The Vampire Diaries RPG Forum
Добре дошъл в най-добрия РПГ форум посветен на сериала "Дневниците на вампира". Любов, мистерии, убийства и кръв - потопи се в един истински вълшебен свят, изпълнен с опасности. Очакваме те.

Join the forum, it's quick and easy

Добре дошъл в най-добрия РПГ форум посветен на сериала "Дневниците на вампира". Любов, мистерии, убийства и кръв - потопи се в един истински вълшебен свят, изпълнен с опасности. Очакваме те.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Другарче за РП
*Boulevard Of Broken Dreams* - photoshop really hates me xD EmptyСъб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс

» Hot or not ( за предишния )
*Boulevard Of Broken Dreams* - photoshop really hates me xD EmptyПет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс

» Потребител vs Потребител
*Boulevard Of Broken Dreams* - photoshop really hates me xD EmptyПет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс

» Опиши предишния с първата буква от ника му.

» Какво ви събуди тази сутрин?
*Boulevard Of Broken Dreams* - photoshop really hates me xD EmptyПет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс

» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
*Boulevard Of Broken Dreams* - photoshop really hates me xD EmptyПет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс

» Кой се казва така?

» Какво има на бюрото до компютъра ви?
*Boulevard Of Broken Dreams* - photoshop really hates me xD EmptyПет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс

» Да броим до 9000.
*Boulevard Of Broken Dreams* - photoshop really hates me xD EmptyПет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс

BG TOP
BGtop
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 64 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 64 Гости :: 2 Bots

Нула

Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm

*Boulevard Of Broken Dreams* - photoshop really hates me xD

+16
Savannah.
Alice Conrad
Джейсън Драгомир
Акаша
Анди
Thea O'Konoel.
Blair Waldorf ♥
Kyle Brennan
Naomi Dupre
Фейт Уинчестър
Ейвъри Еванджелин
Destiny Hope.
Кристин Рейнс
Алекса Евънс
Destiny Miller
Lydia Wickham.
20 posters

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Go down

*Boulevard Of Broken Dreams* - photoshop really hates me xD Empty *Boulevard Of Broken Dreams* - photoshop really hates me xD

Писане by Lydia Wickham. Чет Окт 13, 2011 6:32 am

Това са част от моите наистина УЖАСНИ графики. Просто Фотошоп ме мрази Laughing Laughing Laughing

---------------
Обикновени:
Spoiler:

------------------------
Други:
Spoiler:

Lydia Wickham.
Lydia Wickham.
original
original

Брой мнения : 6974

Върнете се в началото Go down

*Boulevard Of Broken Dreams* - photoshop really hates me xD Empty Re: *Boulevard Of Broken Dreams* - photoshop really hates me xD

Писане by Destiny Miller Чет Окт 13, 2011 7:33 am

Аз пък ти ги харесвам! lowe Със сигурност не те мрази толкова, колкото мрази мен. хДД
Destiny Miller
Destiny Miller

Брой мнения : 2137
Рожден Ден : 08.02.1993

https://www.facebook.com/victoriajonascullen

*Boulevard Of Broken Dreams* - photoshop really hates me xD Empty Re: *Boulevard Of Broken Dreams* - photoshop really hates me xD

Писане by Алекса Евънс Чет Окт 13, 2011 7:45 am

lowe Супер са!
Алекса Евънс
Алекса Евънс

Брой мнения : 786

http://magic-world.forumkurd.net/forum

Писане by Кристин Рейнс Чет Окт 13, 2011 8:06 am

Много са хубавии Inloved Octopus Inloved Octopus Inloved Octopus
Кристин Рейнс
Кристин Рейнс

Брой мнения : 25784

Писане by Гост Чет Окт 13, 2011 8:43 am

AWWWWWW ТОВА;
*Boulevard Of Broken Dreams* - photoshop really hates me xD 3815916S

ГО БЕШЕ ПРАВИЛА ЗА МЕЕЕЕЕН <3

Гост
Гост

Писане by Destiny Hope. Чет Окт 13, 2011 11:58 am

Фотошопа те обичаа <33 Страхотни са! :Sara smile: lowe
Destiny Hope.
Destiny Hope.

Брой мнения : 401

Писане by Ейвъри Еванджелин Чет Окт 13, 2011 12:27 pm

Aуу имаш много красиви! Направо да не ги изброявам, че ще ти напиша всичките Very Happy lowe
Ейвъри Еванджелин
Ейвъри Еванджелин

Брой мнения : 6412

Писане by Фейт Уинчестър Чет Окт 13, 2011 12:48 pm

Не са ужасни те са ПРЕКРАСНИ Inloved Octopus Inloved OctopusInloved OctopusInloved OctopusInloved OctopusInloved OctopusInloved OctopusInloved OctopusInloved OctopusInloved OctopusInloved OctopusInloved OctopusБРАВООInloved OctopusInloved OctopusInloved OctopusInloved OctopusInloved OctopusInloved OctopusInloved OctopusInloved Octopus
Фейт Уинчестър
Фейт Уинчестър

Брой мнения : 1077

Писане by Lydia Wickham. Чет Окт 13, 2011 1:26 pm

Леда. написа:AWWWWWW ТОВА;
*Boulevard Of Broken Dreams* - photoshop really hates me xD 3815916S

ГО БЕШЕ ПРАВИЛА ЗА МЕЕЕЕЕН <3

SERIOSLY ?!? Не мога да повярвам, че ви харесват Laughing Laughing благодаря много за коментарите lowe Love9 lowe За теб винаги Вики Smile
Lydia Wickham.
Lydia Wickham.
original
original

Писане by Naomi Dupre Чет Окт 13, 2011 1:55 pm

УНИКАЛНИИИИ САААА ! Приемаш ли поръчки ? lowe lowe lowe Inloved Monkey Inloved Monkey Inloved Monkey
Naomi Dupre
Naomi Dupre

Брой мнения : 6361

Писане by Lydia Wickham. Чет Окт 13, 2011 1:58 pm

Naomi Dupre написа:УНИКАЛНИИИИ САААА ! Приемаш ли поръчки ? lowe lowe lowe Inloved Monkey Inloved Monkey Inloved Monkey

Да Smile Имаш ли предпочитания за снимките или аз да си ги избера? Very Happy
Lydia Wickham.
Lydia Wickham.
original
original

Писане by Naomi Dupre Чет Окт 13, 2011 1:59 pm

Ребека ♥️ написа:
Naomi Dupre написа:УНИКАЛНИИИИ САААА ! Приемаш ли поръчки ? lowe lowe lowe Inloved Monkey Inloved Monkey Inloved Monkey

Да Smile Имаш ли предпочитания за снимките или аз да си ги избера? Very Happy
Ами нямам ... дано само намериш снимки хДДД използвам за лик Jana Kramer Sara smilie
Naomi Dupre
Naomi Dupre

Писане by Кристин Рейнс Чет Окт 13, 2011 2:23 pm

Може ли и аз да си поръчам ? : Chouchou
Кристин Рейнс
Кристин Рейнс

Писане by Lydia Wickham. Пет Окт 14, 2011 2:45 am

Крис, твоето е готово, защото имам доста снимки на Челси Smile Стана по-цветно даже много по-вече, от колкото си го представях, но се надявам все пак да ти хареса

Spoiler:

Наоми сега започвам и твоето Smile
Lydia Wickham.
Lydia Wickham.
original
original

Писане by Kyle Brennan Пет Окт 14, 2011 3:35 am

Ако може и на мен един гиф подпис...Hayden Christensen ми е лика.

Като текст, искам : It doesn't hurt me....you wanna feel how I feel!
Kyle Brennan
Kyle Brennan

Брой мнения : 133

Писане by Lydia Wickham. Пет Окт 14, 2011 3:42 am

Поръчката на Наоми Smile Не съм доволна изобщо от себе си, но дано ти да го харесаш Smile

Spoiler:
Lydia Wickham.
Lydia Wickham.
original
original

Писане by Lydia Wickham. Пет Окт 14, 2011 3:43 am

Kyle Brennan написа:Ако може и на мен един гиф подпис...Hayden Christensen ми е лика.

Като текст, искам : It doesn't hurt me....you wanna feel how I feel!

Добре Smile След малко се заемам
Lydia Wickham.
Lydia Wickham.
original
original

Писане by Blair Waldorf ♥ Пет Окт 14, 2011 4:44 am

Може ли един подпис? Използвам Leighton Meester
Blair Waldorf ♥
Blair Waldorf ♥

Брой мнения : 2439

Писане by Naomi Dupre Пет Окт 14, 2011 6:48 am

Ребека ♥️ написа:Поръчката на Наоми Smile Не съм доволна изобщо от себе си, но дано ти да го харесаш Smile

Spoiler:

МЕРСИИИИИ .. МНОГО Е ХУБАВОООО <3 <3 <3 lowe lowe lowe lowe lowe lowe lowe lowe lowe lowe
Naomi Dupre
Naomi Dupre

Писане by Thea O'Konoel. Пет Окт 14, 2011 7:40 am

ейй много са хубавии!! ^^ може ли едно и на мен ? Smile използвам Cheryl Cole Razz
Thea O'Konoel.
Thea O'Konoel.

Брой мнения : 3681
Рожден Ден : 31.05.1996

http://thevampdiaries-rpg.bulgarianforum.net/

Писане by Кристин Рейнс Пет Окт 14, 2011 9:35 am

Ребека ♥️ написа:Крис, твоето е готово, защото имам доста снимки на Челси Smile Стана по-цветно даже много по-вече, от колкото си го представях, но се надявам все пак да ти хареса

Spoiler:

Наоми сега започвам и твоето Smile

Извинявай Crying or Very sad чак сега го видях Sad Shocked Много е хубавооо ! lowe lowe lowe lowe lowe lowe
Кристин Рейнс
Кристин Рейнс

Писане by Lydia Wickham. Пет Окт 14, 2011 5:01 pm

Поръчката на Кайл Smile Надявам се да ти хареса

Spoiler:
Lydia Wickham.
Lydia Wickham.
original
original

Писане by Анди Пет Окт 14, 2011 5:01 pm

Ще може ли подпис и за мен?
Анди
Анди

Брой мнения : 3185

Писане by Акаша Вто Окт 18, 2011 2:01 pm

Оооо, страхотни саааа <333
Направоо.. супер сааа lowe Дали ще може да си изпрося едно подписче (ликът ми е Меган Фокс) когато имаш време и желание Smile

И още веднъж, наистина са страхотни!! inlove
Акаша
Акаша

Брой мнения : 552

Писане by Джейсън Драгомир Вто Окт 18, 2011 2:46 pm

Може ли една графика и за мен + аватар,но да не е от графиката направен.
Джейсън Драгомир
Джейсън Драгомир

Брой мнения : 46

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите