welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 64 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 64 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Кой е най-омразният ви учител?
5 posters
Страница 1 от 1
*Аз мразя толкова много, че ме мързи да ги изброя
*Аз мразя толкова много, че ме мързи да ги изброя
Lydia Wickham.- original
- Брой мнения : 6974
Re: Кой е най-омразният ви учител?
Единствената учителка, която съм мразил беше Евгения Ламбова. Беше ми класна в подготвителен, предаваше по френски. Заяждаше се с мен заради почерка ми. Останалите ги уважавах.
Впрочем радвайте се, че нямате учители като моите или като тези по времето на майка ми, защото тогава ще гледате форуми през крив макарон.
Впрочем радвайте се, че нямате учители като моите или като тези по времето на майка ми, защото тогава ще гледате форуми през крив макарон.
Re: Кой е най-омразният ви учител?
Амииии ... чакай да видя с кой да започна хддд
Значиии ...
1. По НЕМСКИ
Тая направо кат я хвана ще я заровя някъде,много ме дразни заяжда се с нас и после ний сме виновни и .. което е най-гадното почти целия клас имат двойки,не знайно от къде и един ден я питам и тя ми вика,че съм си я била изкарала .. как като дори не ма е изпитвала миналата година и направих скандал и ме беше хванала на мушка и ме беше оставила на изпит по БГ (тя е и по Бг и по Немски) но слава богу тази година имаме друга по български
ПРЯКОР: БУЛДОГ ~ НЕМСКАТА ОВЧАРКА
2. ФИЗИКА
Тази пък е направо покъртителна картинка. Някаква 69 годишна руса рошава бабка, която постоянно вони на ДЖИБРИ има косми по кракта който се виждат от един км. Един път с една фр се избъзикахме,като и предложихме козметични процедура и щяхме за коледа да и зимаме самобръсначка .. има ощееееее ама ме мързи да пиша ..
ПРЯКОР: ДЖИБРИТО ~ РОШАВАТА КОСМАТА БАБКА ХДДД
3. ХИМИЯ
Заместник директорката Отвратителна е просто .. целия клас е с 2-ки ;х
ПРЯКОР: НЯМА ,ЗА СЕГА ХДДД
4. "ИСТОРИЯ"
По история вече не,защото имаме нова госпожа тъй като оня другия напусна (заради нас) естествено хддд Та оня имаше една огромна единична вежда,някфа мега рошавата коса и всичките му косми се виждат от ризата на краката .. иллл а веждата му като удари с ръка в чина подскача 5 метра напред и един път щеше да ме фрасне хддд
ПРЯКОР: ГАЙТАН ВЕЖДАТА ~ РОШАВАТА ГАРГА
Значиии ...
1. По НЕМСКИ
Тая направо кат я хвана ще я заровя някъде,много ме дразни заяжда се с нас и после ний сме виновни и .. което е най-гадното почти целия клас имат двойки,не знайно от къде и един ден я питам и тя ми вика,че съм си я била изкарала .. как като дори не ма е изпитвала миналата година и направих скандал и ме беше хванала на мушка и ме беше оставила на изпит по БГ (тя е и по Бг и по Немски) но слава богу тази година имаме друга по български
ПРЯКОР: БУЛДОГ ~ НЕМСКАТА ОВЧАРКА
2. ФИЗИКА
Тази пък е направо покъртителна картинка. Някаква 69 годишна руса рошава бабка, която постоянно вони на ДЖИБРИ има косми по кракта който се виждат от един км. Един път с една фр се избъзикахме,като и предложихме козметични процедура и щяхме за коледа да и зимаме самобръсначка .. има ощееееее ама ме мързи да пиша ..
ПРЯКОР: ДЖИБРИТО ~ РОШАВАТА КОСМАТА БАБКА ХДДД
3. ХИМИЯ
Заместник директорката Отвратителна е просто .. целия клас е с 2-ки ;х
ПРЯКОР: НЯМА ,ЗА СЕГА ХДДД
4. "ИСТОРИЯ"
По история вече не,защото имаме нова госпожа тъй като оня другия напусна (заради нас) естествено хддд Та оня имаше една огромна единична вежда,някфа мега рошавата коса и всичките му косми се виждат от ризата на краката .. иллл а веждата му като удари с ръка в чина подскача 5 метра напред и един път щеше да ме фрасне хддд
ПРЯКОР: ГАЙТАН ВЕЖДАТА ~ РОШАВАТА ГАРГА
Кристин Рейнс- Брой мнения : 25784
Similar topics
» Кой е любимият ви учител?
» Клуб: Нов учител.
» Кой учител мразите най-много? xD
» Най-мразен учител/учителка.
» Аларик Салцман – най-готин учител в телевизията
» Клуб: Нов учител.
» Кой учител мразите най-много? xD
» Най-мразен учител/учителка.
» Аларик Салцман – най-готин учител в телевизията
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс