welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 73 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 73 Гости :: 1 BotНула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Графиките ми
+14
Tiffanie De'lacour
Алекса Евънс
Destiny Hope.
Линдзи Гомез
Destiny Miller
Alex Dupre
Кристин Рейнс
Фейт Уинчестър
Lindsay Clark
Lorena D.
Naomi Dupre
Ани.
Ally Stonem
Диди ♥
18 posters
Страница 2 от 3
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Графиките ми
First topic message reminder :
Аз от скоро се занимавам с фотошоп и съм ужасна ;(( но ето че исках да ви ги покажа наричам ги моите съкровени грозотийки вмомента имам само едно ето го:
Аз от скоро се занимавам с фотошоп и съм ужасна ;(( но ето че исках да ви ги покажа наричам ги моите съкровени грозотийки вмомента имам само едно ето го:
- Spoiler:
Снимките / Nina Dobrev
Последната промяна е направена от Destiny Van Klert на Нед Окт 09, 2011 7:29 am; мнението е било променяно общо 1 път
Диди ♥- Брой мнения : 352
Re: Графиките ми
Топъл хляб
Пробвах с някаква тескстура и качеството се развали много но мисля че е хубаво ..
Пробвах с някаква тескстура и качеството се развали много но мисля че е хубаво ..
Новичко но Моят Любим Шегувам се
Ето на Justin Bieber Текстурата беше мрачна и трябваше да я оцветя и мисля че стана хубаво използвах и името на една песен U Smile Дано ви хареса скоро ще направа на Том Фелтън
Ето на Justin Bieber Текстурата беше мрачна и трябваше да я оцветя и мисля че стана хубаво използвах и името на една песен U Smile Дано ви хареса скоро ще направа на Том Фелтън
Ето още едно
Последната промяна е направена от Destiny Van Klert на Нед Сеп 25, 2011 12:40 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Реших да посъживя темичката със една нова графика която надали ще ви хареса но я слагам ..
Снимките са взети от капризен ^^ Дано ви хареса!!
Снимките са взети от капризен ^^ Дано ви хареса!!
Хайде още 1дна последна за днес че ми е лошо и май ще повърна ..
Ето един подпис на Бела Торн
Ако някой иска подобен да каже За пръв път работя със колори дано ви е харесало!! ^^
Ако някой иска подобен да каже За пръв път работя със колори дано ви е харесало!! ^^
Малеее УНИКАЛНИ са!! А ще може ли да ми направиш на мен едно подписче на Willa Holland, но което да пише No matter how many deaths that I die I will never forget
No matter how many lives that I live I will never regret
Мерси, предварително!
No matter how many lives that I live I will never regret
Мерси, предварително!
Alice Conrad- Брой мнения : 10154
Рожден Ден : 21.03.1998
Ох извинявай че не съм го направила ей сега се залавям да работя по него знам че доста време чакаш наистина обаче просто не бях влизала в форума от давна извинявай!!
П.С. : Най новото ми творение:
П.С. : Най новото ми творение:
Диди написа: Най новото ми творение:
Диди написа:Заповядай ..
Много са хубави.^^
Може ли нещо и за мен?
Катрин Пиърс- Брой мнения : 821
Оле господи не ти бях забелязала темата и това е огромна грешка О.О уникални сааааааа <3
Гост- Гост
Благодаря леда от теб означава много И да може Катрин веднага се захващам лика ти е Нина Добрев нали?
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Страница 2 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс