The Vampire Diaries RPG Forum
Добре дошъл в най-добрия РПГ форум посветен на сериала "Дневниците на вампира". Любов, мистерии, убийства и кръв - потопи се в един истински вълшебен свят, изпълнен с опасности. Очакваме те.

Join the forum, it's quick and easy

Добре дошъл в най-добрия РПГ форум посветен на сериала "Дневниците на вампира". Любов, мистерии, убийства и кръв - потопи се в един истински вълшебен свят, изпълнен с опасности. Очакваме те.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Другарче за РП
boy talk that talk to me all night... - Page 5 EmptyСъб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс

» Hot or not ( за предишния )
boy talk that talk to me all night... - Page 5 EmptyПет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс

» Потребител vs Потребител
boy talk that talk to me all night... - Page 5 EmptyПет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс

» Опиши предишния с първата буква от ника му.

» Какво ви събуди тази сутрин?
boy talk that talk to me all night... - Page 5 EmptyПет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс

» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
boy talk that talk to me all night... - Page 5 EmptyПет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс

» Кой се казва така?

» Какво има на бюрото до компютъра ви?
boy talk that talk to me all night... - Page 5 EmptyПет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс

» Да броим до 9000.
boy talk that talk to me all night... - Page 5 EmptyПет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс

BG TOP
BGtop
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 27 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 27 Гости :: 2 Bots

Нула

Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm

boy talk that talk to me all night...

+32
Jennifer ♥
Meredith Rose.
Jonathan Chang.
Дийн Уинчестър
Lydia Wickham.
Данелия ♥
Кристин Рейнс
Destiny Miller
Алекс Клоуд
Афродита Смит
Саманта Блек
Naomi Dupre
Катрин Пиърс
Ани.
Ally Fray Reed.
Фейт Уинчестър
Chuck
Дара Фей
Емили Роузууд
Джени Уотсън
Alice Conrad
Изaбелa
Queеn Infеcted.
Никол Уейв
Анита Фреър
Alena Le'roux.
Сара Крес
-hayley;
Моника Гонзалес
Наталия Нортман
Nadia Petrova
Adriana White
36 posters

Страница 5 от 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

boy talk that talk to me all night... - Page 5 Empty boy talk that talk to me all night...

Писане by Adriana White Пон Сеп 06, 2010 8:45 am

First topic message reminder :

Нина Добрев

boy talk that talk to me all night... - Page 5 Ninadovrevmine

Последната промяна е направена от Adriana White на Нед Юли 29, 2012 9:35 am; мнението е било променяно общо 5 пъти
Adriana White
Adriana White

Брой мнения : 614

Върнете се в началото Go down

boy talk that talk to me all night... - Page 5 Empty Re: boy talk that talk to me all night...

Писане by Катрин Пиърс Вто Юли 26, 2011 5:45 pm

Топло топло ;д

boy talk that talk to me all night... - Page 5 7p3s6a

"I touch your skin and my entire body ignites." - /Stefan to Katherine in the past/

Последната промяна е направена от Катрин Пиърс на Сря Юли 27, 2011 4:44 am; мнението е било променяно общо 1 път
Катрин Пиърс
Катрин Пиърс

Брой мнения : 821

boy talk that talk to me all night... - Page 5 Empty Re: boy talk that talk to me all night...

Писане by Naomi Dupre Вто Юли 26, 2011 5:55 pm

алллллллллллллллллллл уникални сааааа ... особено на Скинс и това на Нина lowe lowe lowe

ако не е за никой може ли да го взема (на Нина) Smile Sara smilie
Naomi Dupre
Naomi Dupre

Брой мнения : 6361

Писане by Катрин Пиърс Сря Юли 27, 2011 3:41 am

Наоми написа:алллллллллллллллллллл уникални сааааа ... особено на Скинс и това на Нина lowe lowe lowe

мерсии lowe
ами по принцип е за мен Very Happy ако искаш ще ти направя ново?
Катрин Пиърс
Катрин Пиърс

Писане by Naomi Dupre Сря Юли 27, 2011 3:42 am

Катрин Пиърс написа:
Наоми написа:алллллллллллллллллллл уникални сааааа ... особено на Скинс и това на Нина lowe lowe lowe

мерсии lowe
алл съжалявам ... искаммм Sara smilie
Naomi Dupre
Naomi Dupre

Писане by Катрин Пиърс Сря Юли 27, 2011 3:45 am

Наоми написа:
Катрин Пиърс написа:

мерсии lowe
алл съжалявам ... искаммм Sara smilie

окей^^
Катрин Пиърс
Катрин Пиърс

Писане by Катрин Пиърс Сря Юли 27, 2011 6:35 am

Ти каза Нина и Иън и аз се поооотвлякох ;д

boy talk that talk to me all night... - Page 5 I3j5io

Последната промяна е направена от Катрин Пиърс на Сря Юли 27, 2011 6:47 am; мнението е било променяно общо 1 път
Катрин Пиърс
Катрин Пиърс

Писане by Naomi Dupre Сря Юли 27, 2011 6:40 am

МЕРСИИИИИИИИИИИ уникалноооо еееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее lowe lowe lowe lowe
ааа ако не те затрудня може ли и един на Алекс Петифър ? Sara smilie Sara smilie Sara smilie
Smile
Naomi Dupre
Naomi Dupre

Писане by Катрин Пиърс Сря Юли 27, 2011 6:48 am

Наоми написа:МЕРСИИИИИИИИИИИ уникалноооо еееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее lowe lowe lowe lowe
ааа ако не те затрудня може ли и един на Алекс Петифър ? Sara smilie Sara smilie Sara smilie
Smile

радвам се,че ти харесва^^
може,но ще ти го направя довечера Smile
Катрин Пиърс
Катрин Пиърс

Писане by Саманта Блек Сря Юли 27, 2011 7:35 am

Няхнях, жестоки са всичките! Може ли едно комплектче на Кандис Акола Smile На подписа да пише Samantha Black lowe
Саманта Блек
Саманта Блек

Брой мнения : 4092

Писане by Катрин Пиърс Сря Юли 27, 2011 7:40 am

Саманта Блек написа:Няхнях, жестоки са всичките! Може ли едно комплектче на Кандис Акола Smile На подписа да пише Samantha Black lowe

мерси (: може естествено
Катрин Пиърс
Катрин Пиърс

Писане by Катрин Пиърс Сря Юли 27, 2011 3:39 pm

Катрин Пиърс написа:
Наоми написа:МЕРСИИИИИИИИИИИ уникалноооо еееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее lowe lowe lowe lowe
Smile

радвам се,че ти харесва^^
може,но ще ти го направя довечера Smile

готово..надявам се да ти хареса^^

boy talk that talk to me all night... - Page 5 Qzeq6g
Катрин Пиърс
Катрин Пиърс

Писане by Naomi Dupre Сря Юли 27, 2011 4:29 pm

уникален ееееееееееееееееееееееееееееееееее !!!!!!!! Обичам гооо
Мерсиииииииииииииииииииииии
ии lowe lowe lowe lowe
Naomi Dupre
Naomi Dupre

Писане by Катрин Пиърс Сря Юли 27, 2011 4:55 pm

:[Krisi&Eli&Des радвам се,че ти харесва
Катрин Пиърс
Катрин Пиърс

Писане by Катрин Пиърс Сря Юли 27, 2011 4:56 pm

Саманта Блек написа:Няхнях, жестоки са всичките! Може ли едно комплектче на Кандис Акола Smile На подписа да пише Samantha Black lowe

boy talk that talk to me all night... - Page 5 Hndosm

boy talk that talk to me all night... - Page 5 S5avq8

надявам се да ти харесат^^
Катрин Пиърс
Катрин Пиърс

Писане by Саманта Блек Чет Юли 28, 2011 3:14 am

АУУУ , КАТТТТТ, ПРЕКРАСНО Е, БЛАГОДАРЯЯЯ lowe
Саманта Блек
Саманта Блек

Брой мнения : 4092

Писане by Катрин Пиърс Чет Юли 28, 2011 6:40 am

Нови бозички Very Happy

boy talk that talk to me all night... - Page 5 Ruonjk

boy talk that talk to me all night... - Page 5 T6zxs6

boy talk that talk to me all night... - Page 5 9xb8bd

boy talk that talk to me all night... - Page 5 Lhhohc
Катрин Пиърс
Катрин Пиърс

Писане by Афродита Смит Чет Юли 28, 2011 6:48 am

Хей Кат много са якии!! Smile Може ли да ми направиш и на мен?Лика е Doutzen Kroes.Предварително ти благодаря lowe
Афродита Смит
Афродита Смит

Брой мнения : 161

Писане by Катрин Пиърс Чет Юли 28, 2011 6:59 am

Афродита Смит написа:Хей Кат много са якии!! Smile Може ли да ми направиш и на мен?Лика е Doutzen Kroes.Предварително ти благодаря lowe

Мерси^^ /да ще ти направя разбира се Smile предполагам,че де довечера ще е готово/
Катрин Пиърс
Катрин Пиърс

Писане by Алекс Клоуд Чет Юли 28, 2011 7:04 am

Ще може ли и на мен да ми направиш? Razz Аз искам само подпис без аватар Smile Ликът е Cam Gigandet Smile
Алекс Клоуд
Алекс Клоуд

Брой мнения : 6863

Писане by Афродита Смит Чет Юли 28, 2011 7:20 am

Катрин Пиърс написа:
Афродита Смит написа:Хей Кат много са якии!! Smile Може ли да ми направиш и на мен?Лика е Doutzen Kroes.Предварително ти благодаря lowe

Мерси^^ /да ще ти направя разбира се Smile предполагам,че де довечера ще е готово/

Много ти благодаря..Отново Razz lowe lowe lowe
Афродита Смит
Афродита Смит

Писане by Катрин Пиърс Съб Юли 30, 2011 3:39 pm

За Афродита/направих ти го в 2 варианта/:

boy talk that talk to me all night... - Page 5 Znk7mc

boy talk that talk to me all night... - Page 5 Rhzfot

пп.дано не се сърдиш,че добавих една снимка и съжалявам за закъснението,но имах други поръчки от други форуми :X
Катрин Пиърс
Катрин Пиърс

Писане by Афродита Смит Съб Юли 30, 2011 3:46 pm

А не няма проблем! Smile Благодаря ти много прекрасен е! lowe
Афродита Смит
Афродита Смит

Писане by Катрин Пиърс Нед Юли 31, 2011 5:40 am

Алекс Клоуд написа:Ще може ли и на мен да ми направиш? Razz Аз искам само подпис без аватар Smile Ликът е Cam Gigandet Smile

Ще ти направя Smile ....ноо ми дай 4-5 снимки с високо качество
Катрин Пиърс
Катрин Пиърс

Писане by Катрин Пиърс Нед Юли 31, 2011 8:22 am

New:

boy talk that talk to me all night... - Page 5 Y0wocy
Катрин Пиърс
Катрин Пиърс

Писане by ???? Нед Юли 31, 2011 8:24 am

Може ли да ми направиш подписче ликът ми е на Дакота Фанинг

????
Гост

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 5 от 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите