welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 63 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 63 Гости :: 1 BotНула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Пол Уесли за Стефан в новия сезон
Страница 1 от 1
Пол Уесли за Стефан в новия сезон
Как ще се променят отношенията между Деймън и Стефан?
От моя гледна точка, аз съм с разбито сърце от моят брат, защото колкото и социопат и вярващ да е, все пак го обичам и той знае това. Мисля че на този етап Стефан – не е съпричастен или го е грижа. Той е „Знаеш ли какво, няма да се занимавам с този.“
Какви мислиш, че са мотивациите на Стефан във втори сезон?
Елена, Елена, Елена … той я обича. Също така, се примирява със себе си – един вид от трансформацията. Втори сезон ще има доста приемане за Стефан, като „това съм аз“. Той ще прави други неща. Ще бъде весел. Мисля, че ще бъде хубаво.
Какви са чувствата му към Катрин?
Смесени. Мисли си, че е бил влюбен в нея в един момент и тя е отговорна за неговата безсмъртност. Трудно е. Той гледа на нея с отвращение, но в същото време и с малко интерес.
Ще бъде ли някога проблем смъртността на Елена?
Не мисля, че той се е примирил с това един ден тя да умре.
Как ще определиш новият сезон?
Наистина имам само първите два епизода. Току-що заснехме първият и ще започнем втория, така че не зная точно какво ще се случи. Но мисля, доста от поддържащите герои ще станат много значими. Очевидно, Катрин е голяма част от втори сезон. А мисля, че между Деймън и Стефан има малко напред-назад, обръщане на ролите. Мисля, че малко от това е необходимо.
Ще видим ли Стефан да преминава към тъмната страна отново?
Бих си го представил.
Източник
Similar topics
» Интервю с Пол Уесли за реакцията на Стефан, щом разбира, че Деймън е целунал Елена!
» Пол Уесли – докъде е стигнал Стефан?
» Пол Уесли разкрива похотливата страна на Стефан
» Пол Уесли:“Искам Стефан да си намери най-добър приятел“!
» Кат иска Бони да развие връзката си с определен човек в новия сезон.
» Пол Уесли – докъде е стигнал Стефан?
» Пол Уесли разкрива похотливата страна на Стефан
» Пол Уесли:“Искам Стефан да си намери най-добър приятел“!
» Кат иска Бони да развие връзката си с определен човек в новия сезон.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс