welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 61 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 61 Гости :: 2 BotsНула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
One night is all
+12
Chaos.
Rachel
Sally Clermon
Сорша Хейл
Queеn Infеcted.
Дийн Уинчестър
Уилям О'Зера
Виктория Филипс
Alice Conrad
Scarlette Reed.
Ейвъри Еванджелин
Клюкарче
16 posters
The Vampire Diaries RPG Forum :: Необичайните посетители в Мистик Фолс :: Лъжците на форума :: Клюкарчето
Страница 1 от 1
One night is all
Ето ме и мен отново тук в града занимаващо се с вашите драми. Сигурно сте забелязали малкото ми отсъствие, но само за ваше успокоение искам да ви кажа, че бях в Италия и там разучих няколко много интересни неща за Лорена и Ема Блу. Те двете се запознали в Италия прди една година. Лорен и била с братята си в тази прекрасна страна. Според мен вие двете сте „най-скучните” личности на тази планета. Чували ли сте за думата „купон”?!
Тъй като днеска съм започнала да говоря за Ема Блу нека да продължа с нея и за настоещето. Беше засечена с новата пицария на града с доста сексапилния Джо Джонас. Между двамата определено има нещо повече от „приятелстко” отношение между тях двамата, но всичко ще си проличи с времето.
Дечица мили за краткото ми пътешествие тук в града нищо интересно не се е случило или поне нищо, което да ми привлече вниманието. Луси си е все така лудичка, а всички други... хм ами вие сте си същите идиотчета, ако питате мен. Очаквам през следващите няколко дни да ме изнадате.
Тъй като днеска съм започнала да говоря за Ема Блу нека да продължа с нея и за настоещето. Беше засечена с новата пицария на града с доста сексапилния Джо Джонас. Между двамата определено има нещо повече от „приятелстко” отношение между тях двамата, но всичко ще си проличи с времето.
Дечица мили за краткото ми пътешествие тук в града нищо интересно не се е случило или поне нищо, което да ми привлече вниманието. Луси си е все така лудичка, а всички други... хм ами вие сте си същите идиотчета, ако питате мен. Очаквам през следващите няколко дни да ме изнадате.
Клюкарче- Брой мнения : 502
Re: One night is all
хм ами вие сте си същите идиотчета
хахаха всички сме идиоти клюкарче - кефиш ме
хахаха всички сме идиоти клюкарче - кефиш ме
Ейвъри Еванджелин- Брой мнения : 6412
Клюкарче прав си всичи в от този град сме "идиотчета"
Alice Conrad- Брой мнения : 10154
Рожден Ден : 21.03.1998
Аз се радвам,че ме няма мене,радвам се че са писали за други!
Уилям О'Зера- Брой мнения : 192
Виктория Филипс написа:Пак не съм впечатлена от поста ти
Едва ли се е случило нещо само около Ема Блу. Аз лично прочетох няколко доста интересни РП-та, които не са споменати. Клюкарче нещо ми се струва, че не се стараеш достатъчно.
Давай по-хард!
Набутай ги всичките! хд
А относно постовете може да те научим в Академията хд
Набутай ги всичките! хд
Дийн Уинчестър написа:Виктория Филипс написа:Пак не съм впечатлена от поста ти
Едва ли се е случило нещо само около Ема Блу. Аз лично прочетох няколко доста интересни РП-та, които не са споменати. Клюкарче нещо ми се струва, че не се стараеш достатъчно.
Клюкарче, изгубила си тренинга си за хапливи забележки и усета си да надушваш интересните клюки.
БОЖЕ КОЯ СИ ТИИИИ??
Доста скучен пост според мен *и не явно*
Но ,да !Всички сме идиоти хД
Доста скучен пост според мен *и не явно*
Но ,да !Всички сме идиоти хД
Sally Clermon- Брой мнения : 5777
Включете я бе!Тъкмо ще ни каже кой е мистериозния мъж,а той ще ни каже коя е мистериозната КлюкаркаЛуЛу^^ написа:Давай по-хард!
Набутай ги всичките! хд
Липсва ми старата Клюкарка. :/ Тя ни къртеше отвсякъде.Дийн Уинчестър написа:Виктория Филипс написа:Пак не съм впечатлена от поста ти
Chaos.- Брой мнения : 12366
Виктория Филипс написа:Пак не съм впечатлена от поста ти
Кристин Рейнс- Брой мнения : 25784
Дийн Уинчестър написа:Виктория Филипс написа:Пак не съм впечатлена от поста ти
Преди беше по-интересна
Нещо ти се губи славатаа
Кристин Рейнс- Брой мнения : 25784
идиотчета - колко мило звучи а за драмата доста е разнообразено при моналото клюкарче само Изабела и беше в устата или понее на мен така ме се струва
Savannah.- admin
- Брой мнения : 9860
Рожден Ден : 12.08.1999
оо клюкарче постарай се повече!!
иначе..да идиотчета сме хД
иначе..да идиотчета сме хД
Чейс Блу- Брой мнения : 596
Абе вие слепи ли сте? ХДДДДДДД
Вижте датата на поста: Пет Сеп 30, 2011 5:19 pm ХДДДДДД
Вижте датата на поста: Пет Сеп 30, 2011 5:19 pm ХДДДДДД
Гост- Гост
Similar topics
» all day, all night...
» Ally's last night out!!
» Нина и Иън на примиерата на "Last Night"
» Epizode 02 - Night of the comet
» Клуб "Every.Single.Night."
» Ally's last night out!!
» Нина и Иън на примиерата на "Last Night"
» Epizode 02 - Night of the comet
» Клуб "Every.Single.Night."
The Vampire Diaries RPG Forum :: Необичайните посетители в Мистик Фолс :: Лъжците на форума :: Клюкарчето
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс