welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 37 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 37 Гости :: 1 BotНула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Отсъствия.
+43
Kelsea.
Katelyn James
Ianthe-
Queеn Infеcted.
Lydia Wickham.
Алекс Клоуд
Mia Alexander
Cadis Etrama Di Raizel
Moira O`Hara
Амелия Понд
Pandora.
Tayllor Le'roux.
Алисън Вокил
Amelia Shepherd. ♠
Eva Bellerose.
Katherine Pierce
Eric Northman.
Александър Белов
Ейвъри Еванджелин
Alena Le'roux.
Winter.
Алиса
Caroline.∞
Eleanor.
Кристин Рейнс
Caroline Forbes ♥
Elena Gilbert.
Chanel
Зевс
Anders.
Саманта Блек
Уилям Джърнингън
Alice Conrad
Chaos.
Charlotte Petrova.
Thea O'Konoel.
Дийн Уинчестър
hayley marshall. ◆
Джейк Стоун
Жасмин Морисън
Амбър Лорънс
Destiny Miller
Изaбелa
47 posters
Страница 1 от 4
Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Отсъствия.
Тук е мястото да съобщите, ако няма да имате възможност да влизате във форума повече от месец, за да можем да запазим външния ви вид в списъка със заети външни видове, а и за да бъдат усведомени потребителите от форума, с който имате някаква обща история и т.н., че няма да влизате.
Темата е предложена от Саманта Блек ^^.
Темата е предложена от Саманта Блек ^^.
Re: Отсъствия.
До края на лятото няма да съм много редовна, след това съм си тук
Жасмин Морисън- Брой мнения : 16
От 14.07.2012 до 31.08.2012 съм извън София без компютър, но може да идвам за по една седмица
Джейк Стоун- Брой мнения : 1216
Рожден Ден : 28.09.1395
Вероятно цяла седмица няма да ме има тъй като ще си продължавам летния стаж.
hayley marshall. ◆- Брой мнения : 593
Ще отсъствма от 27 юли до 11 август.Ще си идвам няколко пъти и тогава ще се старая да влизам..
Ще отсъствам от 1 август до 11 август.Ще си идвам няколко пъти и тогава ще се старая да влизам.. Ще липсвате!
Така.. аз ще отсъствам през целия август и вероятно от време на време,ако успея ще мога да влизам.
Charlotte Petrova.- Брой мнения : 3277
От някъде тия дни до 06-07.09 ще отсъствам сигурно. (:
Последната промяна е направена от Персефона Долкинс на Сря Авг 01, 2012 1:16 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Chaos.- Брой мнения : 12366
от 11 август до 18 сигурно няма да ме има ;рр
Alice Conrad- Брой мнения : 10154
Рожден Ден : 21.03.1998
е5ьтиужоъхбйнПерсефона Долкинс написа:От 01.08 до 06-07.09 ще отсъствам сигурно. (:
Обичам(е) те.
<3333333333333
/ш ми липсваш ю бич./
Оooooт днес, до 13 Август вероятно няма да ме има =.= ако влизам, ще е най-много за идк 5 минутки рофл
После от 13ти, до към 23ти ще влизам, ама доста по-рядко =.=
мда.
После от 13ти, до към 23ти ще влизам, ама доста по-рядко =.=
мда.
Саманта Блек- Брой мнения : 4092
Мен и Бугя няма да ни има от 4-ти до 11-ти, а Шоша от 4-ти, най-късно до 8-ми. Затова ако имате някакви въпроси, проблеми и молби се обръщайте към Лид и Гери - Jennifer ♥ и Ейвъри Еванджелин. Поверяваме им форумчето и те ще се грижат за всичко, докато ни няма.
Няма да отсъствам, направо изчезвам 4ever, не, че на някой му пука, ха-ха-ха.
НЕВЕРОЯТНО! НЕ ми беше много приятно. Вие си се имате 10-15 човека и сякаш само вие си цъкате в този форум без да забелязвате ПРОСТОСМЪРТНИТЕ индивиди около вас. А смятах, че това няма да е като hogwarts форума... - 10 човека (ръководството и 5-6 ученика) си обръщат внимание и това е. Кхъм, не вярвах, че някога ще тръгна да пиша така, но просто виждам, че няма смисъл. По цял ден пиша РП-та и това е. В реалния живот нищо по-различно. Бау на всички.
НЕВЕРОЯТНО! НЕ ми беше много приятно. Вие си се имате 10-15 човека и сякаш само вие си цъкате в този форум без да забелязвате ПРОСТОСМЪРТНИТЕ индивиди около вас. А смятах, че това няма да е като hogwarts форума... - 10 човека (ръководството и 5-6 ученика) си обръщат внимание и това е. Кхъм, не вярвах, че някога ще тръгна да пиша така, но просто виждам, че няма смисъл. По цял ден пиша РП-та и това е. В реалния живот нищо по-различно. Бау на всички.
Anders.- Брой мнения : 236
Рожден Ден : 04.08.1994
Няма да съм в града и сиг няма да влизам във форума до 21 Август.
Зевс- Брой мнения : 110
Ще отсъствам до 20 Август,поради сериозни здравословни причини.Розилот,Себастиян и Деймън са мои герои,за това и те ще отсъстват.
Chanel- Брой мнения : 5324
Рожден Ден : 31.08.1994
За жалост се оказа,че ще отсъствам до края на месеца-до към 29-30 Август.
Chanel- Брой мнения : 5324
Рожден Ден : 31.08.1994
Този мой герой и Ecaterina Romanova ще отсъстват около една-две седмици до 17 понеже няма да съм си в къщи и лаптопа няма да е с мен.
Последната промяна е направена от Elena Gilbert. на Нед Сеп 09, 2012 8:19 am; мнението е било променяно общо 1 път
Elena Gilbert.- Брой мнения : 1783
Рожден Ден : 06.08.1996
Добре, значи .. Керълайнчетоо и Фей Съмърс ще отсъстват , ще ходят на морее... ^^ сигурно от 4 септември, дооо.. 13,14... не знам точно.. но ще отсъстват...
Caroline Forbes ♥- Брой мнения : 316
Рожден Ден : 18.05.1994
Няма да ме има през периода от днес 05.09 до 12.09, тъй като отивам на моренце ..
Кристин Рейнс- Брой мнения : 25784
почвам седми клас и няма да влизам във форума толкова често.
Джейк Стоун- Брой мнения : 1216
Рожден Ден : 28.09.1395
Джейк Стоун написа:почвам седми клас и няма да влизам във форума толкова често.
същото ;с
Eleanor.- Брой мнения : 1432
Рожден Ден : 27.09.1999
И аз ще съм така. Ще влизам но няма да съм толкова активна. Сега ново училище и имаме купища неща за правене. ;хх
Caroline.∞- Брой мнения : 753
Рожден Ден : 06.07.1994
Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Страница 1 от 4
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс