welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 47 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 47 Гости :: 1 BotНула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Just Another Brick In The Wall
+3
София Уайлд
Tayllor Le'roux.
Натаниъл Рочестър
7 posters
Страница 1 от 1
Just Another Brick In The Wall
Име - красимир;Прякор - Франки(идва от Франкенщайн, защото съм голям и страшен като него) Години - 18 (да и на мене ми се иска да бях по - млад)
2. От къде си - родом от слънчев бряг
3. Оцветяване -коса - черна, очи -сини, кожа - бяла
4. Мъжко или женско? - мъжко уа
5. Що за звяр си - ракк
6. Какво обичаш да си похапваш и пийваш - много неща,за предпочитане мазни и калорични...а за пиене, по - твърди неща
7. Брат/ Сестра? Опиши ни го/я /ги! =] - нямам ;(((
8. Кой/я е любимият ти актьор/актриса? - Клинт Истууд, Антонио Бандерас Дженсън Екълс, (този човек ме изумява все повече и повече) а за актриси може би Катрин Зита Джоунс и др. които не ми се изброяват
9. Кой е любимия ти филм/сериал? - Филми: Gran Torino, The Good The Bad And The Ugly, Twilight Saga, The Lord Of The Rings [извинете, но наистина ме мързи да изброявам още... по важното е, че много обичам уестърни, фантастика и хорър. От сериалите гледам тези, които са наишумяли в момента, Вие ги знаете кои са ... плюс няколко криминалета и др. И може би най - важното - много обичам АНИМЕТА...обичам да губя малкото си свободно време гледайки ги...чак още малко лиги ще ми потекат на някой от тях]
10. Какъв стил музика слушаш? - главно рок и метъл, но в последно време се заслушвам и в друго, стига да не е чалга
11. Имаш ли си някое зверче вкъщи- в момента не, защото рядко има някой вкъщи
12. Какви пороци имаш - пиене man, на много сериозно ниво
13. Харесваш ли се? Кое би променила в себе си? - ъъ май ми се струва, че това е въпрос към дамите...но от мен да мине - не, не се харесвам.
14. Съжаляваш ли за нещо? - за много неща
15. Ако можеш да се опишеш с 3 думи, кои са те? - откачен, тромав, аз
16. Прекарвал/а ли си дни наред, гледайки отражението си в огледалото? не точно дни...
17. Какво би правил/а ако беше неодушевен предмет? Прахосмукачка или пералня…- ми не знам щях да си бръмча,и да мръдвам по някой крайник когато никой не гледа
18. Ако имаше магическа пръчица би…- бих я захвърлил в някоя канавка където откъдето не мога да я извадя, защото ако получавам това което искам, мога да стана алчен човек
19. Вярваш ли в чудеса? - да
20. Мислиш ли, че съществува живот след смъртта? Обоснови се. - Мислил съм по този въпрос, но се притеснявам да изразя мнението си
21. Ако беше Супер Марио от популярната игра щеше да?- щях да си обръсна мустака и да продължа да си джиткам насам- натам
22. Кое е необичайното животно , в което си способен/а да се влюбиш - аз съм влюбен във всички животни, защото те за разлика от повечето хора могат да обичат наистина
23. Когато беше малка вашите лъжеха ли те, че феята на зъбките яде деца? - неее ако познавахте баща ми, този въпрос щеше да Ви се стори абсурден
24. Вярваш ли в Дядо Коледа? - не
25. Имаш ли нещо, без което не можеш да заспиш?- не
26. Обичаш ли да вървиш бос под дъжда и да пееш за дъги? - еми да вървя бос да...ама да пея за дъги...единствените песни за дъги при мен са свързани с групата Реинбоу
27. Как се виждаш след десет години? - дърт пияница, без работа с провален живот
28. Покажи ни любимата си вещ! - много са
29. Напиши ни нещо за спомен! - не знам какво
30. Покажи ни своя снимка! - недейте, ще затворят форума поради мерки за сигурност
31. Разкажи ни за нещо, което те е променило - винаги се старая да променя нещо лошо в себе си, защото мисля, че съм много покварен човек..ако мога така да се изразя
32. Опиши ни своя герой. - той адски много прилича на мен. Същите родители, същата заетост, същите отвеяни мисли...направих го да прилича на мен, защото мразя да бъда някой друг, въпрвки че рпг-тата ми харесват
33. Трудно ли ти е да го играеш? Отъждествяваш ли се с него? - не ми е трудно. Мога да изиграя всичко, но ако не го чувствам като свой герои няма да мога да го използвам пълноценно. И да той е същия като мен...по характер де
34. Защо избра точно това име и лик? - ми името си го откраднах наготово от един от най - известните романи, защото никовете, които аз измислям са тъпи. А лика ми първоначално мислех за друг, но той се оказа зает и първото, което ми дойде наум и беше свободно беше Роб..а и много харесвам как си изразява емоциите
35. Как най- често наричаш героя си? ми Еди..както си се казва
36. С кого от форума се познаваш лично? С кого си най-близък? - ми лично не съм виждал никой извън форума, но мисля че тук има доста хора, които бих се радвал да опозная
37. Какъв стил на обличане имаш и какъв би искал/а да имаш? - ми той моя си е странен като самия мен. Преди като бях пубертет се обличах шантаво и мн хора ме наричаха "емо" въпреки че не бях а и не харесвах много емотата. Сега мисля, че стила ми си е небрежен или понякога спортен...а аз бих искал да е по - изискан. По - нататък може да го уредя.
38. Първото нещо, което правиш, когато станеш е...? - да се обтегна като мързелив котарак...
2. От къде си - родом от слънчев бряг
3. Оцветяване -коса - черна, очи -сини, кожа - бяла
4. Мъжко или женско? - мъжко уа
5. Що за звяр си - ракк
6. Какво обичаш да си похапваш и пийваш - много неща,за предпочитане мазни и калорични...а за пиене, по - твърди неща
7. Брат/ Сестра? Опиши ни го/я /ги! =] - нямам ;(((
8. Кой/я е любимият ти актьор/актриса? - Клинт Истууд, Антонио Бандерас Дженсън Екълс, (този човек ме изумява все повече и повече) а за актриси може би Катрин Зита Джоунс и др. които не ми се изброяват
9. Кой е любимия ти филм/сериал? - Филми: Gran Torino, The Good The Bad And The Ugly, Twilight Saga, The Lord Of The Rings [извинете, но наистина ме мързи да изброявам още... по важното е, че много обичам уестърни, фантастика и хорър. От сериалите гледам тези, които са наишумяли в момента, Вие ги знаете кои са ... плюс няколко криминалета и др. И може би най - важното - много обичам АНИМЕТА...обичам да губя малкото си свободно време гледайки ги...чак още малко лиги ще ми потекат на някой от тях]
10. Какъв стил музика слушаш? - главно рок и метъл, но в последно време се заслушвам и в друго, стига да не е чалга
11. Имаш ли си някое зверче вкъщи- в момента не, защото рядко има някой вкъщи
12. Какви пороци имаш - пиене man, на много сериозно ниво
13. Харесваш ли се? Кое би променила в себе си? - ъъ май ми се струва, че това е въпрос към дамите...но от мен да мине - не, не се харесвам.
14. Съжаляваш ли за нещо? - за много неща
15. Ако можеш да се опишеш с 3 думи, кои са те? - откачен, тромав, аз
16. Прекарвал/а ли си дни наред, гледайки отражението си в огледалото? не точно дни...
17. Какво би правил/а ако беше неодушевен предмет? Прахосмукачка или пералня…- ми не знам щях да си бръмча,и да мръдвам по някой крайник когато никой не гледа
18. Ако имаше магическа пръчица би…- бих я захвърлил в някоя канавка където откъдето не мога да я извадя, защото ако получавам това което искам, мога да стана алчен човек
19. Вярваш ли в чудеса? - да
20. Мислиш ли, че съществува живот след смъртта? Обоснови се. - Мислил съм по този въпрос, но се притеснявам да изразя мнението си
21. Ако беше Супер Марио от популярната игра щеше да?- щях да си обръсна мустака и да продължа да си джиткам насам- натам
22. Кое е необичайното животно , в което си способен/а да се влюбиш - аз съм влюбен във всички животни, защото те за разлика от повечето хора могат да обичат наистина
23. Когато беше малка вашите лъжеха ли те, че феята на зъбките яде деца? - неее ако познавахте баща ми, този въпрос щеше да Ви се стори абсурден
24. Вярваш ли в Дядо Коледа? - не
25. Имаш ли нещо, без което не можеш да заспиш?- не
26. Обичаш ли да вървиш бос под дъжда и да пееш за дъги? - еми да вървя бос да...ама да пея за дъги...единствените песни за дъги при мен са свързани с групата Реинбоу
27. Как се виждаш след десет години? - дърт пияница, без работа с провален живот
28. Покажи ни любимата си вещ! - много са
29. Напиши ни нещо за спомен! - не знам какво
30. Покажи ни своя снимка! - недейте, ще затворят форума поради мерки за сигурност
31. Разкажи ни за нещо, което те е променило - винаги се старая да променя нещо лошо в себе си, защото мисля, че съм много покварен човек..ако мога така да се изразя
32. Опиши ни своя герой. - той адски много прилича на мен. Същите родители, същата заетост, същите отвеяни мисли...направих го да прилича на мен, защото мразя да бъда някой друг, въпрвки че рпг-тата ми харесват
33. Трудно ли ти е да го играеш? Отъждествяваш ли се с него? - не ми е трудно. Мога да изиграя всичко, но ако не го чувствам като свой герои няма да мога да го използвам пълноценно. И да той е същия като мен...по характер де
34. Защо избра точно това име и лик? - ми името си го откраднах наготово от един от най - известните романи, защото никовете, които аз измислям са тъпи. А лика ми първоначално мислех за друг, но той се оказа зает и първото, което ми дойде наум и беше свободно беше Роб..а и много харесвам как си изразява емоциите
35. Как най- често наричаш героя си? ми Еди..както си се казва
36. С кого от форума се познаваш лично? С кого си най-близък? - ми лично не съм виждал никой извън форума, но мисля че тук има доста хора, които бих се радвал да опозная
37. Какъв стил на обличане имаш и какъв би искал/а да имаш? - ми той моя си е странен като самия мен. Преди като бях пубертет се обличах шантаво и мн хора ме наричаха "емо" въпреки че не бях а и не харесвах много емотата. Сега мисля, че стила ми си е небрежен или понякога спортен...а аз бих искал да е по - изискан. По - нататък може да го уредя.
38. Първото нещо, което правиш, когато станеш е...? - да се обтегна като мързелив котарак...
Натаниъл Рочестър- Брой мнения : 744
Рожден Ден : 18.07.1912
Re: Just Another Brick In The Wall
Тейлър Леро. написа:WE WANT PICTURE!
Виж как знае мацката - пише в множествено число.
София Уайлд- Брой мнения : 3371
Охоо метъл и рок! Кои групички слушаш?
Струваш ми се готин човек.
Казваш, че обичаш да си попийваш.. какво пиеш най-често?
Destiny Miller написа:Охоо метъл и рок! Кои групички слушаш?
Кои групички слушаш?- Тук списъка ми е дълъг Ами примерно: Metallica, Bon Jovi, Mastodon, Black Veil Brides, Dir En Grey, Manowar, GNR, Blue Oyster Cult, Godsmack, Papa Roach и още мн мн мн
Струваш ми се готин човек. -Амии...радвам се, че мислиш така
Какво пиеш най-често? - и тука списъка ми е дълъг. Обичам ракия ама съм фен и на водка...и най - вече уиски. Всичко мога да пия, но честно казано не понасям мастика...Коктейли също обичам, особено черен или бял руснак
Колкото до снимки...ами внимавайте какво си пожелавате
Ще Ви дам стари, защото на този лаптоп имам само такива, а отварянето им е на ваш риск...
И там се лигавех, не ми се смейте моля!
- Spoiler:
- Spoiler:
Оооооо ама теб съм те виждала и в друг форум! Голям си симпатяга, какво не си харесваш? Черна коса+сини очи=идеалната комбинация.
Оо уиски, всички обичат уиски. А текила пиеш ли?
Оо уиски, всички обичат уиски. А текила пиеш ли?
Не се и съмнявам, аз обикновено по форумите вися
Да пия текила
Не знам, не съм се замислял, може би защото не обичам много да се снимам и съм много критичен към себе си. Пък и познавам хора с много по -хубави очи от моите
Да пия текила
Не знам, не съм се замислял, може би защото не обичам много да се снимам и съм много критичен към себе си. Пък и познавам хора с много по -хубави очи от моите
Искам ФБ и бту имаш много яко тяло
Lydia Wickham.- original
- Брой мнения : 6974
Ребека написа:Искам ФБ и бту имаш много яко тяло
agreed. Ама няма фейсбук
София Уайлд- Брой мнения : 3371
София Уайлд написа:Ребека написа:Искам ФБ и бту имаш много яко тяло
agreed. Ама няма фейсбук
трябва да си направи
Lydia Wickham.- original
- Брой мнения : 6974
Благодаря, Ребека А ФБ-то си два пъти го трих...сега да не ме накарате да си правя трети
Знам, опитвам се да не бъда такъв, но всичко опира до характер
Destiny Miller написа:Ти ми се струваш прекалено самокритичен. Не бива чак толкова.
Знам, опитвам се да не бъда такъв, но всичко опира до характер
Destiny Miller написа:Оооооо ама теб съм те виждала и в друг форум!
Гост- Гост
-Зодия рак- здравей инатливи братко по зодия.
-Tвърд алкохол. - *brofist*
-Рок и метъл, пиенето като порок - О ДА!
"Първото нещо, което правиш, когато станеш е...? - да се обтегна като мързелив котарак..." - А това, драги ми непознати е най-сладкото нещо, което може да се случи сутрин.
Ии, здравей аз съм Гал.
-Tвърд алкохол. - *brofist*
-Рок и метъл, пиенето като порок - О ДА!
"Първото нещо, което правиш, когато станеш е...? - да се обтегна като мързелив котарак..." - А това, драги ми непознати е най-сладкото нещо, което може да се случи сутрин.
Ии, здравей аз съм Гал.
Лана- Брой мнения : 19
Рожден Ден : 10.07.1993
Още едно рачее Приятно ми е, Гал, моето име го има по - горе, но може да ме наричаш Франки или Крис, изборът е твой
Франки, защото ми напомня на един човек. Та, кво прайш франки? .__.
Чатя по скайп и стоя на компа, въпреки, че утре трябва да ставам рано. Ти?
Циклим с Тейлър Леро, въпреки че трябва да спим ама не. INSOMNIA
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс