welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 18 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 18 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Season 2 / Episode 16: The House Guest
4 posters
Страница 1 от 1
Season 2 / Episode 16: The House Guest
Линк за теглене:
Субтитри:
Описание на епизода:
НОЩ НА ПРИЗНАНИЯТА:
Умствените игрички на Катрин лазят по нервите на всички, но Деймън, Стефан и Елена разбират, че нейните знания за историята на Мистик Фолс биха им помогнали да останат живи. Разочарована от развитието на връзката си с Мат, Каролайн намира нов начин да привлече вниманието му. Аларик прави изненадващо признание на Джена, а Катрин признава различно нещо на Деймън. Стефан и Бони се опитват да убедят Джонас и Лука, че всички те трябва да работят заедно, но липсата на доверие в Джонас довежда до нов, изпълнен с насилие сблъсък.
Уеб клип от епизода:
Промо на епизода:
Саундтрак от епизода:
Angel Taylor “Epiphany”
S.O. Stereo “I’ll Take the Bullet”
S.O. Stereo featuring Candice Accola “Eternal Flame” (Bangles cover) Unavailable
S.O. Stereo “Hello Miss Heels”
James Morrison “Broken Strings (feat. Nelly Furtado)”
Дискусии по епизода:
Стилове от епизода:
Зад кулисите:
Вашето мнение за епизода?
Фен Арт (съдържа спойлери)
Промо на следващия епизод:
Фен-мейд видеота:
Субтитри:
Описание на епизода:
НОЩ НА ПРИЗНАНИЯТА:
Умствените игрички на Катрин лазят по нервите на всички, но Деймън, Стефан и Елена разбират, че нейните знания за историята на Мистик Фолс биха им помогнали да останат живи. Разочарована от развитието на връзката си с Мат, Каролайн намира нов начин да привлече вниманието му. Аларик прави изненадващо признание на Джена, а Катрин признава различно нещо на Деймън. Стефан и Бони се опитват да убедят Джонас и Лука, че всички те трябва да работят заедно, но липсата на доверие в Джонас довежда до нов, изпълнен с насилие сблъсък.
Уеб клип от епизода:
Промо на епизода:
Саундтрак от епизода:
Angel Taylor “Epiphany”
S.O. Stereo “I’ll Take the Bullet”
S.O. Stereo featuring Candice Accola “Eternal Flame” (Bangles cover) Unavailable
S.O. Stereo “Hello Miss Heels”
James Morrison “Broken Strings (feat. Nelly Furtado)”
Дискусии по епизода:
Стилове от епизода:
Зад кулисите:
Вашето мнение за епизода?
Фен Арт (съдържа спойлери)
- Spoiler:
Промо на следващия епизод:
Фен-мейд видеота:
П.П. - Темата постепенно ще бъде попълнена.
Последната промяна е направена от Изабела на Съб Фев 26, 2011 3:09 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
Re: Season 2 / Episode 16: The House Guest
Направо не знам от къде да започна ;д
Първо Карълайн пееше невероятно Бяха толкова, толкова, толкова сладки, че чак забравих Тайлър хД Радвам се, че най-сетне му призна, но дано в следващия епизод започне да приема нещата, защото не искам да се разделят заради това... Ако ще се разделят поне да е заради Тайлър
Аларик и Джена ТРЯБВА ДА СА ЗАЕДНО! Този тъпанар Джон, защо трябваше да говори за Изабел!?
Хич не ми стана жал за Лука, чак когато разбрах, че Джонас и върнал силите на Бони ми стана малко гадно. Иначе беше брутално как го подпалиха ;д
Сцената с Катрин и Деймън накрая беше простоооо
Първо Карълайн пееше невероятно Бяха толкова, толкова, толкова сладки, че чак забравих Тайлър хД Радвам се, че най-сетне му призна, но дано в следващия епизод започне да приема нещата, защото не искам да се разделят заради това... Ако ще се разделят поне да е заради Тайлър
Аларик и Джена ТРЯБВА ДА СА ЗАЕДНО! Този тъпанар Джон, защо трябваше да говори за Изабел!?
Хич не ми стана жал за Лука, чак когато разбрах, че Джонас и върнал силите на Бони ми стана малко гадно. Иначе беше брутално как го подпалиха ;д
Изабела написа:Направо не знам от къде да започна ;д
рядко ми се случва да цитирам мнение в темите за епизодите но просто няма как по-точно да обясня какво мисля .. Ели трябва да спреш да ровичках из мислите ми
Alena Le'roux.- Брой мнения : 10453
Мелиса написа:Изабела написа:Направо не знам от къде да започна ;д
рядко ми се случва да цитирам мнение в темите за епизодите но просто няма как по-точно да обясня какво мисля .. Ели трябва да спреш да ровичках из мислите ми
Спирам, обещавам
Мелиса написа:Изабела написа:Направо не знам от къде да започна ;д
????- Гост
епизода беше много интересен и напрегнат. Това с Лука беше малко гадно, но той ме дразнеше, така че, добре че, се махна. Както и баща му. Катрин беше много забавна, особено, когато се тикаше при Деймън, само, защото той не я иска Дано Аларик и Джена да се съберат, много си отиват. Ръбчо няма какво да го коментирам, винаги прави едно и също Джеръми и Деймън бяха много секси дано Бони и Джер да се разделят или тя да умре, няма значение, много ме дразни просто особено сега, когато са двойка Когато Каролайн пя беше много яко, дано Мат да я разбере, защото иначе ще е голям глупак. А тая Изабел защо ли се домъкна там. Издразних се като я видях. Жалко че, не съживиха Терминатор, защото ми беше много смешен
Jennifer Chamberlain.- Брой мнения : 560
Кер ме разби с енйното пеене.. беше невероятна...
Alice Conrad- Брой мнения : 10154
Рожден Ден : 21.03.1998
Similar topics
» Уеб клип - 2.16 - "The House Guest"
» Season 2 / Episode 18: The Last Dance
» Season 2 / Episode 19: Klaus
» Промо за еп. 2x16 - The House Guest
» Season 2 / Episode 17: Know Thy Enemy
» Season 2 / Episode 18: The Last Dance
» Season 2 / Episode 19: Klaus
» Промо за еп. 2x16 - The House Guest
» Season 2 / Episode 17: Know Thy Enemy
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс