welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 56 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 56 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
do you ever feel like breaking down, do you ever feel out of place;
5 posters
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
do you ever feel like breaking down, do you ever feel out of place;
First topic message reminder :
Пускам темата за хората, които са достатъчно любопитни за да четат писанията ми. Обаче се захващате да четете на свой риск, понякога може да са километрични.
Пускам темата за хората, които са достатъчно любопитни за да четат писанията ми. Обаче се захващате да четете на свой риск, понякога може да са километрични.
Последната промяна е направена от Аш. на Чет Май 17, 2012 12:51 pm; мнението е било променяно общо 4 пъти
Аш.- Брой мнения : 360
Рожден Ден : 07.03.1998
Re: do you ever feel like breaking down, do you ever feel out of place;
НЕ, ЩЕ ПИШЕШ ЗА ЦИКЛАМА. /?моля/
ефрусина такава.
ефрусина такава.
Саманта Блек- Брой мнения : 4092
Мълчи, прокоплино.
ОМГ БРАТЛЕ, КОЛКО ДНИ ЖИВОТ НИ ОСТАВАТ?
7?
6?
*ГУБИ ПРЕДСТАВА ЗА ВРЕМЕТО И ОТКАЧА*
ВЗЕМИ СЕ СВЪРЖИ С МЕНЕ ПО НЕЩО ТЕЛЕФОН/СКАЙП/ЛС ДКСБФВКБ ЩОТО СЕ ПОБЪРКААААХ. 6 ДНИ ЖИВОТ И ВСИЧКО Е СВЪРШЕНО. ДА БЪДЕШ ИЛИ ДА НЕ БЪДЕШ МАЙНА.
7?
6?
ВЗЕМИ СЕ СВЪРЖИ С МЕНЕ ПО НЕЩО ТЕЛЕФОН/СКАЙП/ЛС ДКСБФВКБ ЩОТО СЕ ПОБЪРКААААХ. 6 ДНИ ЖИВОТ И ВСИЧКО Е СВЪРШЕНО. ДА БЪДЕШ ИЛИ ДА НЕ БЪДЕШ МАЙНА.
Саманта Блек- Брой мнения : 4092
И Зозо БУНТАРКАТА пощуряя...
*ГУБИ ПРЕДСТАВА ЗА ВРЕМЕТО*
Дешай бе моме. Аз ше мра в петък... По-скоро ще се излагам, за мен живот има още много ХД
Дешай бе моме. Аз ше мра в петък... По-скоро ще се излагам, за мен живот има още много ХД
Джейк Стоун- Брой мнения : 1216
Рожден Ден : 28.09.1395
*човека с асмата*Саманта Блек написа:ОМГ БРАТЛЕ, КОЛКО ДНИ ЖИВОТ НИ ОСТАВАТ?
7?
6?
Що ще мреш в петък, бе о.оДжейк Стоун написа:И Зозо БУНТАРКАТА пощуряя...
Що ще мреш в петък, бе о.о[/quote]Джейк Стоун написа:И Зозо БУНТАРКАТА пощуряя...
Имам изпит от английския ми. ъ. МЕЖДУНАРОДЕН
Джейк Стоун- Брой мнения : 1216
Рожден Ден : 28.09.1395
Днес беше ебаси якия ден
И то най-вече заради часа по изобразително (да не повярваш!)
Щото нарисувах представата ми за мут и стана ебаси якото :3 :3
Нямам търпение да го оцветя, ама сега ме мързи, затова само стоя и си го гледам колко е як Въпреки че знам, че като го оцветя и ще стане на гъз, ПАК ЩЕ Е СУПЕР ЯК
Нищо друго интересно не стана днеска, като изключим че се мотах след училище с една приятелка и... това е. хд
А. ДА. И ВЧЕРА ГЛЕДАХ ИГРИТЕ НА ГЛАДА И БЕШЕ ЕБАСИ УНИКАЛНОТОООООООООООООООООООО
Само че книгата повече ми хареса. То винаги е така, АМА ВСЕ ПАК ФИЛМА БЕШЕ УНИКАЛЕН. Единствения герой, който не си представях така, беше Хеймич. Определено. АМА ВСЕ ПАК!!!!! РОФЛ.
И то най-вече заради часа по изобразително (да не повярваш!)
Щото нарисувах представата ми за мут и стана ебаси якото :3 :3
Нямам търпение да го оцветя, ама сега ме мързи, затова само стоя и си го гледам колко е як Въпреки че знам, че като го оцветя и ще стане на гъз, ПАК ЩЕ Е СУПЕР ЯК
Нищо друго интересно не стана днеска, като изключим че се мотах след училище с една приятелка и... това е. хд
А. ДА. И ВЧЕРА ГЛЕДАХ ИГРИТЕ НА ГЛАДА И БЕШЕ ЕБАСИ УНИКАЛНОТОООООООООООООООООООО
Само че книгата повече ми хареса. То винаги е така, АМА ВСЕ ПАК ФИЛМА БЕШЕ УНИКАЛЕН. Единствения герой, който не си представях така, беше Хеймич. Определено. АМА ВСЕ ПАК!!!!! РОФЛ.
Просто се нуждаех да го сложа някъде хд
Крис Прескот- Брой мнения : 54
Рожден Ден : 28.09.1992
Страница 2 от 2 • 1, 2
Similar topics
» "I feel like I’m killing part of myself, I can feel myself growing harder;" /Mikael & Pandora/
» I feel you close, I feel you breathe And now it's like you're here You're haunting me.You're the reason that we started this fight
» Club: i can feel...
» Come on make me feel ALIVE
» Katherine & Elijah - not really sure how to feel about you.
» I feel you close, I feel you breathe And now it's like you're here You're haunting me.You're the reason that we started this fight
» Club: i can feel...
» Come on make me feel ALIVE
» Katherine & Elijah - not really sure how to feel about you.
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс