welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 51 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 51 Гости :: 2 BotsНула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Хепии ден-ден Мартии <333 ** ;* <33 (Линдзи Гомез, ако сте толкова заспали -.-)
+12
Alex Dupre
Уилям Джърнингън
Queеn Infеcted.
Ейвъри Еванджелин
Lindsay Clark
Натаниъл Рочестър
Savannah.
Lydia Wickham.
Карена Блу.
Сайръс Гримел
Линдзи Гомез
Jonathan Chang.
16 posters
Страница 1 от 1
Хепии ден-ден Мартии <333 ** ;* <33 (Линдзи Гомез, ако сте толкова заспали -.-)
Мартинцето има рожден и имен ден утре, но няма да има нет Така, че кахъм....
Честит рожден ден, миличкооо <333 И да ти е живо и здраво именцето също. Пожелавам ти всичко най-най-най-хубаво---- мн щастие, късмет, здраве, успехи, усмивки, най-готините гаджета и всички да те обичат повече дори и от мен ...иф итс посибълл... Пожелавам ти, също така, да си все толкова прекрасничка- красиваааа, умнаа, сладка, готина, чаровна, забавна.
ОБИЧАМММ ТЕ ОБИЧАМ ТЕ ОБИЧАМ ТЕ ОБИЧАМ ТЕ ама много много много много и съм сигурна, че всички други във форумът също го правят <333
Честит рожден ден, миличкооо <333 И да ти е живо и здраво именцето също. Пожелавам ти всичко най-най-най-хубаво---- мн щастие, късмет, здраве, успехи, усмивки, най-готините гаджета и всички да те обичат повече дори и от мен ...иф итс посибълл... Пожелавам ти, също така, да си все толкова прекрасничка- красиваааа, умнаа, сладка, готина, чаровна, забавна.
ОБИЧАМММ ТЕ ОБИЧАМ ТЕ ОБИЧАМ ТЕ ОБИЧАМ ТЕ ама много много много много и съм сигурна, че всички други във форумът също го правят <333
Re: Хепии ден-ден Мартии <333 ** ;* <33 (Линдзи Гомез, ако сте толкова заспали -.-)
Гериии Мерси ОБИЧАМ ТЕ
Линдзи Гомез- Брой мнения : 4972
Re: Хепии ден-ден Мартии <333 ** ;* <33 (Линдзи Гомез, ако сте толкова заспали -.-)
Аааа, Мартиии ^^ Честит рожден ден сладур <3 Бъди все тъй печенко и веселко, и яко, и каквито си там прилагателни избереш :33 И много Кеч и Корейски неща рофл хдд И бъди щастлива (: И късметна ^.^ (хд) И много любОоОв <3 И захарен памук И нутела *.* И за да не забравя утре, честит имен ден <333
Иии ОМГ РОДЕНА СИ НА 29-ти ;ОО ВЪХ, СЕРИОЗНО ЛИ ХДДД ЧЕСТИТ ДЕН ДЕН И ИМЕН ДЕН СЛЪНЦЕ
Иии ОМГ РОДЕНА СИ НА 29-ти ;ОО ВЪХ, СЕРИОЗНО ЛИ ХДДД ЧЕСТИТ ДЕН ДЕН И ИМЕН ДЕН СЛЪНЦЕ
не бе, бичфейс, родена е на 1-ви
Сайръс Гримел написа:Аааа, Мартиии ^^ Честит рожден ден сладур <3 Бъди все тъй печенко и веселко, и яко, и каквито си там прилагателни избереш :33 И много Кеч и Корейски неща рофл хдд И бъди щастлива (: И късметна ^.^ (хд) И много любОоОв <3 И захарен памук И нутела *.* И за да не забравя утре, честит имен ден <333
Не бе родена съм на 1-ви просто заминавам утре и няма да имам нет :Д
И мерси за пожеланията
Ааааааааааа, така има логика ;д Ми като си шматка и не ти разбирам хДД
Яко. Обичам Мартини, родени на първи <3 Абе утре пак ще честитя, без такива ^.^
Честит рожден ден. Пожелавам ти всичко най-най-хубаво и да си прекараш страхотно..
Карена Блу.- Брой мнения : 2293
Рожден Ден : 16.06.1998
Сайръс Гримел написа:Ааааааааааа, така има логика ;д Ми като си шматка и не ти разбирам хДД
Ама тя Гери е написала,че е утре още в началото хД
Мерси,мерси
Ко яко, да имаш имен ден и рожден заедно *поне черпиш наведнъж * Честит рожден ден, Марти много късмет, щастие, любов, пари, гаджета, успех и всичките ти мечти да се сбъднат и бъди все така весела, лъчезарна, забавна и готина, както досега
Честит имен ден и да ти е живо и здраво якото име бту и Честита Баба Марта
Lydia Wickham.- original
- Брой мнения : 6974
Мартиииииии са аз прочетох, че е утре ама много ми пука
обачам обачам обичам обичам обичам те!!!!!!!!!!!!!!!
обачам обачам обичам обичам обичам те!!!!!!!!!!!!!!!
Savannah.- admin
- Брой мнения : 9860
Рожден Ден : 12.08.1999
Честит рожден и имен ден и всичко най - най. Да ти е живо и здраво хубавото име
Натаниъл Рочестър- Брой мнения : 744
Рожден Ден : 18.07.1912
Ребека написа:Ко яко, да имаш имен ден и рожден заедно *поне черпиш наведнъж * Честит рожден ден, Марти много късмет, щастие, любов, пари, гаджета, успех и всичките ти мечти да се сбъднат и бъди все така весела, лъчезарна, забавна и готина, както досега
Ся па с тия гаджета... не ми трябват хД Иначе мерси,Монии <33 Честита Баба Марта и на теб
Адии И Марти обича обича обича обичааа Ади ;д
Мерси,Едмон
И чао ви на всички ще съм тука пак утре ;д след обяд към нз колко си часа ;д bye <3 ;д
Честит рожден ден...да си живичка,здравичка и всичко най-най-хубаво
Lindsay Clark- Брой мнения : 3253
Честит рожден ден Мартиии !!!!!!! да си жива и здрава, многоо щастие любов и късмет!€! Да имаш само хубави подаръци и да сии най яката марти ЗАВиНАГИ!! Да прекараш супер където и да отиваш и да прекараш незабравимо
Ейвъри Еванджелин- Брой мнения : 6412
Честитоооо Мартииии <3
Честит рожден ден! Да си изкараш страхотно и все с хубави неща да го помниш тоя ден.
- Не ме бива в пожеланията. Meh.. -
*Ся не съм сигурна какво харесваш, понеже не се познаваме. НО почти всички обичат сладолед (надявам се и ти) и просто ще ти пожелая тонове и тонове от СЛАДОЛЕД (нищо, че е Февру- Март.) I'll just leave this here:
ЧРД.*
- Не ме бива в пожеланията. Meh.. -
*Ся не съм сигурна какво харесваш, понеже не се познаваме. НО почти всички обичат сладолед (надявам се и ти) и просто ще ти пожелая тонове и тонове от СЛАДОЛЕД (нищо, че е Февру- Март.) I'll just leave this here:
ЧРД.*
Мартииииииииии Честит ден-деен <33 жива, здрава и всичко най-най
Alex Dupre- Брой мнения : 3506
Честит рожден ден
Naomi Dupre- Брой мнения : 6361
- Честит
Рожден
и Имен
Ден
Отново ^.^
Уилям Джърнингън написа:
ЧРД.*
;D Мартии, HBD пак <33 На моя територия си, жалко, че не се видяхме ловим те <33
Честит Рожден Ден Мартиииииии
Пожелавам ти всичко най-най да си все така усмихната, забавна и щастлива, много нови приятелства, страхотна компания, с която да си изкараш прекрасно и целия ти живот да е като едно спускане от дъга и еднорози, бухали ииии сладурковци
Обичкам те!
Пожелавам ти всичко най-най да си все така усмихната, забавна и щастлива, много нови приятелства, страхотна компания, с която да си изкараш прекрасно и целия ти живот да е като едно спускане от дъга и еднорози, бухали ииии сладурковци
Обичкам те!
Честит рожден ден, мила! Да си жива и здрава, щастлива, влюбена и постоянно усмихната!!
София Уайлд- Брой мнения : 3371
Честитооо. Да си жива и здрава и много розови и прекрасни можелания от мен
Сара Крес- Брой мнения : 14475
Рожден Ден : 08.08.1994
Similar topics
» Алис Гомез
» When the sun goes down.. ~
» Клуб: Совите са толкова
» Кат: "Кендис е толкова сладка"
» Еля, Симонски и Ели a.k.a. Иза, Доун и Алис Гомез
» When the sun goes down.. ~
» Клуб: Совите са толкова
» Кат: "Кендис е толкова сладка"
» Еля, Симонски и Ели a.k.a. Иза, Доун и Алис Гомез
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс