welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 34 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 34 Гости :: 2 BotsНула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Това беше неочаквано!!
+11
Кристин Рейнс
Теса Алварадо
Nadia Petrova
Джесика Бенингтън
Jennifer Chamberlain.
Изaбелa
Адриана Амброса
Мередит Сулес
Доун МагКуин-Нортман
Eл Алора
Клюкарче
15 posters
The Vampire Diaries RPG Forum :: Необичайните посетители в Мистик Фолс :: Лъжците на форума :: Клюкарчето
Страница 1 от 1
Това беше неочаквано!!
Добре .. бях очаквала всичко но не и това.
Ще започна първо със смъртта на госпожица Алварадо. Теса миличката сигурно е съсипана. Няма да пускам злобни шеги от съпричастност. Но въпреки това трябваше да направиш нещо Теса .. не само да викаш "Недей .. върни се" Ако исках да се убия и мен тези думи нямаше да ме спрат!Но както казах без злобни шеги за теб .. за сега!
Така .. какво друго имахме .. а да .. Валери и Саша .. толкова сте ми сладки,та не мога да ви се налюбувам! Годеж а? Май в градът за първи път ще има гей сватба .. това трябва да се отбележи в рекордите на града не мислите ли? Но какво пък .. след като се обичат хората защо да не се вземат .. макар и да са мъже .. но аз съм широкоскроен човек и нямам нищо против хомосексуалните двойки .. но Саша .. не постъпваш добре .. Вал иска да те има,а ти му отказваш .. казва ти,че те обича но виж ти те е зарязал заради това,че не му пускаш .. но вие си знаете.
Изабела .. твоята лудост няма край! Горкият Алекс .. не стига,че го заряза най-брутално,ами сега и той ще трябва да търпи твоите психопатски сцени. Алекс .. бягай докато можеш,че видя какво стана с Лукас.
Ето още една клюка .. Париж,Париж но за Сам и Бела явно няма романтика дори и там. Вълчо май добре се постара,за да ви раздели .. но дали ще бъде завинаги .. малко ме съмнява. Всички знаем за Бела,че обича да ги сменя,но със Сам взе,че се задъжа повече отколкото всички очаквахме.
Емили и Карътр .. кой би предположил,че това ще се случи.Но трябва да ти призная Карътр .. кученцето е ужасно сладко.. и аз искам такова но за съжаление Дейв го няма,за да ми подари. Е .. нека пожелаем щастие и любов на новите кхъм сапрузи .. да видим колко ще издържи Емили!
Знаете,че ме обичате .. цунки по муцунки .. Клюкарчето!
Ще започна първо със смъртта на госпожица Алварадо. Теса миличката сигурно е съсипана. Няма да пускам злобни шеги от съпричастност. Но въпреки това трябваше да направиш нещо Теса .. не само да викаш "Недей .. върни се" Ако исках да се убия и мен тези думи нямаше да ме спрат!Но както казах без злобни шеги за теб .. за сега!
Така .. какво друго имахме .. а да .. Валери и Саша .. толкова сте ми сладки,та не мога да ви се налюбувам! Годеж а? Май в градът за първи път ще има гей сватба .. това трябва да се отбележи в рекордите на града не мислите ли? Но какво пък .. след като се обичат хората защо да не се вземат .. макар и да са мъже .. но аз съм широкоскроен човек и нямам нищо против хомосексуалните двойки .. но Саша .. не постъпваш добре .. Вал иска да те има,а ти му отказваш .. казва ти,че те обича но виж ти те е зарязал заради това,че не му пускаш .. но вие си знаете.
Изабела .. твоята лудост няма край! Горкият Алекс .. не стига,че го заряза най-брутално,ами сега и той ще трябва да търпи твоите психопатски сцени. Алекс .. бягай докато можеш,че видя какво стана с Лукас.
Ето още една клюка .. Париж,Париж но за Сам и Бела явно няма романтика дори и там. Вълчо май добре се постара,за да ви раздели .. но дали ще бъде завинаги .. малко ме съмнява. Всички знаем за Бела,че обича да ги сменя,но със Сам взе,че се задъжа повече отколкото всички очаквахме.
Емили и Карътр .. кой би предположил,че това ще се случи.Но трябва да ти призная Карътр .. кученцето е ужасно сладко.. и аз искам такова но за съжаление Дейв го няма,за да ми подари. Е .. нека пожелаем щастие и любов на новите кхъм сапрузи .. да видим колко ще издържи Емили!
Знаете,че ме обичате .. цунки по муцунки .. Клюкарчето!
Последната промяна е направена от Клюкарче на Вто Фев 01, 2011 3:56 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Клюкарче- Брой мнения : 502
Re: Това беше неочаквано!!
Малее Добре че си ти да научавам клюките. Ама наистина е неочаквано.
Адриана Амброса- Брой мнения : 529
Два годежа за един ден? лол
Емили ще е булкаааааа
Иии не съм карала Алекс да ми търпи психопатските сцени! ;д
Емили ще е булкаааааа
Иии не съм карала Алекс да ми търпи психопатските сцени! ;д
това за гей сватбата наистина е неочаквано в града ще имаме две булки Емили и .... някои от двамата Саша и Валери но шегата настрана Честито и на четиримата
Jennifer Chamberlain.- Брой мнения : 560
Супер си Клюкарке...за къде сме без тебе?
Джесика Бенингтън- Брой мнения : 2448
Рожден Ден : 01.03.1997
Адриана Амброса написа:Малее Добре че си ти да научавам клюките. Ама наистина е неочаквано.
( <--- Вай тва се върти кат лудо ;дд)
????- Гост
Да без злоба изобщо...
Много си мила благодаря!
Много си мила благодаря!
Теса Алварадо- Брой мнения : 13993
Рожден Ден : 17.01.1720
Ааа и двете сватби ще са суперр!!!
Сара Крес- Брой мнения : 14475
Рожден Ден : 08.08.1994
Да вярно е Сара поздравления за Ем
Джесика Бенингтън- Брой мнения : 2448
Рожден Ден : 01.03.1997
за няколко дни ме няма... само няколко и какво стана.. ;дд бту... гей сватбите над всичкоо
Ая.- Брой мнения : 8859
Рожден Ден : 01.04.1994
Барбара Джийн написа:Да вярно е Сара поздравления за Ем
Blair Waldorf ♥- Брой мнения : 2439
Similar topics
» Не, това е самолет! Не, това е КЕЕЦ БОЙ!
» Club: Този, който прощава най-често и търпи най-дълго, обикновено си тръгва най-неочаквано и завинаги .
» Кой ви беше последният час днес?
» 10-дневно предизвикателство: АКО ЖИВОТЪТ ТИ БЕШЕ ФИЛМ...
» Тя беше умно момиче, докато не се влюби.
» Club: Този, който прощава най-често и търпи най-дълго, обикновено си тръгва най-неочаквано и завинаги .
» Кой ви беше последният час днес?
» 10-дневно предизвикателство: АКО ЖИВОТЪТ ТИ БЕШЕ ФИЛМ...
» Тя беше умно момиче, докато не се влюби.
The Vampire Diaries RPG Forum :: Необичайните посетители в Мистик Фолс :: Лъжците на форума :: Клюкарчето
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс