welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 48 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 48 Гости :: 3 BotsНула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Клуб "Мразя Класния .. "
+12
Ейвъри Еванджелин
Сорша Хейл
Destiny Miller
Саманта Блек
Ейвъри Роуз
Elodie
Тейлър Брукс
Наталия Нортман
Сара Крес
Blair Waldorf ♥
Изaбелa
Alena Le'roux.
16 posters
Страница 1 от 1
Клуб "Мразя Класния .. "
Така още преди да е отговорила в темата добавям Алекс
Прекрасния ми класен ръководител ме съсипва и постоянно ме нарежда злобно ..направи дори такава "грешка" заради когато щяха да ме изхвърлят от училище.. определено ме мрази и то по неясни причини [е доообре де малко му се святкам повече от кколкото трябва но .. ] .. Ако има някой който страда от същия проблем тук му е мястото
Прекрасния ми класен ръководител ме съсипва и постоянно ме нарежда злобно ..направи дори такава "грешка" заради когато щяха да ме изхвърлят от училище.. определено ме мрази и то по неясни причини [е доообре де малко му се святкам повече от кколкото трябва но .. ] .. Ако има някой който страда от същия проблем тук му е мястото
Членове :
Melissa Winehouse
Ария Съмърхолдър
Изабела
Адриана
Сара Крес
Наталия Нортман
Тейлър Брукс
Elodie
Melissa Winehouse
Ария Съмърхолдър
Изабела
Адриана
Сара Крес
Наталия Нортман
Тейлър Брукс
Elodie
Последната промяна е направена от Melissa Winehouse на Чет Авг 18, 2011 1:57 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Alena Le'roux.- Брой мнения : 10453
Re: Клуб "Мразя Класния .. "
На нашата искам да и острижа така иначе плешивата глава! Тая патка не мога да я търпя. Бих я обезглавила и бих и метнала тъпия бележник право във клоунското лице. Баси педофила майна дето е...Мрази ме още от началото!
Мисля че е ясно че съм вътре!
Мисля че е ясно че съм вътре!
Сара Крес- Брой мнения : 14475
Рожден Ден : 08.08.1994
Моята постоянно звъни на майка ми и ме нарежда както трябва.Винаги гледа да се заяде с мен пред класа и да ме унижи.Не знам защо ме мрази тази откачалка?!
Така,че ИН!!
Така,че ИН!!
Наталия Нортман- Брой мнения : 10323
Рожден Ден : 08.12.1269
И аз съм вътре.
Мойта класна ми каза, че ще извика майка ми, защото си сложих краката на чина.. ;@ ( ее вярно, че ми каза да ги сваля три пъти ама все пак е тъпа овца! )
Мойта класна ми каза, че ще извика майка ми, защото си сложих краката на чина.. ;@ ( ее вярно, че ми каза да ги сваля три пъти ама все пак е тъпа овца! )
Тейлър Брукс- Брой мнения : 356
Изабела написа:ОПРЕДЕЛЕНО СЪМ ТУК!
+1378297324283243098632026432
Саманта Блек- Брой мнения : 4092
ФЪК ЙЕЪЪЪ!!! ВЪТРЕЕЕЕЕЕ!!
Моята коза ми преподава до руски и всеки божи час ми задава по един въпрос и естествено гледа да ме затапи.. о.О На всичкото отгоре като ми зададе въпроса и изобщо не ме изчаква да помисля ами ми виси на главата и ми вика "Хайде де.. колко време ще те чакам. По-бързо, ще свърши часа докато се наконтиш да отговориш" .. и аз съм УАТ ДЪ ФЪК!?!
Моята коза ми преподава до руски и всеки божи час ми задава по един въпрос и естествено гледа да ме затапи.. о.О На всичкото отгоре като ми зададе въпроса и изобщо не ме изчаква да помисля ами ми виси на главата и ми вика "Хайде де.. колко време ще те чакам. По-бързо, ще свърши часа докато се наконтиш да отговориш" .. и аз съм УАТ ДЪ ФЪК!?!
ами класа ми подготвя подписка да ни се маха нашата. оклепа ни характеристиките, обиди родителите оня ден на родителската. постояно храни класа и казва колко сме зле....
така че да
ИН С ДВА КРАКА И ДВЕ РЪЦЕ
така че да
ИН С ДВА КРАКА И ДВЕ РЪЦЕ
Ейвъри Еванджелин- Брой мнения : 6412
Само аз ли харесвам класната ??? За съжаление бивша класна ( Ама тая година може и на мен да ми се наложи да вляза в клуба
Tayllor McQueen.- Брой мнения : 14849
Саманта Блек написа:Изабела написа:ОПРЕДЕЛЕНО СЪМ ТУК!
+1378297324283243098632026432
АБЕ ЗОЯ БЕ ЗОЯ БЕ ЗОЯ.
ИН.
Джейк Стоун- Брой мнения : 1216
Рожден Ден : 28.09.1395
Similar topics
» Клуб: Мразя понеделник!
» Клуб Мразя математиката
» Клуб: Мразя хавлиите
» Клуб:Мразя математика
» Клуб " Мразя Паяци... "
» Клуб Мразя математиката
» Клуб: Мразя хавлиите
» Клуб:Мразя математика
» Клуб " Мразя Паяци... "
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс