welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 43 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 43 Гости :: 2 BotsНула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Пиърсинг и Татуировки. За или Против?
+29
Мелиса Лийлън
Charlotte Petrova.
Alice Conrad
Eл Алора
Кейти Касиди
Ванеса Смит
Лекси Уайлд
Кардам Чакъров
Дийн Уинчестър
Lunna West
Антея Стивънс
Tayllor McQueen.
Торгуна Одинвал
Анализ Демир
Никол Уейв
Антония Мунез
Alena Le'roux.
Моника Гонзалес
Суки Гонзалес
Изабел
Хоуп Ривър
Elliеnor Grace Pearce ♥
Теса Алварадо
Ана Валериус
Aля Салваторe
Елена Гилбърт
Никол Мъри
Наталия Нортман
Изaбелa
33 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Пиърсинг и Татуировки. За или Против?
Какво мислите за пиърсинга и татусите? Бихте ли си направили? Къде? Красиви ли са според вас? А, ако имате къде и дайте пик!
Re: Пиърсинг и Татуировки. За или Против?
Имам татус на кръста,вече и на рамото.Също така и пиърсинг на езика,имах и на устната но го махнах...така,че съм си ЗА!
Последната промяна е направена от Наталия Нортман на Пет Авг 06, 2010 6:09 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Наталия Нортман- Брой мнения : 10323
Рожден Ден : 08.12.1269
Аз като порасна съм имала мераци да си направя една секси пеперуда на дупето. И без това като удъртея няма да се вижда. Пък на плажа ще съм секс бомб секс бомб. Ама най-вероятно няма да се престаша.
За съм и за двете ,стига да не се прекалява.Лично аз много искам татуировка, от доста години си мечтая ,но още не съм намерила нещо ,което да ми харесва за цял живот.Но много си харесах три червени рози преплетени с бодли ,гледах ги в едно тату списание,ако си направя ще е на кръста най-вероятно.
Елена Гилбърт- Брой мнения : 645
Аз съм ЗА тутайровките и ЗА пиърсингите! Аз искам обица на езика ии на пъпаа , ама наще не ми дават Абее като порасна ще си направя татуси ии пиърсинги където си искам, пък да се опитат да ме спрът
Искам татуировка на дясното рамо и на левия глезен, третата още не съм решила къде ще е
По принцип съм за.Даже искам татуировка ама още не се навивам!
Теса Алварадо- Брой мнения : 13993
Рожден Ден : 17.01.1720
За и то с двете ръце .. аз сега септември като стане по студено ще си дупча пъпчето апък догодина сигорно ще си направя татус на гръбнака с името ми ..
Аз много бих искала малък татус на китката.Нещо символично,не знам какво.
А за пиърсинг-бих си направила на веждата.Много ми харесва как изглежда.<3
едит:И за двете съм за!ХДД
А за пиърсинг-бих си направила на веждата.Много ми харесва как изглежда.<3
едит:И за двете съм за!ХДД
Аз съм ЗА.
Като порасна мисля пиърсинг на езика да лепна.Сеаг от морето ми направиха на десния глезен една мноо яка тату.На звездички.Жалко,че след две седмици ще се измие,ама ми пука на мене.. ;дискам като порасна или на глезена или на рамото отзад.
Като порасна мисля пиърсинг на езика да лепна.Сеаг от морето ми направиха на десния глезен една мноо яка тату.На звездички.Жалко,че след две седмици ще се измие,ама ми пука на мене.. ;дискам като порасна или на глезена или на рамото отзад.
Изабел- Брой мнения : 1369
Рожден Ден : 18.09.1996
определено ЗА ! Аз мисля да си напрая след 2 ... 3 годинки !
Суки Гонзалес- Брой мнения : 387
Аз съм ЗА!Мисля пийръсинг и тату.Тату или на глезена или на рамото отзад.
А пиърсинг на езика.
А пиърсинг на езика.
Моника Гонзалес- Брой мнения : 445
Аля Салваторе написа:Аз съм ЗА тутайровките и ЗА пиърсингите! Аз искам обица на езика ии на пъпаа , ама наще не ми дават Абее като порасна ще си направя татуси ии пиърсинги където си искам, пък да се опитат да ме спрът
????- Гост
Аз съм ЗА ..
Имам пиърсинг на пъпа ии имах на веждата .. но ако не я бях махнала щяха да ме изгонят от нас ..
За татусите .. искам да имам на левия глезен и ии от лявата страна на кръста тези които са по средата на кръста не ми харесват ..
Извод :: За мен татусите и пиърсинга са интересни и придават на момичетата женственост .. е в някои случаи не .. като например ако си сложиш обица като на бик през носа
Имам пиърсинг на пъпа ии имах на веждата .. но ако не я бях махнала щяха да ме изгонят от нас ..
За татусите .. искам да имам на левия глезен и ии от лявата страна на кръста тези които са по средата на кръста не ми харесват ..
Извод :: За мен татусите и пиърсинга са интересни и придават на момичетата женственост .. е в някои случаи не .. като например ако си сложиш обица като на бик през носа
Alena Le'roux.- Брой мнения : 10453
аз съм "за" .. но в момента съм на 13 така че нямам възможност да си направя тату или пиърсинг, но татуировките повече ме кефят честно казано ... а за пиърсинг мисля след време да си пробия носа или устата :]]
Антония Мунез- Брой мнения : 21
ЗА!! Аааззз вече си знам какви татута ше си слагам ии на едното ухо имам 3 дупки... а на др 1
Никол Уейв- Брой мнения : 1598
аз съм против пиърсинга,кадето и да е сложен той.Предпочитам татуировките, но не мисля,че някога ще си направя някое от двете!
Анализ Демир- Брой мнения : 205
Ааа и майка ми и баща ми вече с ми позволили като стана на 16 да имам пирс на пъпа
Никол Уейв- Брой мнения : 1598
честитоо .. но ще тр много да внимаваш не е шега работа .. от личен опит ти казвам ..Никол Уейв написа:Ааа и майка ми и баща ми вече с ми позволили като стана на 16 да имам пирс на пъпа
Alena Le'roux.- Брой мнения : 10453
Нямам нищо против хората да се татуират,но такова нещо на моята кожа не бих си причинила в никакъв случай. Не ми се иска да се обвързвам с някоя татуировка за цял живот при положение, че кожата все пак остарява и едва ли ще изглежда добре след години. Пиърсинга е добре,стига да не е прекален.
Торгуна Одинвал- Брой мнения : 128
Имам татос от 2г. и колкото повече го гледам толкова повече ми харесва. В,началото ти е страно но после става част от теб,като бемките по тялото ти,знаеш ги че са там но не ти правят впечатление не ти пречат.
Не боли толкова много,не се подържа трудно и пр. Все още нямам пирсинг мисля да си слагам на езика ама чак за нова година.
Не боли толкова много,не се подържа трудно и пр. Все още нямам пирсинг мисля да си слагам на езика ама чак за нова година.
Антея Стивънс- Брой мнения : 1407
Имам пиерсинг на езика, ушите ми са накичени като витрина Планирам да си направя тату. Значи, стига да съобразиш и да помислиш преди това, няма нищо лошо.
Но нека се съгласим, че на по-пухкаво момиче на пъпа няма да му седи обеца или пък тату. Мисля, че преди да направиш каквото и да било трябва да помислиш добре. Аз съм ДА с двете ръце. И все пак, мислете преди да си направите пиерсинг или тату, запознайте се с възможните последствия, за да не остане някой изненадан и най-важното: ИЗБЕРЕТЕ ПОДХОДЯЩО СТУДИО.
Но нека се съгласим, че на по-пухкаво момиче на пъпа няма да му седи обеца или пък тату. Мисля, че преди да направиш каквото и да било трябва да помислиш добре. Аз съм ДА с двете ръце. И все пак, мислете преди да си направите пиерсинг или тату, запознайте се с възможните последствия, за да не остане някой изненадан и най-важното: ИЗБЕРЕТЕ ПОДХОДЯЩО СТУДИО.
Елена Гилбърт написа:За съм и за двете ,стига да не се прекалява.Лично аз много искам татуировка, от доста години си мечтая ,но още не съм намерила нещо ,което да ми харесва за цял живот.Но много си харесах три червени рози преплетени с бодли ,гледах ги в едно тату списание,ако си направя ще е на кръста най-вероятно.
Трудно ще си харесаш нещо за ЦЯЛ живот!
Иначе аз съм с две ръце и два крака ЗА татус и пиърсинг. За татус си мечтая от малка! Преди всеки ден гледах Татуировки в Маями (в Ел Ей) и супер много се кефя на Кат Вонд Ди. Иии преди почти година майка ми и леля ми решиха да ме изненадат за 16-я рожден ден и ми позволиха да си направя татус>
- Spoiler:
Аз по принцип съм си много музикална и реших първият ми (казвам първият,защото смятам да си правя още ) татус да е клюя Сол и тъй като много обичам да гледам звездите ии много ме радват .. си избрах точно тази.
За пиърсинг също съм навита да си правя, но тъй като майка ми ми позволява да си дупча само ушите, а аз искам на езика.. това ще се случи след година-две когато стана пълнолетна хихих..
А ако някой е навит да си прави татус, но го е страх че ще боли.. Не се бойте! НЕ БОЛИ! Е вярно, че има известна болка.. но не е болка за умиране! Аз първо бях някаква супер надъхана, не ме беше страх, но като седнах в студиото и направо се нааках в гащите, обаче си казах, че няма да се отказвам. Седнах на стола, стиснах здраво ръце и зачаках да ме драскат.. Обаче татуировчика ме успокои и ми каза да се отпусна и тъй.. стана работата!
То вярно, че си зависи и дали можеш да търпиш много на болка или не.. Защото мен ако не ме е боляло кой знае колко.. някой друг може да го боли супер много! Иначе е много яко да те татуират!
Страница 1 от 2 • 1, 2
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс