welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 28 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 28 Гости :: 1 BotНула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Сватби, драми и убийства.
+9
Ая.
Сорша Хейл
David Brightmore
Ally Stonem
Дийн Уинчестър
Queеn Infеcted.
Елизабет Арден
Изaбелa
Клюкарче
13 posters
The Vampire Diaries RPG Forum :: Необичайните посетители в Мистик Фолс :: Лъжците на форума :: Клюкарчето
Страница 1 от 1
Сватби, драми и убийства.
Този град ме привлича още от самото начало. Каквото и да казват аз си знам- тук е екшънът.
Изабела доста си поигра със сметанката на Дийн и даже се повози на еднорог. Браво бъдеща булко! Дейвид си е избрал доста смирена жена.
Лусия и ТОЙ с вечните им драми! На кой му пука за НЕЯ, НЕГО и лелята на всички. Честито на МагКуин за титлата, но май доста бързичко трябваше да се откажеш от надеждите си да си изкараш щастливо в прегръдките на Изабела. Аз съм тийм „Лош батко ТОЙ!”. Стискам палци!
Докато едни се трепят в ожесточена борба за живот Бела и Сам се радват на нови приключения. Тя е отново човек и е бременна. Ура за Уинчестър и компания. Дийн взимай пример от брат си и остави професията на стриптийзьор на специалистите!
Сорша и ТОЙ се изпотрепаха в нейната вила. Ей да знаете толкова сте сладки. Искам един ден да ви видя под венчилото ако и от двамата още има жив материал.
Доун и Лусия се откриха. Браво МагКуинчета! Имам нови жертви!
Автобус блъсна Тони Стонем, но това не му пречи макар и леко парализиран, да покаже на Али, че е готов да поема титлата „Мога да го правя и с подръчни материали!”
Давам думата си, че ако един ден се оправите то ще е само дотолкова, за да станете по зле. Успех на мъртвите!
You Know You Love Me,
x.o.x.o. Gossip Girl.
Изабела доста си поигра със сметанката на Дийн и даже се повози на еднорог. Браво бъдеща булко! Дейвид си е избрал доста смирена жена.
Лусия и ТОЙ с вечните им драми! На кой му пука за НЕЯ, НЕГО и лелята на всички. Честито на МагКуин за титлата, но май доста бързичко трябваше да се откажеш от надеждите си да си изкараш щастливо в прегръдките на Изабела. Аз съм тийм „Лош батко ТОЙ!”. Стискам палци!
Докато едни се трепят в ожесточена борба за живот Бела и Сам се радват на нови приключения. Тя е отново човек и е бременна. Ура за Уинчестър и компания. Дийн взимай пример от брат си и остави професията на стриптийзьор на специалистите!
Сорша и ТОЙ се изпотрепаха в нейната вила. Ей да знаете толкова сте сладки. Искам един ден да ви видя под венчилото ако и от двамата още има жив материал.
Доун и Лусия се откриха. Браво МагКуинчета! Имам нови жертви!
Автобус блъсна Тони Стонем, но това не му пречи макар и леко парализиран, да покаже на Али, че е готов да поема титлата „Мога да го правя и с подръчни материали!”
Давам думата си, че ако един ден се оправите то ще е само дотолкова, за да станете по зле. Успех на мъртвите!
You Know You Love Me,
x.o.x.o. Gossip Girl.
Клюкарче- Брой мнения : 502
Re: Сватби, драми и убийства.
.. ...не са месете в на хората живота..
Елизабет Арден- Брой мнения : 81
Aз съм си специалист във всичко, така че недей ти да ми даваш съвети, мила клюкарке.
Първо не е АВТОБУС! Второ Тони винаги се представя на ниво.
Ally Stonem- Брой мнения : 5604
Аз все такива хубави и верни ги избирам!!!
David Brightmore- Брой мнения : 3835
Екшън си беше да се изпотрепем. Женени ще ни видиш, само в мечтитеееее
Аз ли съм единствената, която най-харесва комбинацията на Луси, Сорша и ТОЙ. Малко е незаконно трима да се оженят, но Луси и Сорша ще се научат да споделят.
Ая.- Брой мнения : 8859
Рожден Ден : 01.04.1994
За любовта граници и закони нямало и бтв "Изабела доста си поигра със сметанката на Дийн"
Брук Дейвис- Брой мнения : 273
Соршитка си има за кой да се омъжии и това не е ТОЙ
Виктория Филипс- Брой мнения : 2757
Честито СлътAlly Clermon написа:АЗ ЩЕ СЕ ОМЪЖВАМ
Виктория Филипс- Брой мнения : 2757
Алееееее честитооо хД нищо, че вече знам ама пак да ти честитя *цунк*
Саманта Блек- Брой мнения : 4092
Аз съм тийм „Лош батко ТОЙ!”. Стискам палци!
Никол Сиймъс- Брой мнения : 76
The Vampire Diaries RPG Forum :: Необичайните посетители в Мистик Фолс :: Лъжците на форума :: Клюкарчето
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс