welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 54 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 54 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Какво е за вас форума...?
+18
Tayllor Le'roux.
Ейвъри Еванджелин
Queеn Infеcted.
Анджелика Фостър
Емма Робъртс
Nuriko
Tayllor McQueen.
Алекс Хелл'
Faye Chamberlain
Дийн Уинчестър
Теса Алварадо
Мередит Сулес
Джесика Бенингтън
Сара Крес
Jennifer Chamberlain.
Доун МагКуин-Нортман
Ая.
Изaбелa
22 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Re: Какво е за вас форума...?
МНОГО ! Означава много ! Всеки път, когато си включвам компютъра първата ми работа е да включа Този Форум и Фацебука
Ая.- Брой мнения : 8859
Рожден Ден : 01.04.1994
Място в което да прекарвам свободното си време и означава Много за мен.....ОБОЖАВАМ ТОЗИ ФОРУМ!!!!!!
Доун МагКуин-Нортман- Брой мнения : 10667
за мен е място за забавление, и означава много за мен, още щом си включа компютъра и влизам веднага
Jennifer Chamberlain.- Брой мнения : 560
Форума...е нещото заради което сядам на компа... И мога да кажа че в него създадох такива приятелства за които дори не съм подозирала. Радвам се че той се развива успешно и ми се иска за напред да е така!!!
Сара Крес- Брой мнения : 14475
Рожден Ден : 08.08.1994
Да и аз като всички писали досега първата ми работа,когато седна на компютъра е да вляза във форума.Той е просто невероятен ОБОЖАВАМ го.Даже честно да кажа напоследък не съм влизала в ФейсБук само,защото седя във форума
Джесика Бенингтън- Брой мнения : 2448
Рожден Ден : 01.03.1997
Форума е страхотен. За мен е главно място където да си прекарвам свободното време. А потребителита са супер яки хора и наистина съм хипер привързана към форума.
Мередит Сулес- Брой мнения : 6435
Форума е първото което пускам щом седна на компа преди даже фейсбука....Тук открих страхотни приятели .....А и форума е наистина страхотен
Теса Алварадо- Брой мнения : 13993
Рожден Ден : 17.01.1720
Какво е за мен форума ли? Всичко..първата ми работа като седна на компа е да влезна в форума. Дори и да не правя нищо в него трябва да ми е включен. Cъздадох приятелства за които не съм подозирала , че мога да създам от един форум. Хората в него са хипер яки и се надявам за напред да се развива все така добре.
????- Гост
Ами за мен форума е място където мога да си поговоря с много готини хора. Когато съм тук, повечето пъти забравям проблемите си.
Faye Chamberlain- Брой мнения : 3489
Ашли Стивънс написа:Какво е за мен форума ли? Всичко..първата ми работа като седна на компа е да влезна в форума. Дори и да не правя нищо в него трябва да ми е включен. Cъздадох приятелства за които не съм подозирала , че мога да създам от един форум. Хората в него са хипер яки и се надявам за напред да се развива все така добре.
Един път се хванах на бас с една приятелка ии трябваше да не влизам 1 ДЕН тук......
Провалих сеее.
Ая.- Брой мнения : 8859
Рожден Ден : 01.04.1994
Форум, в който се регнах, защото по 1во впечатление ми стана доста интересен... Нищо че не сам гледал дневниците и че са ми скучни... Форума наистина кефи ^^
Алекс Хелл'- Брой мнения : 40
Форум, в който се регнах, защото по 1во впечатление ми стана доста интересен... Нищо че не сам гледал дневниците и че са ми скучни... Форума наистина кефи ^^ Иии форум , който няма спам зона ;х
Алекс Хелл'- Брой мнения : 40
Алисия Алварадо написа:Място в което да прекарвам свободното си време и означава Много за мен.....ОБОЖАВАМ ТОЗИ ФОРУМ!!!!!!
Пусна ли компютъра веднага идва ред на форума,а когато съм наказана сядам тайно само за да вляза тук.СТРАХОТЕН ЕЕЕЕ!!!
Tayllor McQueen.- Брой мнения : 14849
Дулсе написа:Алисия Алварадо написа:Място в което да прекарвам свободното си време и означава Много за мен.....ОБОЖАВАМ ТОЗИ ФОРУМ!!!!!!
Пусна ли компютъра веднага идва ред на форума,а когато съм наказана сядам тайно само за да вляза тук.СТРАХОТЕН ЕЕЕЕ!!!
????- Гост
Наталия Уест написа:Дулсе написа:Алисия Алварадо написа:Място в което да прекарвам свободното си време и означава Много за мен.....ОБОЖАВАМ ТОЗИ ФОРУМ!!!!!!
????- Гост
Забавлявам се и прекарвам свободното си време в него , но не го приемам много лично ,смисъл предпочитам да изляза с приятели навън отколкото да си стоя вкъщи пред компютъра..
( абсолютно нищо лично към хората , които немогат да живеят без форума )
( абсолютно нищо лично към хората , които немогат да живеят без форума )
Емма Робъртс- Брой мнения : 193
Мястото, където мога да намеря приятели, които да ми помагат, когато ми е тежко въпреки мнението на другите.
за мен форума е... място за лични изяви в писане и фотошоп, място където да се забавлявам с непознати и да открия сродна душа, ако имам този късмет
Ейвъри Еванджелин- Брой мнения : 6412
+втория ми домAya West. написа:МНОГО ! Означава много ! Всеки път, когато си включвам компютъра първата ми работа е да включа Този Форум и Фацебука
Tayllor Le'roux.- original
- Брой мнения : 14018
Отначало бях скептично настроена, тъй като видях, че масово се пише из спам зоната, а не се набляга толкова върху самото РП. Това по принцип не ми харесва, но вече не ми прави впечатление. Отначало също ми правеше впечатление, че хората тук се делят на групички и новите не са възприемани много нормално.... или то вече си зависи и от лика, който е избрал дадения новак.
Но с днешна дата се чувствам много добре тук, има подфоруми за всякакви неща, можеш спокойно да пишеш където си поискаш без излишни ограничения. Добра структура, добре организирана система. Изключително малко са форумите, които могат да се похвалят с тези неща. Харесва ми. ((;
Но с днешна дата се чувствам много добре тук, има подфоруми за всякакви неща, можеш спокойно да пишеш където си поискаш без излишни ограничения. Добра структура, добре организирана система. Изключително малко са форумите, които могат да се похвалят с тези неща. Харесва ми. ((;
Александър Белов- Брой мнения : 2484
Рожден Ден : 10.02.1992
Kevin Sullivan написа:Отначало бях скептично настроена, тъй като видях, че масово се пише из спам зоната, а не се набляга толкова върху самото РП. Това по принцип не ми харесва, но вече не ми прави впечатление. Отначало също ми правеше впечатление, че хората тук се делят на групички и новите не са възприемани много нормално.... или то вече си зависи и от лика, който е избрал дадения новак.
+1 към мнението за ликовете, наистина оказва влияние...
Алгара- Брой мнения : 124
Страница 1 от 2 • 1, 2
Similar topics
» Клуб: Първа мисъл сутрин ,, Какво ли става във форума,,
» 3-ти сезон: Какво да очакваме и за какво да се надяваме
» ToolBar на Форума.
» Приятели на форума.
» Как разбрахте за форума?
» 3-ти сезон: Какво да очакваме и за какво да се надяваме
» ToolBar на Форума.
» Приятели на форума.
» Как разбрахте за форума?
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс