welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 69 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 69 Гости :: 2 BotsНула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
If someone tells you you're not beautiful turn around and walk away, so they can have a great view of your fabulous ass.
+2
Аш.
Destiny Miller
6 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
If someone tells you you're not beautiful turn around and walk away, so they can have a great view of your fabulous ass.
Гледам много хора си направиха дневници и аз да не остана по-назад. То моето няма да е обикновен дневник.
По скоро ще си пускам някакви картинки, клипове и текстове от песни, които ми харесват. Ама пък знае ли се.. ако нещо ми прещрака може и да споделя някоя и друга тревога, мисъл или там каквото ми дойде.
Последната промяна е направена от Destiny Miller на Чет Фев 23, 2012 5:43 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Re: If someone tells you you're not beautiful turn around and walk away, so they can have a great view of your fabulous ass.
Та.. ето го и първото оплакване:
ИСКАМ ПОЧИВКА! От всякъде ме натискат да уча! В училище трябва да уча, за да не ми падне успеха. Нашите ме натискат за шофьорските курсове да уча иии на всичкото отгоре ходя на курс по Биология и там вече сама се натискам да уча (няма как, просто ми се налага щом толкова много искам да стана лекар).
Имам чувството, че в скоро време ще ми гръмнат бушоните и ще се побъркам.
ИСКАМ ПОЧИВКА! От всякъде ме натискат да уча! В училище трябва да уча, за да не ми падне успеха. Нашите ме натискат за шофьорските курсове да уча иии на всичкото отгоре ходя на курс по Биология и там вече сама се натискам да уча (няма как, просто ми се налага щом толкова много искам да стана лекар).
Имам чувството, че в скоро време ще ми гръмнат бушоните и ще се побъркам.
Re: If someone tells you you're not beautiful turn around and walk away, so they can have a great view of your fabulous ass.
Влизам ти в положението напълно хд
Само че при мен не са шофьорски курсове, а уроци по английски хд
Само че при мен не са шофьорски курсове, а уроци по английски хд
Аш.- Брой мнения : 360
Рожден Ден : 07.03.1998
Карай го по-спокойно Вики и мен ме карат да уча, защото съм 11 клас, но аз уча както досега, по 15 мин на ден, само дето сега почти всички учителки ме мразят само, че не знам защо бту аз искам да тръгна на шофьорски курсове, но не ми дават. Май чак от лятото и дано да се справиш на матурата по Био догодина
Lydia Wickham.- original
- Брой мнения : 6974
Еее.. поне един човек да ме разбира. Всички ми викат, че се оплаквам за няма нищо и правя от мухата слон. Мамка му и аз съм човешко същество и е нормално да се изтощавам..
Понякога ми се иска да избягам на самотен остров където да няма интернет, да нямам телефон.. абе да нямам никаква връзка с останалия свят. Може само едно момченце да ми прави компания, но за предпочитане да няма големи претенции и да ме слуша, за да не яде шамари. Ако може момченцето да е чернокосо британче с хубави зелени очи и да е леко мургав. Ще си ядем по цял ден кокосови орехи, ще се къпем в океана иии ще вършим друг интересни неща..
Понякога ми се иска да избягам на самотен остров където да няма интернет, да нямам телефон.. абе да нямам никаква връзка с останалия свят. Може само едно момченце да ми прави компания, но за предпочитане да няма големи претенции и да ме слуша, за да не яде шамари. Ако може момченцето да е чернокосо британче с хубави зелени очи и да е леко мургав. Ще си ядем по цял ден кокосови орехи, ще се къпем в океана иии ще вършим друг интересни неща..
Последната промяна е направена от Destiny Miller на Чет Фев 23, 2012 6:13 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Опитвам се, Мони ама ако се отпусна имам чувството, че ще взема да прекаля с почивката и после още повече ще ме мързи да уча.
Оо и брат ми тъй като тебе по 15 минути макс учи и човека има в момента по-висок успех от моя. Как става това?! Ама то в неговата гимназия са един шантави даскали.. за няма нищо и айде шестица.
Е, то не остана много време до лятото. Времето бързо ще мине.
Иначе и аз много искам да ги започвам ама като знам, че трябва да уча и ми се отщява. Наще искат колкото се може по-бързо да я взема тая книжка. Не знам защо майка ми си мисли, че ще ме използва като свой личен шофьор. Най-много да духна на някъде и да не се върна.
Много благодаря за пожеланието , наистина се надявам да си взема матурата. Макар, че тя не ми е толкова важна. Повече ще уча за кандидат-студентските изпити, че да ме приемат поне в медицинския в Пловдив.
Оо и брат ми тъй като тебе по 15 минути макс учи и човека има в момента по-висок успех от моя. Как става това?! Ама то в неговата гимназия са един шантави даскали.. за няма нищо и айде шестица.
Е, то не остана много време до лятото. Времето бързо ще мине.
Иначе и аз много искам да ги започвам ама като знам, че трябва да уча и ми се отщява. Наще искат колкото се може по-бързо да я взема тая книжка. Не знам защо майка ми си мисли, че ще ме използва като свой личен шофьор. Най-много да духна на някъде и да не се върна.
Много благодаря за пожеланието , наистина се надявам да си взема матурата. Макар, че тя не ми е толкова важна. Повече ще уча за кандидат-студентските изпити, че да ме приемат поне в медицинския в Пловдив.
От моя клас има вече двама с книжка и на единия от тях даже му купиха кола аз кой знае колко века ще чакам докато ми купят а ти ще канд. ли на други места освен в Пловдив? Защото мед. има във Варна и София, и още някъде, но не съм сигурна къде
Lydia Wickham.- original
Ох, аз за кола няма да мрънкам в близките няколко години. Ще си карам на баща ми голфа и ще се радвам, че изобщо имам с какво да се придвижвам.
Ами мисля да кандидатствам и на други места, но Пловдив ми е главната цел (след Лондон , но шанса да ме приемат там е под нулата). За София изобщо не мисля, защото на курса, който ходя се подготвям по учебниците на Просвета, а в София искат Булвест. Понеже конспектите се различават няма да имам никакъв шанс в София.
За Варна и другите градове не съм разглеждала какви са им конспектите, но по-късно ще се разчовъркам и ще видя.
Ти къде и какво мислиш да учиш след 12ти клас?
Ами мисля да кандидатствам и на други места, но Пловдив ми е главната цел (след Лондон , но шанса да ме приемат там е под нулата). За София изобщо не мисля, защото на курса, който ходя се подготвям по учебниците на Просвета, а в София искат Булвест. Понеже конспектите се различават няма да имам никакъв шанс в София.
За Варна и другите градове не съм разглеждала какви са им конспектите, но по-късно ще се разчовъркам и ще видя.
Ти къде и какво мислиш да учиш след 12ти клас?
Аз мисля да кандидатствам в ТУ-Варна с инжинерен дизайн *с два изпита по рисуване* и във Винса-Варна с туризъм
Lydia Wickham.- original
Еми супер! Ще стискам палци и на теб да си вземеш изпитите успешно и да те приемат.
Ако имаш някакви твои рисунки на компа може да ми ги покажеш. Ако искаш, де. Рисуването ми е една от любимите теми и като си намеря другарче художник и много се кефя.
Ако имаш някакви твои рисунки на компа може да ми ги покажеш. Ако искаш, де. Рисуването ми е една от любимите теми и като си намеря другарче художник и много се кефя.
добре ами то в българия много са зле инжинерите..т.е работа няма пък и ниско им е заплащането...поне аз така знам де
Сара Крес- Брой мнения : 14475
Рожден Ден : 08.08.1994
Може и така да е.. нямам представа. Не съм запозната с тая област по простата причина, че не ме влече и нямам интерес да разучавам.
Може пък и да замине за друга държава щом завърши образованието си тука.
То и свестни лекари няма в България вече. За това и аз ще бягам да специализирам някъде другаде (по възможност Англия).
Заплащането тука е нищожно. Сега ще си каже някой, че съм алчна за пари, но просто смятам да си върша работата както подобава и да получавам заплата, която ще си заслужа. Няма смисъл да се работи щом не получаваш толкова, колкото трябва.
Може пък и да замине за друга държава щом завърши образованието си тука.
То и свестни лекари няма в България вече. За това и аз ще бягам да специализирам някъде другаде (по възможност Англия).
Заплащането тука е нищожно. Сега ще си каже някой, че съм алчна за пари, но просто смятам да си върша работата както подобава и да получавам заплата, която ще си заслужа. Няма смисъл да се работи щом не получаваш толкова, колкото трябва.
И в Плевен да кандидатстваш!
Плевен ми идва далечко, но знае ли се на къде ще ме духне вятъра. (ако ставаше въпрос за мен )
То в България няма професия, която да е особено платена, ама както и да е... а инженерите взимат доста солидни заплати в по-развитите държави. Извода е, че тук к'вото и да работиш не взимаш нищо
Алекс Клоуд- Брой мнения : 6863
За теб, да. Ама нищо, ти все пак кандидатствайDestiny Miller написа:Плевен ми идва далечко, но знае ли се на къде ще ме духне вятъра. (ако ставаше въпрос за мен )
Дам защото там има производство има МНОГО работа и попринцип професията е развита...
Тука кажете ми една българска марка перални или телевизори например! НИЩО! Така че или записваш друго или бягаш
Тука кажете ми една българска марка перални или телевизори например! НИЩО! Така че или записваш друго или бягаш
Абе имам още годинка някъде да преосмисля къде точно да кандидатствам. Може и Плевен да се окаже в списъка ми.
Иначе в България трябва да си мафиот, за да имаш пари. Освен да следваме примера на нашите любими политици и да започнем да крадем и ние.
Ама то и в другите държави не е гаранция, че ще постигнеш нещо, но пък възможностите са повече. Там гледат първо да си осигурят техните хора с хубави и добре платени длъжности и тогава чужденците. Ама то така и трябва. Хората навън са сплотени и единни, а не като нас тука.. всеки гледа на него да му е хубаво, какво го е**, че ближния страда.
Иначе в България трябва да си мафиот, за да имаш пари. Освен да следваме примера на нашите любими политици и да започнем да крадем и ние.
Ама то и в другите държави не е гаранция, че ще постигнеш нещо, но пък възможностите са повече. Там гледат първо да си осигурят техните хора с хубави и добре платени длъжности и тогава чужденците. Ама то така и трябва. Хората навън са сплотени и единни, а не като нас тука.. всеки гледа на него да му е хубаво, какво го е**, че ближния страда.
Дамм...обаче това е само за пре хората споко. Попринцип има много вратички с които могат да се вземат чужденците. Ако имаш добро образование нищо не ги спора да те вземат! Пък и дори да е на по-ниско платена работа...пак ще си по-доре отколкото ако останеш тук..
Е, не знам как е точно със сигурност. Чувала съм от различни, хора различни версии. Най-добре да се иде и да се пробва.
Иначе си права, че каквато и заплата да вземаш извън БГ пак ще е много по-добре от колкото да си останеш тука.
Аз тая тема съм я започнала от сутринта с моите приятелки. Едната от тях казваше, че за нищо на света няма да иде да живее в друга държава. Патриотче голямо. Та главната причина й беше, че всичките й близки са тука и не иска да ги загърби.
А Виктория мъдро отговори, че не иска да се мести в друга държава заради себе си, а заради семейството, което ще създаде един ден. За да може децата й да имат повече възможности и да им осигури хубав и стабилен живот.
Малко послъгах, защото искам да замина и заради себе си. Искам и на мен да ми е хубаво все пак.
Иначе си права, че каквато и заплата да вземаш извън БГ пак ще е много по-добре от колкото да си останеш тука.
Аз тая тема съм я започнала от сутринта с моите приятелки. Едната от тях казваше, че за нищо на света няма да иде да живее в друга държава. Патриотче голямо. Та главната причина й беше, че всичките й близки са тука и не иска да ги загърби.
А Виктория мъдро отговори, че не иска да се мести в друга държава заради себе си, а заради семейството, което ще създаде един ден. За да може децата й да имат повече възможности и да им осигури хубав и стабилен живот.
Малко послъгах, защото искам да замина и заради себе си. Искам и на мен да ми е хубаво все пак.
Малко тумбълър-лумбълър стайл:
My beloved Irina SIMPLY GORGEOUS!
CUTEST COUPLE EVER! RONALDO & IRINA!
СЕБИИИИИИ! Един от най-забавните човеци, които съм виждала.
Alysha Nett
BEAUTIFUL IRINAAAAAAAAA!
..и после бил превзето лапе, което не го е грижа за никого.
ВЕЛИК ПРОСТО!
Everything is KLAROLINE and nothing hurts!
He looks like sex, sex, sex, sex..
CHER SEXY LLOYD
ЛЮБИМИЯ МИ ЕПИЗОООООООООООД!!!!
Come to my bedroom, baby..
AGREE!!!
HOLY MOTHER OF GOD!
...айде стига толкова.
My beloved Irina SIMPLY GORGEOUS!
CUTEST COUPLE EVER! RONALDO & IRINA!
СЕБИИИИИИ! Един от най-забавните човеци, които съм виждала.
Alysha Nett
BEAUTIFUL IRINAAAAAAAAA!
..и после бил превзето лапе, което не го е грижа за никого.
ВЕЛИК ПРОСТО!
Everything is KLAROLINE and nothing hurts!
He looks like sex, sex, sex, sex..
CHER SEXY LLOYD
ЛЮБИМИЯ МИ ЕПИЗОООООООООООД!!!!
Come to my bedroom, baby..
AGREE!!!
HOLY MOTHER OF GOD!
...айде стига толкова.
Сара Крес написа:добре ами то в българия много са зле инжинерите..т.е работа няма пък и ниско им е заплащането...поне аз така знам де
Еми Деси, то се води инжинерен дизайн, но можеш да работиш интериорен и графичен дизайнер, рекламен дизайн и учиш фирмен мениджмънт, дизайнерско проектиране, художествен дизайн, основи на маркетинга и рекламата, компютърна анимация и др. такива и има програми от самия университет за обмен на студенти в САЩ, Англия, Германия и Италия
Lydia Wickham.- original
Абе с малко повечко късмет ще можеш и в България да си намериш хубава работа, но лично аз смятам, че ако заминеш ще ти е много по-добре.
Още едно оплакване:
Да си на 18 си е почти същото като да си на 17 или 16.. предимствата се броят на пръсти. Едно от тях е, че вече не ме карат да се прибирам рано, но пък и не ми позволяват да стоя до сутринта навън (тука не протестирам, няма какво да правя навън до сутринта в тоя студ).
Нашите все още искат да ме мъкнат с тях на село (както ще се случи днес и пак ще ми иде на кино уикенда). Пълен ужас.
На всичкото отгоре не мога да си кача някой хубав филм на телефона и музика, за да не ми е скучно на село, защото шибания ми диск с програмата за USB-то нещо не иска да се отваря. Ще пукна!
<Уникалната песен и супер готиния клип.^^ ПОЗДРАВ за всички, на които им харесва иии чао. Ще се видим чак във вторник.
Да си на 18 си е почти същото като да си на 17 или 16.. предимствата се броят на пръсти. Едно от тях е, че вече не ме карат да се прибирам рано, но пък и не ми позволяват да стоя до сутринта навън (тука не протестирам, няма какво да правя навън до сутринта в тоя студ).
Нашите все още искат да ме мъкнат с тях на село (както ще се случи днес и пак ще ми иде на кино уикенда). Пълен ужас.
На всичкото отгоре не мога да си кача някой хубав филм на телефона и музика, за да не ми е скучно на село, защото шибания ми диск с програмата за USB-то нещо не иска да се отваря. Ще пукна!
<Уникалната песен и супер готиния клип.^^ ПОЗДРАВ за всички, на които им харесва иии чао. Ще се видим чак във вторник.
Ето ме и мен... в 6 часа сутринта.. правя таблици по География, защото мръсното говедо брат ми вчера мрънкаше и не можах да си ги направя, а днес трябва да ги предам.
Мина ми изпита и едната контролна и сега останаха още две. This is just GREAT!
Даскала ми по География е егати образа. Мога да го опиша само с една дума: IDJIT!
Мина ми изпита и едната контролна и сега останаха още две. This is just GREAT!
Даскала ми по География е егати образа. Мога да го опиша само с една дума: IDJIT!
Страница 1 от 2 • 1, 2
Similar topics
» If i could go back to the day we met,i'm sorry but i'd turn around and walk the other way. [Bellamy,Thea amd Eric]
» Walk walk Fshion baby ...<3
» Club:“Our Generation has had no Great war, no Great Depression. Our war is spiritual. Our depression is our lives.”
» ~fabulous
» A girl should be two things: classy and fabulous.
» Walk walk Fshion baby ...<3
» Club:“Our Generation has had no Great war, no Great Depression. Our war is spiritual. Our depression is our lives.”
» ~fabulous
» A girl should be two things: classy and fabulous.
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс