welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 30 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 30 Гости :: 1 BotНула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Страдали ли сте, от любов?
3 posters
Страница 1 от 1
Страдали ли сте, от любов?
Страдали ли сте от любов? Депресирали ли сте се? Стигали ли сте до там, че е имало поне капка желание у вас, за самонараняване? Мислите ли, че си струва да страдаш за такова нещо?
Амелия Понд- Брой мнения : 5401
Рожден Ден : 04.10.1996
Re: Страдали ли сте, от любов?
Кой не е страдал от любов? На мен ми се е случвало за сега само два пъти. /Дай Боже да няма повече/. Ужасно е чувството и не искам да го изпитвам отново. Чак до депресия не съм стигала, но съм била на ръба. Добре, че имах приятели, които да ме "издърпат" обратно на твърда земя.
Освен, че е имало в мен желание за самонараняване.. съм го и правила. Най-глупавата грешка в живота ми и повече никога няма да я повторя. За нищо на света не си струва да се самонараняваш. Жалко, че го осъзнах когато вече беше късно.
Освен, че е имало в мен желание за самонараняване.. съм го и правила. Най-глупавата грешка в живота ми и повече никога няма да я повторя. За нищо на света не си струва да се самонараняваш. Жалко, че го осъзнах когато вече беше късно.
Напълно съгласна съм с теб.Дийн Уинчестър написа:Кой не е страдал от любов? На мен ми се е случвало за сега само два пъти. /Дай Боже да няма повече/. Ужасно е чувството и не искам да го изпитвам отново. Чак до депресия не съм стигала, но съм била на ръба. Добре, че имах приятели, които да ме "издърпат" обратно на твърда земя.
Страдала съм от любов, само един път, всъщност може би трябва да кажа, че е един и продължителен път. Вече от около 2 години не мога да се отърся от болката, която се е превърнала в мой нахален спътник в живота.
До самонараняване съм стигала. Няколко пъти. Сега вече разбирам каква грешка е било. Не си струва да го правиш, заради един човек, каквото и да изпитваш към него, защото на света има още милиарди други хора.
Не пожелавам на никой да страда, макар че е неизбежно. Просто това е едно от най-гадните неща.
Амелия Понд- Брой мнения : 5401
Рожден Ден : 04.10.1996
Естествено, вероятно няма човек на света, който да не е изпитвал горчивина в сърцето си. Но всяко зло за добро. Когато разберете това, най-важното е да знаете, че щом някой ви е оставил или отрязал, значи не ви заслужава. Аз лично никога не се депресирам от такива неща ( страдам, но не се депресирам ) та камо ли да тръгна да се самонаранявам ХД /не взимам пример от Саманта роооофл/ Да се самонараняваш за любовта е най-голямата глупост, която човек може да направи. Изобщо самонараняването е особено незряла и необмислена постъпка. Ако някой близък умре, не е нужно да умираш за да идеш при него - живей за него! Ако някой те нарани, опитай се да излекуваш раната, а не да създадеш нова!
Саманта Блек- Брой мнения : 4092
Аз пък досега не съм страдала за такова нещо ХД Е, то още ми е раничко така или иначе. Не искам да си тровя живота с глупости.
Гост- Гост
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс