welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 37 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 37 Гости :: 2 BotsНула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Адът идва в Мистик Фолс.
+7
Изaбелa
Сорша Хейл
Queеn Infеcted.
Ая.
Tayllor Le'roux.
Destiny Miller
Клюкарче
11 posters
The Vampire Diaries RPG Forum :: Необичайните посетители в Мистик Фолс :: Лъжците на форума :: Клюкарчето
Страница 1 от 1
Адът идва в Мистик Фолс.
Е, време беше, да си открием едно подобаващо местенце, където жителите на градчето да се разкайват за своя разврат и... нека не изброявам всички останали грехове.
И мисля да започна с клюките точно така, както Сорша смени Джош с Нейтън – с финес и размах. Вече си мечтаем да гледаме Айфеловата кула от някоя тераска в прегръдките на Нейтън, а допреди няколко дни проваляхме сватби заради Джош. Вземи си подреди приоритетите, Соршитке.
Като заговорихме за приоритети, докато някои от вас ще се лигавят в Париж, други вече започнаха да осъществяват ритуали, планувани от хилядолетие-две насам. Искрено съчувствам на опитните зайчета на Клаус, но погледнете го от добрата страна – поне сега ще имате Луцифер, който да ви приюти в уютния, топличък пъкъл, където Персефона тепърва се разполага. А колкото до Клаус, чиято самотна душица се нуждае от другарче, не ти ли стига ЛуЛу, на която се нахвърли, както Изабела - на обувки на Александър Маккуин?
Но защо ли трябва да намесвам вкусът и стилът тук, след като очевидно вие го нямате? Ако го имахте то тогава госпожица Анорексия нямаше да откаже на голия Тони Стонем малко цуни-гуни под предлог, че вече си пада по момичета. Скъпа ти си обратна, откакто Иви те ощастливи в някакъв кенеф, така че не се оправдавай с това и отивай да зарадваш горкото момче, преди да се откаже от теб и да те остави да си приказваш с бухалите ти. А колкото неговата загуба на паметта, едно пиленце ми подшушна, че момиченце с инициалите Е.Е. ще има вина за това. Е, важното е, че вече офицалнят му статус е свободен, а за жителите в Мистик Фолс, това означава, че е потенциално заплашен да бъде оглозган от всяко едно момиче на всяко едно място, така че Тони... пази се, защото дори и добрите момичета рано или късно си показват истинския нрав.
Като пленително русото и невинно ангелче Скарлет, което се озова в затвора. Скъпа, ти не трябва ли да имаш вечерен час все още?
Отърване от някои хора няма. Дезмънд най-добре знае какво имам предвид, нали бивше мое злодейче? Само аз ли долавям ирония в това, че точно Лусия забремени приятелката ти? Поне ти си гледай женичката, защото както виждам г-н Хъмфри не мярка наоколо, за да кротне своята.
Изабелке, честито. Не се съмнявам, че ще изглеждаш също толкова добре като надебелееш и се разплуеш, а краката ти се подуят и не можеш даже да ходиш. Ако е момченце и има очите на баща си, си го заплювам. И гледай да се грижиш по-добре за него, отколкото за предишното ти дете, което имаше късмета да избяга от теб.
И като за финал връчвам титлата „гадже на месеца” на Алекс Клоуд, който просто стоя е наблюдава как убиват горката Дестъни и я превръщат във вампир, благодарение на г-ца Леро. Моите аплодисменти за гениалния `и план и изпълнение!
You Know You Love Me,
xoxo Gossip Girl.
И мисля да започна с клюките точно така, както Сорша смени Джош с Нейтън – с финес и размах. Вече си мечтаем да гледаме Айфеловата кула от някоя тераска в прегръдките на Нейтън, а допреди няколко дни проваляхме сватби заради Джош. Вземи си подреди приоритетите, Соршитке.
Като заговорихме за приоритети, докато някои от вас ще се лигавят в Париж, други вече започнаха да осъществяват ритуали, планувани от хилядолетие-две насам. Искрено съчувствам на опитните зайчета на Клаус, но погледнете го от добрата страна – поне сега ще имате Луцифер, който да ви приюти в уютния, топличък пъкъл, където Персефона тепърва се разполага. А колкото до Клаус, чиято самотна душица се нуждае от другарче, не ти ли стига ЛуЛу, на която се нахвърли, както Изабела - на обувки на Александър Маккуин?
Но защо ли трябва да намесвам вкусът и стилът тук, след като очевидно вие го нямате? Ако го имахте то тогава госпожица Анорексия нямаше да откаже на голия Тони Стонем малко цуни-гуни под предлог, че вече си пада по момичета. Скъпа ти си обратна, откакто Иви те ощастливи в някакъв кенеф, така че не се оправдавай с това и отивай да зарадваш горкото момче, преди да се откаже от теб и да те остави да си приказваш с бухалите ти. А колкото неговата загуба на паметта, едно пиленце ми подшушна, че момиченце с инициалите Е.Е. ще има вина за това. Е, важното е, че вече офицалнят му статус е свободен, а за жителите в Мистик Фолс, това означава, че е потенциално заплашен да бъде оглозган от всяко едно момиче на всяко едно място, така че Тони... пази се, защото дори и добрите момичета рано или късно си показват истинския нрав.
Като пленително русото и невинно ангелче Скарлет, което се озова в затвора. Скъпа, ти не трябва ли да имаш вечерен час все още?
Отърване от някои хора няма. Дезмънд най-добре знае какво имам предвид, нали бивше мое злодейче? Само аз ли долавям ирония в това, че точно Лусия забремени приятелката ти? Поне ти си гледай женичката, защото както виждам г-н Хъмфри не мярка наоколо, за да кротне своята.
Изабелке, честито. Не се съмнявам, че ще изглеждаш също толкова добре като надебелееш и се разплуеш, а краката ти се подуят и не можеш даже да ходиш. Ако е момченце и има очите на баща си, си го заплювам. И гледай да се грижиш по-добре за него, отколкото за предишното ти дете, което имаше късмета да избяга от теб.
И като за финал връчвам титлата „гадже на месеца” на Алекс Клоуд, който просто стоя е наблюдава как убиват горката Дестъни и я превръщат във вампир, благодарение на г-ца Леро. Моите аплодисменти за гениалния `и план и изпълнение!
You Know You Love Me,
xoxo Gossip Girl.
Клюкарче- Брой мнения : 502
Re: Адът идва в Мистик Фолс.
Милият ми нищо не можеше да направи. Лошата Леро му въздейства.
Последната промяна е направена от Destiny Miller на Чет Ное 24, 2011 8:39 am; мнението е било променяно общо 1 път
Ммм, честито на спечелилия. И вие се съмнявате в мен!
Е Дес, не с лошо !
Е Дес, не с лошо !
Tayllor Le'roux.- original
- Брой мнения : 14018
Госпожица Анорексия ? Демидж. ХД + това има ли нещо лошо да си говориш с бухали? О_________________О
Ая.- Брой мнения : 8859
Рожден Ден : 01.04.1994
Тотално получих раздвоние на личността. хд Точно, когато си помислих, че всички забравиха Лусия, Клюкарката пак я лепна. А ЛуЛу тя милата не знае даже кой е Хъмфри хд
Виждаш ли какво ти казаха Айче, виждаш ли? Слушай Клюкарчето!
Tony Stonem.- Брой мнения : 827
Ама не мооооожееее. ХДTony Stonem. написа:Виждаш ли какво ти казаха Айче, виждаш ли? Слушай Клюкарчето!
Може, може...Ая. написа:Ама не мооооожееее. ХДTony Stonem. написа:Виждаш ли какво ти казаха Айче, виждаш ли? Слушай Клюкарчето!
Дам.. Ама не. ХДTony Stonem. написа:Може, може...Ая. написа:Ама не мооооожееее. ХДTony Stonem. написа:Виждаш ли какво ти казаха Айче, виждаш ли? Слушай Клюкарчето!
Скарлет за мен и два реда никой не пише, стига си се жалвала.
Клюкарче- Брой мнения : 502
Клюкарче написа:Скарлет за мен и два реда никой не пише, стига си се жалвала.
Аз не се жалвам.. аз се радвам
Scarlette Reed.- Брой мнения : 1722
Ая. написа:Дам.. Ама не. ХДTony Stonem. написа:Може, може...Ая. написа:Ама не мооооожееее. ХДTony Stonem. написа:Виждаш ли какво ти казаха Айче, виждаш ли? Слушай Клюкарчето!
Е, не съм съгласен.
Все Лусия милата ти е виновна на теб!Изабела написа:Ще ставам дебелаааа
Симоноо за кво ма забремени мааа??? хддддд
Я си гледай мижавия мъж по-добре
Това въобще не беше злобно
Аз ли съм единствения на окйто му липсва страта клюкарка? Като,че ли тя по-добре престваяше местни клюки!
Яков Волчек- vampire
- Брой мнения : 902
Яков Волчек написа:Аз ли съм единствения на окйто му липсва страта клюкарка? Като,че ли тя по-добре престваяше местни клюки!
Не си само ти.
Destiny Miller написа:Яков Волчек написа:Аз ли съм единствения на окйто му липсва страта клюкарка? Като,че ли тя по-добре престваяше местни клюки!
Не си само ти.
Нали от предишната се оплаквахме О.О
иначе. „ Госпожице Анорексия “ рооофл
Саманта Блек- Брой мнения : 4092
Similar topics
» Мис Мистик Фолс 2011 г.
» МАСОВО РП: МИС МИСТИК ФОЛС
» Погребение в Мистик Фолс
» Парти по случай Мис Мистик Фолс
» Новите вампири в Мистик Фолс
» МАСОВО РП: МИС МИСТИК ФОЛС
» Погребение в Мистик Фолс
» Парти по случай Мис Мистик Фолс
» Новите вампири в Мистик Фолс
The Vampire Diaries RPG Forum :: Необичайните посетители в Мистик Фолс :: Лъжците на форума :: Клюкарчето
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс