welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 92 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 92 Гости :: 1 BotНула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Бягате ли често от час?
+24
Alison Brown.
София Уайлд
Lydia Wickham.
Саманта Блек
Ния.
Jennifer ♥
Силвър Бенет
Eric Northman.
Adriana Ambosa
Катрин Съмърс
Lorena D.
Naomi Dupre
Мелиса Лийлън
Tayllor Le'roux.
Рейчъл Уайз
Faye Chamberlain
Nadia Petrova
Alice Conrad
Дийн Уинчестър
Melanie Weenstone.
Наталия Нортман
Ана Валериус
Доун МагКуин-Нортман
Изaбелa
28 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Re: Бягате ли често от час?
ъм...много често Не понасям училище
Наталия Нортман- Брой мнения : 10323
Рожден Ден : 08.12.1269
Ми в седми клас доста често ма ся в 8-ми не. Не мога да си пробутвам фалшивите бележки за жалост.
????- Гост
До 7-ми клас бях една от най-примерните.. не бях пропускала и един час, но напоследък редовничко си пропускам часовете по Математика, тъй като нямам никаква полза да стоя, защото така и не вдявам нищо по този предмет.
Никога не съм бягала ;дд
Alice Conrad- Брой мнения : 10154
Рожден Ден : 21.03.1998
Ем сега в девети клас доста често почнах да бягам,до преди няколко години не можех да си го позволя.
Nadia Petrova- Брой мнения : 7028
Рожден Ден : 22.03.1995
Бягам от началото на седми клас ФВС - никога не карам, бягам от часа по Музика и много често от часовете по Физика или География
Последната промяна е направена от Бела Уайлд на Нед Май 01, 2011 7:46 am; мнението е било променяно общо 1 път
Faye Chamberlain- Брой мнения : 3489
ами по принцип оставам до край, но ако всички избягат бягам и аз. Няма до остана като тъпачка сама в стаята!
Рейчъл Уайз- Брой мнения : 176
в началото често, но сега я няма тръпката ;Д
Tayllor Le'roux.- original
- Брой мнения : 14018
Бягала съм само 4/5 пъти , и то по ФВС , според мен това е най- скучния час който някога сме карали. Господина ни кара да играем само баскетбол , волейбол или дава на момчетата да играят футбол , колко скучно за цели 6 години
????- Гост
Амии дам,но не често.Бягам само от часове като музика и физическо,по които и без това не правим нищо и то наистина рядко.Обикновено когато ми кажат, че половината клас няма да влиза... и аз не влизам.. Първото ми бягане от час беше в пети клас.. Отидохме на макдоналдс с две съученички.Но беше по музика, а тогава госпожата беше супер разсеяна.Аз си извиних отсъствието,като казах,че ми е станало лошо от еди-си-какво/забравих какво беше/ и съм отишла до магазина на мама. Повярваха ми. И още си бягам, но това е супер рядко, ама когато стане е и супер забавно.
Lorena D.- Брой мнения : 2000
Вече не уча, но преди доста бягахме. Понеже имахме страшно откачена госпожа по История и всички я мразехме,а освен това щяхме да имаме и контролно, та решихме да избягаме, което се случва след първи час. И целия клас отиваме на кафе, след което - кой откъде е...
Е, след това си изпатихме доста гадно, но.. беше яко.
Е, след това си изпатихме доста гадно, но.. беше яко.
Катрин Съмърс- Брой мнения : 540
Не много, но се случва ..
Eric Northman.- Брой мнения : 5956
Рожден Ден : 02.08.1996
Амии доста често се случва, но бягам само от 1-2 часа от целия ден рядко.
Силвър Бенет- Брой мнения : 43
Ако ще бяга от част, то ще избягам заедно с целият клас, за да не ни пишат неизвинени. Но винаги се намира някой мазняр, дето ще остане, за да ни испорти.
Ния.- Брой мнения : 2510
Не. Всъщност почти никога.
Бягам само когато вече положението е трагично и не моа изтърпя еди кой си учител. Иначе не ме кефи да бягам само за гъзарията да кажа „ о глейте ме къф съм пич избягах от час “ ;д особено в седми клас.
Бягам само когато вече положението е трагично и не моа изтърпя еди кой си учител. Иначе не ме кефи да бягам само за гъзарията да кажа „ о глейте ме къф съм пич избягах от час “ ;д особено в седми клас.
Последната промяна е направена от Саманта Блек на Сря Май 16, 2012 2:25 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Саманта Блек- Брой мнения : 4092
Бягам от ФВС и Философия почти всеки път и много рядко от другиде часове
Lydia Wickham.- original
- Брой мнения : 6974
Често - не.
При нас повечето часове са некви важни и аз почти всичко в час си го научавам.
Ама ако е наложително/ако тряя да уча по нещо друга, а знам че няя да ме остави; ако ша имам е контролно или ша изпитва на нещо което не знам и т.н./ или просто супер мнол ме е изнервил някой даскал се махам.
При нас повечето часове са некви важни и аз почти всичко в час си го научавам.
Ама ако е наложително/ако тряя да уча по нещо друга, а знам че няя да ме остави; ако ша имам е контролно или ша изпитва на нещо което не знам и т.н./ или просто супер мнол ме е изнервил някой даскал се махам.
София Уайлд- Брой мнения : 3371
Страница 1 от 2 • 1, 2
Similar topics
» Бягате ли от часовете?
» Често ли боледувате?
» Най-често допускани грешки при гримиране
» Коя е емотиконата,която най-често използвате?
» Къде най-често прекарвате лятото?
» Често ли боледувате?
» Най-често допускани грешки при гримиране
» Коя е емотиконата,която най-често използвате?
» Къде най-често прекарвате лятото?
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс