welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 76 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 76 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Кайла Юъл: Ще видите много обрати и завръзки в сезон 3
2 posters
Страница 1 от 1
Кайла Юъл: Ще видите много обрати и завръзки в сезон 3
Какво си помисли, когато разбра, че се завръщаш в сериала?
Бяха също толкова шокирана колкото всички останали. Когато получих телефонния разговор, си мислех че времето ми в Дневниците на вампира е приключило. Бях много развълнувана и подскачах нагоре-надолу, когато разбрах, че е истина.
Как успяха всички да запазят такава голяма тайна?
Получих обаждане от Кандис Акола на следващата сутрин около 6 часа, защото първата версия на сценария пристигна без мен и Малийз в него, нарочно, така че никой да не разбере. Така че Малийз и аз вече знаехме какво ще се случи, но беше толкова тайно, че го пазеха от актьорите в самото начало. А Кевин и Джули измислиха истории с нас в случай ,че някой ни види в Атланта. Много съм щастлива да кажа, че свършихме много добра работа с това, защото не мисля, че някой разбра. Дори не казах на брат ми и сестра ми. Беше толкова забавно да се върна и да бъда с приятелите си и да съм част от шоуто, в което бях от първия ден. Ще е хубаво отново да съм част от семейството.
С кого мислиш, че трябва да се Джеръми: Вики, Ана или Бони?
Очевидно съм Тийм Вики, защото аз съм Вики. Но мисля, че Джеръми е определил преди това, защото има три чудесни, красиви дами и всяка от тях му дава нещо различно. Зависи накъде ще отидат и от какво ще има нужда Джеръми.
Какво можеш да ни кажеш за ролята си в трети сезон? Знаеш ли в колко епизода ще участваш?
Всъщност казаха седем, след това десет, после три, а след това…, така че наистина нямам представа. Не съм сигурна дали и те наистина знаят. Ще трябва да видим. Наистина мисля, че зависи от феновете и колко се наслаждават на това. Така че, надявам се да имам наистина чудесни хора, които искат да пишат и говорят за това.
Каква е теорията ти за завръщането на Вики?
За мен като актриса е интересно да получа сценария, да разбера че се завръщам и да нямам наистина никаква идея какво съм – дали съм призрак, дали съм ангел и дали наистина бях лично там? За мен беше наистина интересно да измислям причини защо съм там. Имам теория, но не искам да я споделям, защото искам да видя дали ще се окаже истина и ще чакаме да видим. Просто беше толкова забавно да измисля история и за разбера защо съм там. Беше интересно да се върна при сценаристите и да говоря с тях, защото казвах „Какво знаеш? Всъщност и ние все още не знаем какво си. Така че ще трябва да го измислим.“
Мисля, че интересното при връщането на Вики, е че това не е само заради Джерами. Тя има недовършена работа с брат си, Мат, бившето си гадже, Тайлър. Има толкова много различни начини, по които да се развие тази история. След разговора ми с Кевин Уилямсън мисля, че ще направят от историята нещо впечатляващо. Ще има много обрати и завръзки, дори само като си говорехме усетих как се развълнувах. Толкова се вълнувах заради тази идея, която те развиват. Ще видим какво ще излезе, но просто съм сигурна, че Кевин и Джули ще свършат чудесна работа кавото и да решат.
Мислиш ли, че Вики ще причини проблеми на Джерами и Бони?
Абсолютно. Вместо триъгълник, в момента има любовен четириъгълник, а мисля, че където отиде Вики причинява проблеми. Не мисля, че дори го иска, просто го прави. Мисля, че Вики и Джерами наистина се обичат, мисля, че Джарами също обича Бони, така че ще има малко драма. Има място за доста женски битки, защото ако заложиш на два вампира и вещица, определено ще има проблеми.
Спомена, че смяташ, че Вики се завръща за отмъщение. Какво би искала да се случи с героинята ти през този сезон?
Трудно ми е да ви кажа какво искам да видя, защото това, което наистина искам да видя е това, което сценаристите напишат. В самото начало Кевин и Джули имаха идеи, които аз, като героиня не мога дори да си представя, че ще се случат, така че каквото и да решат определно ще е много по-впечаляващо от това, което бих могла да ви кажа сега. Всичко, което искам е да причиня малко проблеми, да се забавлявам и да върна историята обратно в самото начало, там където самото шоу започна.
Смяташ ли, че Мат ще се сближи със сестра си?
Да. Мат премина през смъртта на сестра си и тази на майка си. Не знам дали тя умря или си замина, но толкова много хора го изоставиха. И точно сега той разбра, че вампирите съществуват, определено мисля, че има начин да разгледаме това. Чух, че Зак ще получи много по-голяма история през този сезон, което е страхотно, и смятам, че Вики е голяма част от това, но като актриса не знам дори какво да очаквам. Нямам идея какво следва и така беше от самото начало.
За какво ще се вълнуваш най-много след като се завърнеш на снимачната площадка в Атланта това лято?
За всичко. Хората са чудесни. Имат южняшки чар и всички са мили. Включете в списъка и всичката страхотна южна храна! Градът е много красив и е хубаво да мога да избягам от Ел Ей, да срещна нови хора в нов град. Обичам дъжда а там вали постоянно. Когато снимаме в град, който не е Ел Ей или Ню Йорк, никой не се интересува кои сме. Мисля, че по този начин целия каст остава здраво стъпил на земята. Всички сме в един сапунен мехур, щастливи сме и работим, чудесно е.
Както казах, бях там още от първи епизод, изградих страхотно приятелство с много от тези хора. Ходих до Атланта да посещавам момичетата дори когато не работех, и сега възможността да се върна и да работя с тях е чудесна. Наистина се чувствам сякаш сме част от малко специално семейство.
Източник
Превод: Yan4etolp и Mokka
Наталия Нортман- Брой мнения : 10323
Рожден Ден : 08.12.1269
Re: Кайла Юъл: Ще видите много обрати и завръзки в сезон 3
Много радва в ролята на Вики
Tayllor McQueen.- Брой мнения : 14849
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс