но сега всичко е наред.Животът е супер (sun)
Скъпо дневниче...не, не.Боже колко съм старомодна XD Както и да е...Днес показах на литературичката, че тепърва ще има да носи отговорност за мен. Вчера изместих носа на едно момче, което ме опипа. По-късно, по средата на часа, не стига, че ми беше свил чантата ами и започна да ме бие.А даскалката, с целия си акъл каза на мен да млъкна.Та, излязох, тръшнах вратата, като преди това изкрещях ''до края на часа да ми се намери чантата'' И понеже съм щерка на двама адвокати и всички ме знаят каква хиена мога да бъда, явно са разбрали смисълът на привидно нормалното изречение. Не знам какво и къде са правили, но дойде директорът ''уж'' минаващ през изхода на чистачките (най-усамотеното местенце, говорех си с едно момиче) да ме пита ''уж'' защото съм била начумерена дали случайно това момче отново не ме тормози...нда, не го пребивам за пръв път. След което тя дойде и с извинение ми подаде чантата.Днес се държи с мен като с нови обувки Пхах, все едно ще й се вържа!! Сега ще види какво е да получаваш незаслуженото! Като за начало, не смятам да ходя в клуба й, а аз съм единствената от там, която пише поезия.Соу...като минат на проверка и видят, че нищо не се прави ще спрат допълнителната заплата и ще затворят клуба XD Абе как може да е толкова проста =.= Да не говорим, че преди всеки ден се разкарвах да й купувам кафе и да я замествам в часовете, когато не й е добре.Пфуу беше единствената свястна в глупавото ''мъчилище''.А пък и днес е казала на класа си, че са ме били, защото съм била за 3, а тя е искала да ми пише 4,50. Боже, аз имам само шестици по БЕЛ.Пхах голямо шоу е паднало..по простата причина, че преди тя да им каже поредната си глупост, цялото училище говореше за истината.Малко се депресирах, но сега всичко е наред.Животът е супер (sun)
Similar topics
» Normal people scare me ;oo <3
» People who make you happy are never the people you expect
» People who love each other that much,should be together...
» So...I just...nevermind!!!!
» Club: When someone is about to tell you something then says "nevermind"...
» People who make you happy are never the people you expect
» People who love each other that much,should be together...
» So...I just...nevermind!!!!
» Club: When someone is about to tell you something then says "nevermind"...
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс