welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 17 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 17 Гости :: 1 BotНула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Въпроси
+106
Thea O'Konoel.
Jonathan-
Monique Seydoux
hayley marshall. ◆
Savannah.
Carrie;
Alyssa;
Diana Clements
Исабела Ривърс
Сали.
Ния.
Eric Northman.
Kevin Sullivan.
Adrianna_Tade Dunkan
Александър Белов
Caroline.∞
Katherina.
Tayllor Le'roux.
Alex Dupre
Chanel
Алиса
Теса Монте.
Алиса Роуан
Aphrodite.
Неферет Леро
Соня
Lexi Branson
♫Лара♫
Lindsay Clark
Сорша Хейл
Фей Съмърс
Jennifer ♥
Ейвъри Еванджелин
Дестъни Хамилтън
Debby F.
Амбър Лорънс
Summer Roberts
Джесика Хамби
София Уайлд
Cally Swan.
Queеn Infеcted.
Chaos.
Tayllor McQueen.
Jonathan Chang.
Blessed
Ая.
Xena Rahl
Lydia Wickham.
byh4o
Итън Дъф
Алекс Клоуд
Joanna Hill
Аглая Пиърс ♥
Danielle McStell
Алия
Isabelle.
Valentine
Вини Уулстън
Сайръс Гримел
imortallove
Кейлъб.
Destiny Miller
Диди ♥
Ария Бел
SunnySun
Onyxia
Джо Мондюр
Брук Дейвис
Алекса Евънс
-hayley;
Дастан ибн Фадлан
Jenny Akerman
Амброуз Елингсън
Victor.
Кардам
Паола Рей
Елен Шерер
Cookiekiller
Хана Съливер
Кристин Роуз
Адреана Маккорд
Анаѝ Джована Пуенте
Кейрън Аделон
Яков Волчек
alecxo
Сара Уенхам
Еми Смит
Charlotte Petrova.
Фелисити Джонсън
София
Ана Валериус
Хела
Desire Crawford
Сара О' Нийл
Алекс Конър
nicolle95
delena2010
Сара Крес
Никол Уейв
Наталия Нортман
Изабел
Катрин Уейтън
Елизабет Нийлс
Анна
Изaбелa
Aля Салваторe
110 posters
Страница 13 от 13
Страница 13 от 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Въпроси
First topic message reminder :
Ако имате някакви въпроси свързани с форума може да ни ги зададете в тази тема! А ние ще ви отговорим .. (:
Ако имате някакви въпроси свързани с форума може да ни ги зададете в тази тема! А ние ще ви отговорим .. (:
Re: Въпроси
Исках да попитам дали Хейли е свободна и ако е,дали мога да я взема?
hayley marshall. ◆- Брой мнения : 593
имам един въпрос: може ли да се запазва даден лик за период примерно от 7-10 дни? ако потребителят няма възможност да пусне героя си веднага, а не иска примерно някой друг да "вземе неговия лик";
в повечето форуми има тема като "запаси си лик", но тук не можах да намеря ^^
в повечето форуми има тема като "запаси си лик", но тук не можах да намеря ^^
Monique Seydoux- Брой мнения : 27
Да, можеш.
Изпрати лично съобщение на модератора "Сайръс Гирмел".
Обясни случая и ако има проблем пиши на мен, не вярвам, чв ще има проблем, но все пак насреща съм.
Изпрати лично съобщение на модератора "Сайръс Гирмел".
Обясни случая и ако има проблем пиши на мен, не вярвам, чв ще има проблем, но все пак насреща съм.
въпросът е, че дори и лични съобщения не мога да пращам ;д другият вариант е да спамя по игрите, докато събера нужните мнения;
*става въпрос за лика saiorse ronan;
-monique написа:въпросът е, че дори и лични съобщения не мога да пращам ;д другият вариант е да спамя по игрите, докато събера нужните мнения;
Аз ще й кажа да види тази тема.
Напиши ликът, който искаш да запазиш и името на героя =)
лик:saiorse ronan
име:monique seydoux
*не вярвам да се забавя много с героя;
име:monique seydoux
*не вярвам да се забавя много с героя;
Извинявам се, но не намерих тема за запазване на ликове. Бихте ли могли да ме упътите? Благодаря, предварително.
Jonathan-- Брой мнения : 15
Не знам къде е избягала темичката,затова направих нова Заповядай:
https://vampirediaries-rpg.forumotion.com/t17459-topic#654165
https://vampirediaries-rpg.forumotion.com/t17459-topic#654165
Исках да видя описанието на преродените вампири и...
https://vampirediaries-rpg.forumotion.com/t9100p165-topic#634336
"Само Потребители със специални права могат да четат теми в този форум"
;дд
https://vampirediaries-rpg.forumotion.com/t9100p165-topic#634336
"Само Потребители със специални права могат да четат теми в този форум"
;дд
Ето я темата в раздел "РПГ светът" се намира
>> https://vampirediaries-rpg.forumotion.com/t17401-topic
>> https://vampirediaries-rpg.forumotion.com/t17401-topic
Кристин Рейнс- Брой мнения : 25784
Няма защо. Направихме този раздел за улеснение на новите потребители и на нас самите
Кристин Рейнс- Брой мнения : 25784
Мога ли да направя герой, който да идва от друга, алтернативна на нашата, вселена? Или пък такъв, който да идва от бъдещето? Или такъв, идващ от миналото на алтернативна вселена?
Имам доста идеи свързани с подобен тип пътувания. Естествено, щом веднъж вече дойде тук(което ще се случи в първия ми РП пост, той си остава завинаги в Мистик Фолс?)
Edit: Около героят, който замислям няма да има нищо мистично. Цялата му история ще е научно обвързана, като се започне още от „раждането“ му. Ако ми го позволите естествено, той ще идва от друга вселена, тук ще му трябва двойник. В правилата пише, че двама герои не могат да споделят един и същи лик без основателна причина.. Това достатъчно основателна причина ли е?
Имам доста идеи свързани с подобен тип пътувания. Естествено, щом веднъж вече дойде тук(което ще се случи в първия ми РП пост, той си остава завинаги в Мистик Фолс?)
Edit: Около героят, който замислям няма да има нищо мистично. Цялата му история ще е научно обвързана, като се започне още от „раждането“ му. Ако ми го позволите естествено, той ще идва от друга вселена, тук ще му трябва двойник. В правилата пише, че двама герои не могат да споделят един и същи лик без основателна причина.. Това достатъчно основателна причина ли е?
Christopher Schröder- Брой мнения : 17
Рожден Ден : 24.06.1998
Christopher Schröder написа:Мога ли да направя герой, който да идва от друга, алтернативна на нашата, вселена? Или пък такъв, който да идва от бъдещето? Или такъв, идващ от миналото на алтернативна вселена?
Честно казано не знам как точно трябва да отговоря на въпроса ти. Идеята ти за герой е интересна и различна. Предполагам,че няма да има проблем.
Колкото до двойника-да,основателна причина е
Thea O'Konoel. написа:Christopher Schröder написа:Мога ли да направя герой, който да идва от друга, алтернативна на нашата, вселена? Или пък такъв, който да идва от бъдещето? Или такъв, идващ от миналото на алтернативна вселена?
Честно казано не знам как точно трябва да отговоря на въпроса ти. Идеята ти за герой е интересна и различна. Предполагам,че няма да има проблем.
Колкото до двойника-да,основателна причина е
Благодаря за отговора! Много ме зарадва!
Веднага започвам да пиша!
Christopher Schröder- Брой мнения : 17
Рожден Ден : 24.06.1998
Здравей! Самата ролева игра е, предполагам, както във всеки друг форум. Главните герои са записани най-горе когато влезеш във форума, ако не го виждаш ето го тук
В ТОЗИ раздел са извадени всички важни за играта неща.
Правила ; Раси и техните характеристики според развити в нашият форум игри ; Ето я и темата за главни герои
След това влизаш в ТОЗИ раздел и избираш съответната тема за раса/главен герой и попълваш следната бланка. След това чакаш одобрение и когато това се случи ще можеш да играеш
В ТОЗИ раздел са извадени всички важни за играта неща.
Правила ; Раси и техните характеристики според развити в нашият форум игри ; Ето я и темата за главни герои
След това влизаш в ТОЗИ раздел и избираш съответната тема за раса/главен герой и попълваш следната бланка. След това чакаш одобрение и когато това се случи ще можеш да играеш
Kelsea.- Брой мнения : 979
Рожден Ден : 10.06.1991
Ще може ли гиф раздела да се отвори и да е видим за всички за да мога да имам достъп към стари рп-та свои?
Ейвъри Еванджелин- Брой мнения : 6412
Ейвъри Еванджелин написа:Ще може ли гиф раздела да се отвори и да е видим за всички за да мога да имам достъп към стари рп-та свои?
Ейвъри Еванджелин- Брой мнения : 6412
Въпросът ми е свързан със създаването на героя ми. Понеже май ще го правя демон, искам да знам откъде си подбирам способностите и дали мога да ги комбинирам с тотемното животно.
Bezaliel- Брой мнения : 9
Страница 13 от 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Въпроси и коментари
» Иън отговаря на въпроси
» Най-важните ти въпроси за любовта
» Въпроси/Предложения/Критики
» Клуб:Безсмислени въпроси...
» Иън отговаря на въпроси
» Най-важните ти въпроси за любовта
» Въпроси/Предложения/Критики
» Клуб:Безсмислени въпроси...
Страница 13 от 13
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс