welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 50 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 50 Гости :: 1 BotНула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Как се правят гифчета с Photoshop CS5?
+3
Наталия Нортман
Кейлъб.
Изaбелa
7 posters
The Vampire Diaries RPG Forum :: В реалния свят .. :: Вашето творчество :: Графики :: Уроци за правене на графики.
Страница 1 от 1
Как се правят гифчета с Photoshop CS5?
Таа, понеже доста хора започнаха да се интересуват как се правят гифчета, реших да направя едно уроче. ХД
Да отбележа, че някой могат да го правят по по-различен начин, ноо така си ги правя аз... ХД
И не съм кой знае колко добра в обясненията, извинявам се.
Има много програми, с които можете да си направите скийншотове (screencaps или както там си му казвате ХД), аз съм си избрала Movie Maker-а, щото си го имам в компютъра и най-лесничко.
С фотоапаратчето оградено в лилаво правите снимка и я запаметявате. Аз си ги запаметявам с поредните числа, за да може да са ми подред в папката и да ми се отварят подред във фотошопа. Със стрелкичката в червено отивате на следващ кадър, пак снимате ии така докато не свърши сцената, която искате да направите на гиф.
Отваряме ги всички.
Значи слагате ги подред в нов документ, като гледате да бъдат на една и съща позиция (по-просто казано имам предвид да ги слагате така че горния ляв ъгъл на всеки скрийнкап да съвпада с горния ляв ъгъл на новия документ). Абе не знам дали ме разбрахте, то ако не ви се получи ще се проличи
Селектирате всички лейъри и ги смалявате.
Сега слагате колоризация, ако ще слагате ХД
Отваряте прозорчето Animation от Window.
Сега използвате командата Make Frames From Layers.
На всяко прозорче от тези в менюто Animation направете видими лейърите с колоризацията.
Изтрийте всички "кутиики", останали от колоризацията.
Увеличете времетраенето на всеки скрийншот, колкото е подходящо.
Правите го да продължава завинаги.
Иии Save.
Нормално е качеството да се прецака ХД
Та-даааа....
Ако нещо не ви стана ясно или имате въпроси и т.н. питайте <3
Enjoy.
Да отбележа, че някой могат да го правят по по-различен начин, ноо така си ги правя аз... ХД
И не съм кой знае колко добра в обясненията, извинявам се.
Има много програми, с които можете да си направите скийншотове (screencaps или както там си му казвате ХД), аз съм си избрала Movie Maker-а, щото си го имам в компютъра и най-лесничко.
С фотоапаратчето оградено в лилаво правите снимка и я запаметявате. Аз си ги запаметявам с поредните числа, за да може да са ми подред в папката и да ми се отварят подред във фотошопа. Със стрелкичката в червено отивате на следващ кадър, пак снимате ии така докато не свърши сцената, която искате да направите на гиф.
Отваряме ги всички.
Значи слагате ги подред в нов документ, като гледате да бъдат на една и съща позиция (по-просто казано имам предвид да ги слагате така че горния ляв ъгъл на всеки скрийнкап да съвпада с горния ляв ъгъл на новия документ). Абе не знам дали ме разбрахте, то ако не ви се получи ще се проличи
Селектирате всички лейъри и ги смалявате.
Сега слагате колоризация, ако ще слагате ХД
Отваряте прозорчето Animation от Window.
Сега използвате командата Make Frames From Layers.
На всяко прозорче от тези в менюто Animation направете видими лейърите с колоризацията.
Изтрийте всички "кутиики", останали от колоризацията.
Увеличете времетраенето на всеки скрийншот, колкото е подходящо.
Правите го да продължава завинаги.
Иии Save.
Нормално е качеството да се прецака ХД
Та-даааа....
Ако нещо не ви стана ясно или имате въпроси и т.н. питайте <3
Enjoy.
Re: Как се правят гифчета с Photoshop CS5?
Иееееееееееееееееееееее От кога го чакам този урок Браво милооо
Наталия Нортман- Брой мнения : 10323
Рожден Ден : 08.12.1269
Кейлъб. написа:i love you
awwwwwwwwww.... мерсии ХДДДДД
Така де, радвам се, че има хора, които са разбрали нещо
МИСИ, МИСИ, МИСИ, МИСИИИИИ! <33333333333333333333333333333333333
Scarlette Reed.- Брой мнения : 1722
Може и да се направи по по-лесен начин с Фотошоп без дори да ти се налага да го скрийнкапваш. ;д
Chaos.- Брой мнения : 12366
Някой да обясни как е по-лесния че на мен Мууви Мейкъра ми се изключва хДД
Scarlette Reed.- Брой мнения : 1722
Ами трябва да имаш там някоя си версия на Quick Time и си има опция от File > Import > Video Frames To Layers или нещо такова ;д обаче май не става с всички формати.. е, аз го правя по начин различен от всичките тея ама не ми се обяснява ХДД
Гост- Гост
Открихх как се прави найй-леснооо!!..В сони вегас или каквато друга програма имате си правите клипчето, рендвате ави и го отваряте във фотошоп ^^ се жениалл...
В ави не го отваря, а най-добре да го направите в .mp4 формат, но високо качество. ;д
И после, както Леда каза, File > Import > Video Frames To Layers.
И после, както Леда каза, File > Import > Video Frames To Layers.
Chaos.- Брой мнения : 12366
Similar topics
» Блогове за гифчета
» Photoshop and others by me
» Кои храни правят зъбите по-бели?
» Клуб "Мразя да ми правят забележки !!"
» My photoshop's world
» Photoshop and others by me
» Кои храни правят зъбите по-бели?
» Клуб "Мразя да ми правят забележки !!"
» My photoshop's world
The Vampire Diaries RPG Forum :: В реалния свят .. :: Вашето творчество :: Графики :: Уроци за правене на графики.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс