welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 26 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 26 Гости :: 1 BotНула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
All hope is gone
3 posters
Страница 1 от 1
All hope is gone
В момента съм в училище. От доста време се мисля да си направя дневник и ето, че сега се реших. Едва ли някой ще чете глупостите ми, но за да не остана по-назад.... хД
Alice Conrad- Брой мнения : 10154
Рожден Ден : 21.03.1998
Re: All hope is gone
Днес ми е супер якия ден.
Сутринта ходих на козметик, след това излизах с приятелка и видях мъжа на мечтите сииии!!!!
АААААААА прическата му беше като на Пък от Глий клуб. Иииии имаше жълто-зелен цвяяят и направо ще умра. И преди бях чувала за него, знам му името дори го имам във фейсбук, но не вярвах, че е толкова як!! Пффф обичам ЗЕЛЕНИ КОСИ I'm crazy! I'm INLOVE <3
Сутринта ходих на козметик, след това излизах с приятелка и видях мъжа на мечтите сииии!!!!
АААААААА прическата му беше като на Пък от Глий клуб. Иииии имаше жълто-зелен цвяяят и направо ще умра. И преди бях чувала за него, знам му името дори го имам във фейсбук, но не вярвах, че е толкова як!! Пффф обичам ЗЕЛЕНИ КОСИ I'm crazy! I'm INLOVE <3
След малко трябва да излизам... мм да де към 4, но не ми се мърда от нас. В много лошо настроение съм, станала съм голям дразнител.
ИСКАМ ДА ПИША РАЗКАЗ! Искааам да си излея всичко, което ми се натрупа през последните дни.
Лятото определено не е това, което съм очаквала ;ххххх
Днес си купих БРАВО. Старият бой с Риана, защото го нямах.... ИМА ПЛАКАТ НА БРУНО МАРС
ИСКАМ ДА ПИША РАЗКАЗ! Искааам да си излея всичко, което ми се натрупа през последните дни.
Лятото определено не е това, което съм очаквала ;ххххх
Днес си купих БРАВО. Старият бой с Риана, защото го нямах.... ИМА ПЛАКАТ НА БРУНО МАРС
Днес ходих с мама и брат ми на плаж. Правих луди снимки на брат ми и после качих една от тях във фейсбук иии майка ми почна да ми се кара и се наложи да изтрия снимката, а тя беше толкова СМЕШНААА!! ;хххххххх
Сега видях, че старата ми най-добра приятелка ме е отблокирала в скайп и съм повече от щастливаааа.
Сега видях, че старата ми най-добра приятелка ме е отблокирала в скайп и съм повече от щастливаааа.
Алис Гомез написа:
не не не не могаа направооо
Tayllor Le'roux.- original
- Брой мнения : 14018
Ахахах да, като го видях не се стърпях да не го публикувам
Таааам днеска майка ми ме замяра с химикал ;ооо Ши ис крейзи бич. Малко я ядосах ииии тя напълно изперка. Ноо съм жива, химикала не ме оцели, после тя ми се извини ест. Нооо аз никога няма да забравя този момент!
Таааам днеска майка ми ме замяра с химикал ;ооо Ши ис крейзи бич. Малко я ядосах ииии тя напълно изперка. Ноо съм жива, химикала не ме оцели, после тя ми се извини ест. Нооо аз никога няма да забравя този момент!
Утре пак на даскалоооо ;ххх Направо ще умра. Искам по цял ден да си стоя сама иии да си гледам сериалките ,и да се тъпча с храна, и да СПЯ!!!
Моля ви се кажете ми, че не съм единствената без никакъв социален живот ;ддддд
Не си единствената,спокойно. Че и с това ранно ставане,че аз съм в училище и слънцето тепърва изгрява,що за чудо е това ;о .. Мда. хДДАлис Гомез написа:Утре пак на даскалоооо ;ххх Направо ще умра. Искам по цял ден да си стоя сама иии да си гледам сериалките ,и да се тъпча с храна, и да СПЯ!!!
Карена Блу.- Брой мнения : 2293
Рожден Ден : 16.06.1998
Успокоих се, че не съм единствената ;дддддддддддд
Хайде днеска да видим кво стана ;оо
До сега ядох някакъв сандвич, който беше мега гаден ;ххххх
Днеска ми е много скапан ден, цял ден ми се CRY.
Спаах цял следобед след като се прибрах от училище ;ддд
Нищо не съм учила ии мда утре, ако ме изпитат ще имам лебед ;дддд
Хайде днеска да видим кво стана ;оо
До сега ядох някакъв сандвич, който беше мега гаден ;ххххх
Днеска ми е много скапан ден, цял ден ми се CRY.
Спаах цял следобед след като се прибрах от училище ;ддд
Нищо не съм учила ии мда утре, ако ме изпитат ще имам лебед ;дддд
Не знам кой дявол ме накара да отворя тази тема.
Като си чета старите мнения и цялата почервенявам от срам ;х
Както и да е, в последно време дните ми минават от единия стол на другия и от едната стая в другата
Вече нямам търпение да се махна от миризливия си град и да ида на почивка.
Като си чета старите мнения и цялата почервенявам от срам ;х
Както и да е, в последно време дните ми минават от единия стол на другия и от едната стая в другата
Вече нямам търпение да се махна от миризливия си град и да ида на почивка.
Similar topics
» Destiny Hope..
» Клуб: Hope
» Клуб: I hope you think of ME when you FUCK her
» Faith , love , hope.
» Даниел Гилис в "Saving Hope"
» Клуб: Hope
» Клуб: I hope you think of ME when you FUCK her
» Faith , love , hope.
» Даниел Гилис в "Saving Hope"
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс