welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 61 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 61 Гости :: 1 BotНула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Уважавате ли учителите си?
+8
Emily Thorne.
Tayllor McQueen.
Park Shin Hye.
Дийн Уинчестър
Ейвъри Роуз
Melanie Weenstone.
Елизабет Джак Дарк
Изaбелa
12 posters
Страница 1 от 1
Уважавате ли учителите си?
Аз лично уважавам само тези, които заслужават уважение. Някой смятат, че като са учители, следователно са педагози и т.н. и си разбират много от работата, а всъщност си нямат бегла представа как да общуват с нас. Има учители, които много ме обичат, други ме мразят от дъното на душата си, зависи от тях самите. Стигала съм до там, че да докарам класната госпожа да поиска да се откаже от класа, заради мен, понеже НЕ беше права. Но това е друга история. С две думи - уважавам само тези, които са го заслужили.
Re: Уважавате ли учителите си?
Аз съм по същия начин. Има учители, които злоупотребяват с правата си и са готови да те оставят на поправка или предложат за наказание, само защото не си на тяхното мнение. Има учители, които пишат оценки само за присъствие или просто ей, така, без да държат на знанието. Попринцип тези учители са най- уважвани от учениците, но аз лично не ги уважава, защото какво получаваме от тях? Високи оценки, които нямат никакво покритие, и макар, че те повишават успеха ни не се дължат на знания, които по- нататък може да са ни нужни. Уважавам учители като класната ми. Тя често спори и повечето пъти не е права (не се гордея с това, но с нея се караме почти всеки ден, дори съм я докарвала до плач). Класната ми може да изпада в идтерия понякога и да пише много двойки, но поне знаем, че са заслужени и по този начин ни стимулира да положим някакви усилия и да натрупаме знания...
Елизабет Джак Дарк- Брой мнения : 649
Рожден Ден : 04.06.1633
уважавам само тези, които са го заслужили[тези които ме уважават]
Ейвъри Роуз- Брой мнения : 3991
Рожден Ден : 09.11.1995
Уважавам всички без две три ... абе когато ме ядосат не ги уважавам
Park Shin Hye.- Брой мнения : 1276
Уважавам тези коитого заслужават!!!
Tayllor McQueen.- Брой мнения : 14849
уважавам някои от тях, не са всички, даже много малко 4-5, а най-малко уважавам тези, които ме мразят
Emily Thorne.- Брой мнения : 410
Рожден Ден : 07.07.1994
Уважавам учителката си по Математика. Само тя е заслужила моето уважение. Всички от класа я мразят, защото пише реални оценки. Аз пък точно за това я харесвам.
Ally Stonem- Брой мнения : 5604
Мии само някоии..Тези,които не ме харесват а те са много ги мразяя
Доун МагКуин-Нортман- Брой мнения : 10667
Уважавам тези , които са си заслужили уважение.
Мелиса Лийлън- Брой мнения : 1656
Similar topics
» Какви прякори имат учителите ви хD
» Нина Добрев: Учителите не са зловещи, ако са сладки
» Клуб „Когато учителите оценяват тест/съчинение/контролно и отдолу пишат рецензия...“
» Нина Добрев: Учителите не са зловещи, ако са сладки
» Клуб „Когато учителите оценяват тест/съчинение/контролно и отдолу пишат рецензия...“
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс