welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 60 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 60 Гости :: 2 BotsНула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Опитите на жалкият писател. (Амелия Понд)
5 posters
Страница 1 от 1
Опитите на жалкият писател. (Амелия Понд)
Вдъхнових се от поставената задача, в академията. Не го харесвам, но се разплаках накрая, за това го споделям.
Страхувам се. Страхувам се от това, което съм. Страхувам се от самата себе си. Мисъл, минава през мен като светкавица. Озъртам се. Поглеждам във всяка посока. Напред, назад, от двете си страни. Не виждам нищо. Нито мрак, нито светлина. Не мога да го обясня. Не мога да го възприема. Викам, но никой не ме чува, дори аз самата. Какво става? Празнотата ли попива, всеки мой стон, всеки мой вик? Къде съм? Празнина. По-добре мрака, от колкото това. Ръката ми, слаба, изнемощяла се опитва да докосне нещо, но без успех. Нищо. Ставам, оглеждам се, отново. Отново същото. По дяволите. Сълзи, сякаш се стичат по лицето ми. В опит да ги изтрия, не усещам нищо. Нито сълза, нито собствената си плът. Къде съм? Сънувам ли? Затварям очите си, или поне така мисля и започвам да си припомням. Наистина ли го направих? Отново усещам сълза. Още една. И още една. Отново правя опит да изтрия лицето си. Без успех. Не усещам нищо, и страхът, който би трябвало да напира в мен, го няма. Не и както в началото. Не усещам нищо. Нищо. Отново се връщам към спомените, или поне това, което беше останало от тях. Аз ли съм това? Не, как можах. Отварям очите си, отново, за пореден път. Този път е различно, виждам светлина. Въобразвам ли си? Сълза се стича от окото ми. Не правя нищо. Започвам да тичам към светлината. Тичам, ли тичам. Стои на едно място, не помръдва. Свличам се на земята, започвам да плача, отново. Не усещам сълзите си, не усещам мъката, не усещам страха, не усещам нищо. Къде съм? Поглеждам към светлината, нея я няма. Илюзия? Но защо? Спомените ме връхлитат, като вятър. Минават през мен. Отново онази картина. Аз ли съм това? От къде намерих тази смелост? Защо? Какво си мислех? Страхувах ли се, страдах ли? Да. Светлината, желанието ми за живот.. Угасна.
Страхувам се. Страхувам се от това, което съм. Страхувам се от самата себе си. Мисъл, минава през мен като светкавица. Озъртам се. Поглеждам във всяка посока. Напред, назад, от двете си страни. Не виждам нищо. Нито мрак, нито светлина. Не мога да го обясня. Не мога да го възприема. Викам, но никой не ме чува, дори аз самата. Какво става? Празнотата ли попива, всеки мой стон, всеки мой вик? Къде съм? Празнина. По-добре мрака, от колкото това. Ръката ми, слаба, изнемощяла се опитва да докосне нещо, но без успех. Нищо. Ставам, оглеждам се, отново. Отново същото. По дяволите. Сълзи, сякаш се стичат по лицето ми. В опит да ги изтрия, не усещам нищо. Нито сълза, нито собствената си плът. Къде съм? Сънувам ли? Затварям очите си, или поне така мисля и започвам да си припомням. Наистина ли го направих? Отново усещам сълза. Още една. И още една. Отново правя опит да изтрия лицето си. Без успех. Не усещам нищо, и страхът, който би трябвало да напира в мен, го няма. Не и както в началото. Не усещам нищо. Нищо. Отново се връщам към спомените, или поне това, което беше останало от тях. Аз ли съм това? Не, как можах. Отварям очите си, отново, за пореден път. Този път е различно, виждам светлина. Въобразвам ли си? Сълза се стича от окото ми. Не правя нищо. Започвам да тичам към светлината. Тичам, ли тичам. Стои на едно място, не помръдва. Свличам се на земята, започвам да плача, отново. Не усещам сълзите си, не усещам мъката, не усещам страха, не усещам нищо. Къде съм? Поглеждам към светлината, нея я няма. Илюзия? Но защо? Спомените ме връхлитат, като вятър. Минават през мен. Отново онази картина. Аз ли съм това? От къде намерих тази смелост? Защо? Какво си мислех? Страхувах ли се, страдах ли? Да. Светлината, желанието ми за живот.. Угасна.
Последната промяна е направена от Амелия Понд на Съб Ное 05, 2011 4:01 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Амелия Понд- Брой мнения : 5401
Рожден Ден : 04.10.1996
Re: Опитите на жалкият писател. (Амелия Понд)
Невероятно е много чувствено и интересно
Lydia Wickham.- original
- Брой мнения : 6974
Ребека написа:Невероятно е много чувствено и интересно
Ния.- Брой мнения : 2510
Ния. написа:Ребека написа:Невероятно е много чувствено и интересно
Кристин Рейнс- Брой мнения : 25784
Similar topics
» Амелия Понд.
» Амелия.
» честит рождееееееен деен на най-голямата тралаланка Понд.
» Амелия и Мелиса
» Амелия Шепхърд
» Амелия.
» честит рождееееееен деен на най-голямата тралаланка Понд.
» Амелия и Мелиса
» Амелия Шепхърд
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс